Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franklin → Serestrum

Γιατι....ΜΠΟΡΩ!
Nov 28 2008 17:06
Photo

Serestrum → Franklin

γιατι τι εκανα????:blingeye2:
Nov 28 2008 17:02
Photo

Franklin → Serestrum

Που λες, σου 'ρχεται pm ! ! ! !
Nov 28 2008 17:00
Photo

Serestrum → Franklin

χελλοου!!!
Nov 28 2008 16:56
Photo

Franklin → Serestrum

Γεια σου γιατρε! :P
Nov 28 2008 16:47
Photo

Serestrum → RiDeLub

[url=http://www.anime-ancestors.net/index.php]Anime-Ancestors - More than just anime[/url] απο οτι καταλαβα subbαρουν το ΟΡ απο την αρχη... δεν εχω τσεκαρει... απλα εισαι ο προφητης του ΟΡ και ειπα να στ δωσω το λινκ...
Nov 28 2008 16:31
Photo

Serestrum → Erisadesu

παρακαλω!
Nov 27 2008 14:56
Photo

Erisadesu → Serestrum

ευχαριστώ
Nov 27 2008 14:46
Photo

Serestrum → Erisadesu

ειναι απο 20th Century Boys...:drink:
Nov 27 2008 13:06
Photo

Erisadesu → Serestrum

θύμισε μου λίγο απο ποιο Manga είναι η υπογραφή σου Please
Nov 26 2008 20:01
Photo

Serestrum → RiDeLub

καλα το 20thCB το περιμενω και γω αλλα αντε να δουμε καθε ποτε θα εχουμε τομο... ακομα δεν εχουν βγαλει το monster καν...αστα βραστα...
Nov 14 2008 15:06
Photo

RiDeLub → Serestrum

Γενικά εγώ δεν αγοράζω (εκτός OP) αλλά κάποιες σειρές τις έχω δει από φίλους. Γενικά στο manga είμαι σε νηπιακό στάδιο Από Tokyopop έχω διαβάσει το Battle Royale (όχι αγοράσει) και βλέποντας τα λάθη που σχολίαζε ο scanlator γέλαγα. Την Del Ray την ξέρω και εγώ από to FT και έχω σκοπό να αγοράσω όταν αρχίσω και δω ότι μου αρέσει. Η Viz είναι γενικά αναγκαίο κακό. Έχει πολλές από τις σειρές που θα ήθελα να αγοράσω. ΠΧ τώρα περιμένω από Φλεβάρη το 20th CB. Δυστυχώς όπως λες παραγκωνίζει παλαιότερες.
Nov 13 2008 23:12
Photo

Serestrum → RiDeLub

παρακαλαω να γινει μια εκρηξη και μετα ετσι χωρις λογο το ΟΡ να το κανει η Del Rey που κανει το Fairy Tail Και αλλα και ειναι ισως η καλυτερη εταιρια στο χωρο μαζι με την dark horse... tokyopop & Viz και γω για καποιο λογο της βλεπω με μισο ματι αλλα τις χρεαζομαι οσο ναναι...απο τους 85 τομους της συλλογης μου οι 70 ειναι viz...οι αλλοι dark horse και 2 tokyopop...και φυσικα τα αψογα Blade της Anubis... ειναι γεγονος ομως πως ολο νεες σειρες πιανει η Viz και κανει τις παλιες να αργουν...ή ακομα χειροτερα για τις νεες βγαζει τομο καθε 6 μηνες...
Nov 13 2008 21:42
Photo

RiDeLub → Serestrum

Δεν έχω εντρυφήσει πάνω στην δουλειά της Viz και συνήθως δεν τα προσέχω αυτά, πάντως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συμπαθήσω αυτή την εταιρία. Βασικά εγώ το σκέφτομαι για το Ελληνικό, γιατί έχω ένα γενικότερο πρόβλημα με τον χώρο και τα περιοδικά, πάντως και μόνο αν διόρθωναν το κακόγουστο Zolo θα ήταν αρκετό για να αγαπήσω το Ελληνικό. Ας το φέρουν με το καλό και βλέπουμε. Πάντως σε σχέση με το "ξεκαθάρισμα" του Naruto, πολλοί θεωρούν ότι αν "τελειώσει" με αυτό η Viz θα επισπεύσει με τα υπόλοιπα. Για κάποιο λόγο αμφιβάλλω για το αν θα επισπεύσει το OP.
Nov 13 2008 21:34
Photo

Serestrum → RiDeLub

νταξει το πραμα εγινε γελοιο... επειδη η %^@$% 4Kids το κατεστρεψε δεν ειναι τοσο ''καλοδεχουμενο''... αμα δεν σε θελει... βεβαια δεν μαρεσει η δουλεια της Viz....καθε καρε ειναι καλυμενο απο εφε...δεν κανουν κοπο για μεγαλα redraw και καταστρεφουν την εικονα... αν το φερει η anubis και κανει καλη δουλεια αλλα τα βγαζει και γρηγορα θα το αφησω απο τη viz και θα το παρω στα ελληνικα...
Nov 13 2008 21:05