Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~

ναι ναι!!βασικά μπορώ να πω πως η μουσική στην ιαπωνία είναι σημαντικό για τον κόσμο.. όχι όπως εδώ..^^ υπάρχουν συγκροτήματα εκεί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα..παντού!!Οι gazette είναι ενα από αυτα!!
Ιούν 29 2010 22:31
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!

:hahaha::hahaha: Αστειεύεσαι!! Ναι οι Gazette ειναί για άγριο headbanging!! Πωπω τρελένομαι για filth in the beauty!! Οτι και να κάνουν οι gazette είναι θεικό!!:wooi2:
Ιούν 28 2010 08:27
Φωτογραφία

Ohhh i want a hug too!! :Crying2: To cassis einai ena apo ta polu kala tous tragudia ^^ loipon emena m aresei to[SIZE=2][B]DISTRESS AND COMA[/B] kai epishs to [/SIZE][B][SIZE=2]Filth in the Beauty [/SIZE][/B][SIZE=2]apo ta prwta agapimena[/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][SIZE=2]moy to astamitito [/SIZE]headbanging me ekane na piastw 2 meres >.> Dn kanw plaka ^^
Ιούν 25 2010 12:31
Φωτογραφία

:hi:Χαρηκά πολύ που σε γνωρίζω Τζούλια!Ελένη με λένε εμένα!!^-^ Τέλεια η profile εικόνα σου:awww:!!Ναι είναι όντως κοντούλης αλλά έχει άλλα χαρίσματα ο ruki που τον κάνουν να ξεχωρίζει!!Για μένα είναι ο ποίο ωραίος jrocker everr!!Kαι έχει και μια φωνάρα απίστευτη+ το fanservice που κάνει μου προκαλέι ΤΟ nosebleed!!:hahaha: !!Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι τους??Εμένα είναι όλα απο το stacked rubbish album τους και φυσικά το cassis απο single!! [IMG]http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/200/9/5/Ruki__Reita_and_Kai_hug_by_deadellamorte.gif[/IMG] Kαι αυτό για σένα ως true gazette fan!!Άχουτα !!:lovulovu:
Ιούν 25 2010 08:54
Φωτογραφία

Sakura!!! → The Tragic Prince

αμε!!:hahaha: μονο η κοπελιτσα ομως δν μου πολυμοιαζει!... btw Watashi wa Julia desu, [SIZE=2][FONT=Arial]namae wa nan desu ka?[/FONT][/SIZE]
Ιούν 24 2010 10:03
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Sakura!!!

[I][B]''The Girl Who Leapt Through Time'' [/B][/I]λοιπόν xD
Ιούν 24 2010 00:39
Φωτογραφία

σταμάτησα το χρόνο..:tensai:
Ιούν 24 2010 00:27
Φωτογραφία

Ναι δλδ αμα προλαβαινες να φτσεις στο τελος του Monster που ειναι 75 επ μεσα σε 10 λεπτα και να το βαριοσουν θα ήσουν το πιο γαμάτο ατομο πάνω στον πλανήτη :hahaha:
Ιούν 24 2010 00:12
Φωτογραφία

α :frozen:... :hahaha: ντάξει δεν την παλεύω..
Ιούν 23 2010 23:19
Φωτογραφία

Στο Monster αναφερομουν :P
Ιούν 23 2010 23:09
Φωτογραφία

Ναι βρε συ το έχω δεί.. δεν είπα πως δεν μου αρέσει..Αντιθέτως είναι πολύ καλό και οι χαρακτηρες και το στόρυ όπως και η μουσική!! απλά δεν ξέρω πως και γιατι κουράστηκα λίγο προς το τέλος..
Ιούν 23 2010 23:03
Φωτογραφία

Κοιτα μπορεις να δεις και στο thread του τις αποψεις. Για μενα ειναι αριστούργημα. Το μόνο κακό οτι μπορει να σε κουράσει σε μερικα σημεία. Αλλα πιστευω οτι αν σ αρεσουν τα Mysteries/thrillers θα σ αρεσει :)
Ιούν 23 2010 22:51
Φωτογραφία

Heyyy τιποτα ρ εγώ arigatou!..έριξα μια ματιά στην γκαλερί σου με τα gif και τις εικόνες.. ντάξει έμεινα..χεχε Οι Gazette ήταν το πρώτο jσυγκρότημα που κόλλησα!! είχα ακούσει και αλλα όμως μόνο αυτοι με κέρδησαν.. και λόγο του Ruki βέβαια!!παρότι είναι κοντούλης είναι απίστευτος :P Κοίτα ο Aoi μ'αρεσει για την σεξουαλικότητα του και γενικά το style του! Και οι υπόλοιποι είναι ωραίοι όπως ο Kai που μπορεί να μην είναι τόσο σεξυ αλλά είναι cute και έχει απίστευτο χαμόγελο και γέλιο!! btw με λένε Τζούλια..εσενα?
Ιούν 23 2010 22:26
Φωτογραφία

Και to umineko το είχα αρχήσει αλλά το σταμάτησα λόγο ότι με κούρασε στην πορεία..αλλά βεβαια θέλω να το δω ως τέλος.. Καλέ τόσο καλό είναι το Monster? χεχε λολ..θα το κατεβάσω :|
Ιούν 23 2010 22:22
Φωτογραφία

:hi: Sakura!!!Arigatou για το friend request!!^-^ Τέλειο το avatar σου!!:awww:
Ιούν 23 2010 11:13