Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Sakura!!!

Τώρα είμαι περίεργη να δω τι είχες ρωτήσει! xD
Oct 04 2011 22:27
Photo

Sakura!!! → Fallen_Mpougatsa

φυσικάαα και δεν το δείχνει γιατί το έσβησα και έγραψα κάτι άλλο.. χεχε =3
Oct 04 2011 20:50
Photo

Lol, δεν το δείχνει...με ξεγέλασες! xD
Oct 04 2011 15:15
Photo

Sakura!!! → Putin

Ο_Ο arigato putin sama!! μόλις το τελείωσα.. you were so so so right! Αν και προς τα τελευταία πήγαν να σπάσουν τα νεύρα μου καθώς περίμενα να τα καταφέρει και πάλι αποτύγχανε... είχε αρκετά απροσδόκητα σημεία και όλοι οι χαρακτήρες είχαν τον ρόλο τους!! πάλι καλά που έιχε καλό τέλος ^_^ :joyful:
Oct 04 2011 13:00
Photo

ναι γτ το εκανα εντιτ χαχα :3
Oct 04 2011 12:58
Photo

Putin → Sakura!!!

Είναι από το γκέημ. Τώρα αν αυτή η σκηνή έχει μεταφερθεί στο άνιμε ή όχι, σε αφήνω να το διαπιστώσεις μόνη σου. Αν διαβάσεις τα τελευταία ποστς στο ανάλογο θρεντ, ακόμη και χωρίς τα σπόιλερς, θα καταλάβεις πως αξίζει να το συνεχίσεις. Πολύ καλή σειρά γενικά, όχι μόνο της σαιζόν ή της χρονιάς.
Oct 03 2011 22:08
Photo

Ha ha δε με ρώτησες κάτι! ^^
Oct 03 2011 21:34
Photo

Sakura!!! → Putin

Η sign σου είναι από σκηνή στο anime ή fanart? σε ερωτώ διότι το έχω ψιλοπαρατήσει και χρειάζομαι ένα σπρώξιμο για να το ξαναρχήσω.. γίνεται πιο καλό μετά?
Oct 03 2011 20:32
Photo

.λάθος ερώτηση σε λάθος άτομο.. γκομέν :joyful:
Oct 03 2011 20:29
Photo

Sakura!!! → Ryuji

aaaaa nai nai kserw einai polu kalo lene 9a to exw sta upopsin mou ^^ arigatou!
Oct 20 2010 22:48
Photo

Ryuji → Sakura!!!

Από το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5101"]Clannad[/URL] και συγκεκριμένα είναι η Kotomi Ichinose! Checkαρε το και άμα είναι του στυλ σου δες το, είναι αριστούργημα ;)
Oct 18 2010 22:04
Photo

Sakura!!! → Ryuji

to avatar sou apo poio anie einai ^^?? eida violi kai me epiase periergeia ^^
Oct 18 2010 20:23
Photo

ichigo13 → Sakura!!!

Btw τι error σου πέταγε όταν δεν σε έκανε login??Τα errors στο msn συνήθως έχουν ένα κωδικό που στον λέει αν κάτι πάει στραβά. P.S. Σε έκανα add :P
Oct 09 2010 17:07
Photo

Sakura!!! → ichigo13

ax alh9eia? euxaristw.. ne re sto akuro dn kserw ti egine dn mporusa na mpw kai blokare exw kanei polles prospathies ews twra omws tpt. ekana pros to paron new msn mexri na anakisw to palio.. gt to palio ein alliws xD kai maresei perissotero :P
Oct 09 2010 15:40
Photo

ichigo13 → Sakura!!!

Xaxa ότι να 'ναι :D. Hmm γενικά αν σου πάθει κάτι τέτοιο το msn μετά άντε γεια.Είναι δύσκολο να το φτιάξεις.Θα ρωτήσω πάντως έναν φίλο που είχε πάθει κάτι παρόμοιο μήπως ξέρει τπτ. Πάντως έμενα δεν μου έχει τυχει ποτέ να πω την αλήθεια.
Oct 09 2010 02:25