Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → odin

Odin θα ανεβεις θεσσαλονικη ε? μαν ειλικρινα δεν εχω χωρο αυτες τις μερες θα εχω εδω 3 animegr mebers... αν παντως ειναι για να ερθεις ειδοποιησε να βρεθουμε για καφε
Jul 26 2008 00:46
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

I will! :) Ειναι πρωτη φορα που πετυχαίνω τον Ναρουτο καλυτερα απο τον Σασκε... ΥΓ:αν θες κανε με add στο msn για να τα λεμε και απο 'κει...το εχω στο profile μου
Jul 24 2008 17:09
Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

οταν το τελειωσεις ανεβασε το να το δουμε
Jul 24 2008 17:02
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

Ολο λεω οτι θα ξυπνήσω πρωί (λέγοντας πρωί εννοω 11-12) αλλα παντα κατι γίνεται και αργω να πεσω για υπνο >_< Λεω το απογευμα αμα ειναι ανοιχτο το ταξιδ.πρακτορείο να παω να ρίξω μια ματια στις τιμες (που το κόβω σίγουρα 100€ μαζι με την επιστροφη)... Εσενα μαλλον για Θεσσαλονίκη σε κοβω να καθεσε μιας και θα περασει κ ο Ηλίας απο εκει ΧΡ ΥΓ:ετοιμάζω και ενα νεο Ναρουτο fan art :P Καιρο ειχα να ζωγραφισω κατι απο ναρουτο (ασχετο) ...
Jul 24 2008 16:52
Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

μαλιστααααα καλα και εγω. ναι πανε, γτ μετα δεν θα βρισκεις
Jul 24 2008 16:43
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

Μια χαρα,εσυ? Ααα~χ,δυστυχώς κρατανε το ιδιο επιπεδο και οι αλλοι... Όσο για διακοπες θα παω Ρόδο,αλλα καποια στιγμη πρεπει να παω να βγαλω τα εισιτήρια,γιατι με βλεπω να μενω Αθηνα στο τελος ΧΡ
Jul 24 2008 16:37
Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

man, τι γινεται? εχω καιρο να ασχοληθω με τα 2 μεγαλα shonen, αλλ απο οτι ειδα κρατατε το επιπεδο διακοπες παιζουν?
Jul 24 2008 16:13
Photo

Melkor → Raziel666

αδελφε, παρατηρησα οτι στο o-game , στο αγγλικο, στο universe 26, ακριβως διπλα μου υπαρχει ενας παικτης με το account raziel777. μπας και εισαι εσυ?
Jul 23 2008 00:18
Photo

Melkor → Pogas

nani?
Jul 21 2008 07:39
Photo

Erisadesu → Melkor

...8a se skisw esena... kala mi tolmiseis na giriseis.
Jul 17 2008 15:15
Photo

iristella → Melkor

Καλημερα!!!! Στα αντιστοιχα threads μπαινω μονο στα Manga Και τις γενικες συζητησεις....γιατι με τα επεισοδια εχω φαει φρικη με τα fillers Και κανω αποχη. Στα γκρουπ το παλευω.... Δεν λεω οτι το καταφερνω παντα αλλα κανω φιλοτιμες προσπαθειες..... Εσυ πως εισαι ολα καλα?????
Jul 17 2008 14:12
Photo

Melkor → iristella

καλημερα! δεν προλαβαινω να μπω στα ναρουτο, μπλιτς τοπικς κια στα γκρουπς, οποτε ελπιζω να κρατας καλα τα πραγματα στη θεση τους
Jul 17 2008 14:07
Photo

Melkor → Erisadesu

καλα ειμαι, πεταχτικα μεχρι το παρακμιακο ιντερνετ καφε που εχει εδω να ενημερωσω την αλυσιδα, να πω και το μακρυ μου κα ιτο κοντο μου. εσυ τι κανεις?
Jul 17 2008 13:48
Photo

Erisadesu → Melkor

kalimera :) kala eisai ?
Jul 17 2008 13:43
Photo

Melkor → Erisadesu

:wooi2: καλημερα( καλα οκ, καλησπερα) την ειδα την κληση σημερα. συγνωμη δεν το ακουσα καν, ημουν κατω στον κηπο. ασε εχει ενα προβλημα η Cosmote και δνε ακουγεται η συνομιλια στο κινητο. απο οτι ακουσα ομως σημερα το φτιαξανε.
Jul 17 2008 13:30