Community Status Updates
Orion19 → Melkor
Έκανα μια βόλτα απο το profile του Zoro και ενοχλήθηκα. Melkor, δεν έχει μόνο ένα "σκυλάκι" όπως τολμάς να αποκαλείς ένα συνάθρωπό σου ο Zoro, αλλά υπάρχουμε και άλλοι που τον σεβόμαστε. Δε ξέρω τι παίχτηκε, αλλά ξέρω το Zoro αρκετά για να ξέρω οτι αποκλείεται να έκανε κάτι που αξίζει τέτοια απάντηση. Το να γράφεις τέτοια πράγματα θίγοντας όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τρίτους, είναι απαράδεκτο απο άνθρωπο 23 χρονών που υποτίθεται ξέρει να συμπεριφέρεται.
Επίσης είδα έχεις πρόβλημα με τη κατάσταση στα group. Δε θα το σχολιάσω καν αυτό καθώς δεν είναι στο θέμα μας τώρα. ΑΝ όμως συμπεριφέρεσαι έτσι γιατί δε χωνεύεις τον Α ή τον Β, τότε το να εκφράζεις δήθεν γνώμη πλειοψηφίας είναι υποκρισία καθώς, προφανώς, είσαι προκατειλημμένος.
Αυτά τα ολίγα απο μία σκύλα, όπως θα με αποκαλούσες, του Zoro.
Συμμαζευτείτε γιατί είναι ωραίο μέρος το anime.gr με πολύ καλά παιδιά και είναι κρίμα να πάει κατα διαόλου απο βεντέτες.
Aug 13 2008 02:15
GkLoc → Melkor
Tωρα εσυ αμα θεωρεις μαγκια αυτο που εκανες μπραβο σου,Respect τι να σου πω...
"γιαυτο τραβα μαζεψε το σκυλακι σου."
Aμα εισαι τοσο Ηλιθιος τι να σου πω,Μπραβο σου!
Δεν θα με αποκαλει ο οποιοσδοπητε οπως γουσταρει το καταλαβες,και εγω ουτε σε προσβαλα ουτε τιποτα,για αυτο τελειωνε τα γκαραζολικια σου...
Aug 13 2008 01:28
Melkor → Zoro
λοιπον, παλικαρι, πρωτον το εγραψα σε πμ, γτ οπως εγινε εμφανες, μαλλον δεν σε εχω παρει με καλο ματι. και δεν ειμαι διατεθιμενος να τσιμπησω warning επειδη δεν σε γουσταρω και με εκνευριζεις. δικαιωμα μου ειναι, οχι να την πληρωσω κιολας.
κατα δευτερον, αν μετα απο ολα αυτα δεν τα εχεις παρει, ή αναισθητος εισαι, ή εχεις ατσαλινα νευρα. αν ισχυει το πρωτο, δεν βλεπω το λογο να συνεχισω να το συζηταω μαζι σου. αν ισχυει το δευτερο, ειλικρινα μπραβο, ειναι μεγαλο προσον.
απο εκει και περα, λες οτι εχω προσωπικα μαζι σου. ναι ετσι ειναι, εσυ ξεκινησες τα ποστ σεντονια εδω μεσα. με την ιριστελλα οπως λες που λεμε κανα2 κουβεντες, πιστεψε με, δεν ειανι τιποτα μπροστα σε αυτα που λετε εσεις. επισης δεν της εχω κανει ακομα κουβεντα, γτ ξερω πως αυτα που γραφω σε σενα τα βλεπει, και καποια πραγματα ισχυουν και γιαυτη. μου εχει δειξει στο παρελθον, οτι λαμβανει υποψη της αυτα που λεω, και ειμαι σιγουρος οτι και τωρα θα κανει κατι αναλογο.
τεσπα, εγω τουλαχιστον ειχα τα κοτσια να σου πω οτι δεν σε γουσταρω, ( πιο περιγραφικα προφανως) και οχι να κανω αοριστα ποστ. γιαυτο τραβα μαζεψε το σκυλακι σου. και με το να σε βρισω δημοσια, δινω ενα πολυ κακο παραδειγμα.
Aug 12 2008 22:36
Melkor → GkLoc
ρε λεβεντοπαιδο, αφενος αν θες να μου την πεις, να εισια μαγκας και να μου την πεις κατα προσωπο δημοσια ή ιδιωτικα. και δευτερον, τι εισαι ο δικηγορος του Zoro?
Aug 12 2008 22:07
cheery girl! → Melkor
Lol,να ξερεις παντος πως εγω την σταματησα την συζητηση......δεν αξιζει....το θεμα εληξε......Αφου δεν καταληγαμε καπου......
Aug 12 2008 19:53
Melkor → cheery girl!
κοπελια, ηρεμισε λιγο, και σε παρακαλω μην το παιρνεις κατακαρδα, γτ εσυ θα χαλαστεις στην τελικη. δεν ειδα τι γραφτηκε σε ολα αυτα τα σεντονια, μονο το πρωτο της συζητησης ποστ. να ξερεις οτι ειχε δικιο σε αυτο που εκανε, εσυ ειχες δικιο σε αυτο που ειπες για την συμπεριφορα, αλλα σκεψου και εσυ οτι ο αλλος τα εχει δει 1000αδες φορες αυτα τα λογια κα ιεχει μπουχτησει. ζητηστε συγνωμη και αντε στην ευχη του θεου και οι 2
Aug 12 2008 19:13
Melkor → Kenny
μα καλα, εχεις καει εντελως ετσι?
πες μου, πως να κανω εγω τωρα παραπονα στους γνωστους και διαβοητους σεντοναδες οταν απο οτι βλεπω εδω εχει γινει κολαση?:hahaha::hahaha:
ζητηστε συγνωμη και αντε στην ευχη του θεου και οι 2
Aug 12 2008 19:11
Melkor → Adventurer
αραξε λιγο τα κυβικα σου εκανα πλακα. και στην τελικη, σιγα τι ειπα. καταλαβε λιγο οτι μεσα στο καλοκαιρι δεν μπορεις να εισαι τοσο τυπικος. ακομα κα ιεχεις τα 10000000 δικια
Aug 12 2008 14:26
Melkor → dustov13
[URL]http://www.anime.gr/forums/video-games/5315-%C6%E7%F4%EF%FD%ED%F4%E1%E9-%D3%F5%ED%F4%DC%EA%F4%E5%F2-moderators-%E3%E9%E1-%F4%E7%ED-%EF%E9%EA%EF%E4%FC%EC%E7%F3%E7-%E5%ED%FC%F2-%E1%E8%EB%EF%F5%F1%E3%E7%EC%E1%F4%EF%F2-games-magazine.html#post219215[/URL]
οταν νιωσεις και θυμηθεις οτι εισαι μελος, χαμενε, πιστευω θα σε ενδιαφερει το θεμα. αν και δεν ξερω τι θα εχει γινει μεχρι να το παρεις χαμπαρι.
ακου εκει στρατονομος....
Aug 12 2008 13:45
Melkor → Adventurer
John, oi Ayu βγαζουν το Minami ke okawari οποτε αν θελεις κατεβασε το απ οαυτους
Aug 11 2008 23:22
tsintori → Melkor
Μelkor βάλε σε άσπρα γράμματα αυτό που έγραψες στο Naruto group γιατί είναι μεγάλο spoil.....
Aug 11 2008 12:21
red pyramid → Melkor
Απάντηση στην ερώτηση στο τόπικ ''Συναυλίες''
Μπαααααααααααααααααα :P
Aug 10 2008 20:31
Zoro → Melkor
Tι να πω,το pm σου δειχνει και ποσο ωριμος εισαι,το οποιο διαφερει απο το ποσο ωριμος λες οτι εισαι στο naruto group...
Μην περιμενεις να πεσω σε αυτο το επιπεδο και να αρχισω τα βρισιδια γιατι εκανες αυτο ακριβως που ειπες οτι ηθελες να αποφυγεις στο group,να συμπεριφερεσαι σαν παιδακι...
Σε μια συζητηση σεβομαι παντα ολες τις αποψεις και η δικη σου δεν ηταν εξαιρεση,νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο,αλλα εσυ δεν σεβαστικες την δικη μου...πιστευω δεν τα ειπα διαφορετικα απο την iristella ή τον neuro αλλα σε αυτους αμφιβαλλω αν εστειλες τετοιο πμ...αρα το συμπεραινω σαν κατι προσωπικο που εχεις μαζι μου και δεν μπορω να συνεχισω...
Εγω δεν επιβαλλω ποτε την αποψη μου,ομως αυτο ακριβως κανεις εσυ τωρα,λεγοντας μου να ποσταρω μικροτερα posts,που επαναλαμβανω "δεν εχουν τπτ το κακο και δεν ειναι σπαμ",ισα ισα επικοδομητικη συζητηση....
Ειναι και η αποψη μου και δεν στην επιβαλλω και προπαντων επειδη διαφωνουμε δεν σε βριζω...
Μην με παρεξηγεις,το οτι μ'αρεσει να το παιζω "βλακας" στα groups δεν παει να πει οτι δεν ξερω να γραφω ή να στηριξω μια σοβαρη συζητηση,παρ ολα αυτα,αν και δεν ειμαι ο μονος που συμπεριφερετε ετσι εμενα βρηκες να βρισεις...
Το κυριοτερο που με ενοχλει ειναι οτι με την iristella εχουμε σχεδον ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο γραφης και συμπεριφορας[σπαμ στα groups,πιο σοβαροι και με μεγαλα posts στα threads]κι ομως επειδη μ'αυτην λετε 2 κουβεντες παραπανω δεν σε ειδα να της μιλας με τον ιδιο τονο...ακομη και με τον GkLoc που κι αυτη εχει το ιδιο επιπεδο φιλιας που εχω εγω και παλι δεν σε ειδα να λες τπτ...γιατι δλδ,το οτι ειναι κοριτσι αλλαζει τα πραγματα μηπως??
Αν επηρεαζεσαι απο τετοιους παραγοντες και δεν εισαι αντικειμενικος οπως εχω δειξει οτι ειμαι παντα[ταινιες death note πχ],τοτε καλυτερα να μην παιρνεις αυτο το υφος ανωτερου οταν ποσταρεις...
Απ οσο συμπεραινω εχεις κατι προσωπικο μαζι μου,ενω εγω δεν ειχα ποτε και τωρα πια εγινε εμφανες...θα ακολουθησει απαντηση και στο group...
Και οσο για το αν θα εξαφανιστουν που λες,απανταω μονο λεγοντας οτι η ζωη συνεχιζεται..θα βρουμε αλλον τροπο να εκφραζομαστε αν οντως ενοχλει τοσο πολυ αυτους που δεν συμμετεχουν και ειναι τοσο δυσκολο να μην ασχολιουνται απλα..εμεις δεν παραπονεθηκαμε ποτε με την μη ασχολια σας παντως,εσεις απο την αλλη ολο απο πανω μας ειστε..
Και ναι,τα βαζω σε vm αυτα για να τα δουν κι αλλοι,μην ειμαστε σοβαροι στα group και μετα με πμ γραφουμε οτι θελουμε και μειωνουμε τον αλλο,αυτη κι αν ειναι λαθος συμπεριφορα απο καποιον που θεωρει τον εαυτο του ωριμο...ετσι δεν θα λυσεις ποτε τπτ,να το ξερεις...αυτα απο μενα,να δω πως θα απαντησεις στο επομενο vm...
Aug 10 2008 18:55
Melkor → Kenny
καλημερα! πως τα περνας κατω? εδω φριχτη ερημια. ολα τα μαγαζια κλειστα, κα ιδεν εχω που να παω τους επισκεπτες. κατι για να σου φτιαξω τη διαθεση:[url=http://www.anime.gr/forums/members/poutana.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: poutana[/url]
Aug 09 2008 09:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed