Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erebos → Azathoth

daijobu daijobu xD
Νοέ 22 2010 17:35
Φωτογραφία

Azathoth → Erebos

i got fucking pwnd XD
Νοέ 22 2010 16:13
Φωτογραφία

Anelis → Erebos

Κοίτα ίσως είχε φάση, αν και στο land of the dead που δώσανε βάση σε αυτό το στοιχείο γ@μησαν όλο το υπόλοιπο. Anything to help answer a zombie related question dear ^^
Νοέ 09 2010 22:50
Φωτογραφία

Erebos → Anelis

[QUOTE=Anelis;445897]Erebos δεν νομίζω να έχει special zombies γιατί υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στο Romero universe of zombies, όπου είναι αργά. Έτσι κ αλλιώς το νόημα είναι η ανάπτυξη των χαρακτήρων οπότε δεν νομίζω να επικεντρωθεί ποτέ στην ανάπτυξη των ζόμπι.[/QUOTE] Ναι, το ξέρω αυτό, και εγώ είμαι fan των αργών zombies του Romero. Απλά ρώτησα μήπως... Thanks πάντως. :)
Νοέ 09 2010 22:45
Φωτογραφία

AfrObOy → Erebos

ok thanks
Νοέ 08 2010 16:02
Φωτογραφία

Erebos → AfrObOy

Αυτό που έλεγα, η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ αδύναμη για τον επεξεργαστή σου, γι' αυτό 100σταρίζει η 7300 ενώ ο Core2Duo πάει περπατώντας. Δοκίμασε από τα options του psx2 να "κόψεις" ό,τι φορτώνει την κάρτα γραφικών (anti-aliasing, anisotropic filtering κλπ). Δεν θυμάμαι ποιες επιλογές έχεις γιατί πάει καιρός που το είχα δοκιμάσει.
Νοέ 08 2010 15:40
Φωτογραφία

AfrObOy → Erebos

nvidia geforce 7300 gs και intel core 2 duo
Νοέ 08 2010 14:44
Φωτογραφία

Erebos → Tenshi

ωραίος! όπως σου είπα, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. κάνω κανονικότατα όλα τα updates. ακόμα και αν κάποτε βρει τρόπο η microsoft να μας κλειδώσει (όπως έχει κάνει σε κάποιες παρτίδες), ο Daz βγάζει σχεδόν αμέσως καινούριο fix στον loader για να το ξεκλειδώσει. no worries!
Οκτ 20 2010 21:17
Φωτογραφία

Tenshi → Erebos

Heiiiiyaaa!! Τελικά εγκατέστησα τα 7 και τα ενεργοποιησα με το Activator 2 αφου πρωτα εκλεισα το UAC! και διαλεξεκα και το κατασκευαστη. Στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημενα. Μπορω να κανω τωρα κανονικα ενημερωσεις? Αν κανω και ειναι ακομα παρανομο τρωω προστιμο ή απλά μου κλειδώνουν τα windows . Εσυ τι κανεις? και στατιστικα ο κοσμος που τα εχεις οπως εμεις?
Οκτ 20 2010 20:44
Φωτογραφία

Erebos → Tenshi

Όσο για τα partitions, και αυτό 1η φορά το ακούω. Τρέξε το Disk management των windows ή το PartitionMagic για να δεις τί έχει γίνει.
Οκτ 20 2010 11:08
Φωτογραφία

Tenshi → Erebos

αν δε βρω λυση στο προβλημα μπορεις να μου στειλεις απο τωρα με πμ σε παρακαλω ενα καλο τορεντ με τα Windows 7 . Και πως θα το κανω ινσταλ? Επισης εχω κανει το δισκο μου παρτισιον, και διαλεξα το 2ο μισο να γινουν εγκατάσταση εκει. Το αλλο μισο οταν παω στον υπολογιστη μου δεν το εχει πουθενα? τι στο καλο εγινε?
Οκτ 20 2010 10:36
Φωτογραφία

Tenshi → Erebos

Sigh* Θα το κανω ποστ και στο ΒΗ μηπως ξερει καποιος !! Σε ευχαριστω πολυ παντως! :)
Οκτ 20 2010 10:29