Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erebos → Yunancy

απείρως... (βλ. signature) :tensai: Και εσύ, αν και βλέπω ότι είσαι φρέσκια στο φορουμ, έχεις δει αρκετά, μου φαίνεται... :congrats:
Οκτ 07 2008 14:32
Φωτογραφία

Yunancy → Erebos

γεια τι κανεισ?πωρωμενos και εσυ με τα ανιμε?^___^
Οκτ 07 2008 14:28
Φωτογραφία

Erebos → ZeLiGa

Αφού δεν έχει αδερφια η Moka-san... btw, το manga δεν το έχω διαβάσει.. :P
Οκτ 07 2008 13:33
Φωτογραφία

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I]genki desu...[/I] Έμπα msn... δεν επιτρέπουν οι moderators το chatting στα vm.
Οκτ 05 2008 18:46
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erebos

F, genki desu ka?
Οκτ 05 2008 18:07
Φωτογραφία

Erebos → Dante80

inb4theclock Happy birthday Dante-sama!! :congrats:
Οκτ 03 2008 22:51
Φωτογραφία

Erebos → room302

Good to hear!! Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω τελικά, λόγω καιρικών συνθηκών... Αλλά υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω!! :D Keep (J)rocking! ;)
Οκτ 02 2008 15:57
Φωτογραφία

room302 → Erebos

Hey! ^^ Πολύ σύντομα θα έχουμε facebook account, όπως και official OdC site ;) Το είχα under consideration πολύ καιρό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το support! You (J)rock :)
Οκτ 02 2008 15:40
Φωτογραφία

Erebos → Melkor

iie iie, εγώ σε ευχαριστώ, Melkor-san.
Οκτ 01 2008 16:22
Φωτογραφία

Melkor → Erebos

thanx man
Οκτ 01 2008 14:31
Φωτογραφία

Erebos → Melkor

Τόσο καιρό ήθελα να σου στείλω friend request και το ξέχναγα... ;P
Οκτ 01 2008 14:28
Φωτογραφία

Erebos → ZeLiGa

Από WMP είναι καλύτερος ο VLC, αλλά για MKV με ASS υπότιτλους δεν κάνει. Μην μπερδεύεις τον WMP 9/10 με τον Media Player Classic που είναι μονταρισμένος μέχρι τα μπούνια... Σίγουρη λύση είναι είτε ο KMPlayer, είτε ο Media Player Classic ή Zoom player από το CCCP. Συμπληρωματικά, διάβασε τον οδηγό της AnimeClipse: [url]http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2158[/url]
Οκτ 01 2008 14:27
Φωτογραφία

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Stalker-sama desu... XDD Λοιπόν, ο Kabamaru (aka Ninja Boy), μέχρι το γυμνάσιο (ή Λύκειο, δεν είμαι σίγουρος) ζούσε με τον παππού του ο οποίος ήταν πάρα πολύ αυστηρός και τον εκπαίδευε σαν ninja από μικρό παιδάκι στην ύπαιθρο... Πεθαίνει όμως ο παππούς και ο Kabamaru πάει να μείνει με τη γιαγιά του που μένει στο Τόκυο. Έτσι ξεκινάει το anime, και βλέπουμε τον Kabamaru να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή της πόλης (με κωμικοτραγικά αποτελέσματα :P). Όλα τα λεφτά (όπως θα έχεις ακούσει και από άλλους) είναι η ελληνική μεταγλώττιση... :hahaha: EDIT: Και το [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-06-02/vertigo-entertainment-developing-u.s-death-note-remake"]Death Note θα γίνει hollywood remake[/URL]... Άσχετοι... :P
Οκτ 01 2008 01:24
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erebos

αμαν με κατασκοπευεις? xD Τι ειναι ο kabamaru? Ενα μικρο αγορακι που κανει τι?
Σεπ 30 2008 22:47
Φωτογραφία

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τον Kabamaru τον έχω εγώ και μάλιστα έχω κάνει convert τα επεισόδια σε DVD-video ώστε να παίζει και σε επιτραπέζιο DVD player... :)
Σεπ 30 2008 15:15