Jump to content

Community Status Updates

Photo

sunday → moonheart

i was kidding, καλό μου >_<
Jun 09 2010 12:17
Photo

moonheart → sunday

μπαααα διακρινομαι στο κουλες μουσικες επιλογες καλο μου :P εχω ακουσει ska p μετα απο tool... lagy gaga μετα απο massive attack και δν θες να ξερεις τι αλλους πιο φρικαλεους συνδυασμους... αρα cool
Jun 09 2010 12:10
Photo

sunday → moonheart

Χρόνια πολλά φούσκα
Feb 19 2010 23:05
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ψησου το επομενο γλυκο π θα δοκιμασεις να φτιαξεις να ναι το "γλυκοκουραδο" του μαρινου... θα αρεσει κ στον Σοφο ειμαι σιγουρη
Feb 09 2010 01:49
Photo

moonheart → Erisadesu

οποτε θες τν αλλη βδομαδα καλο μουυυυ!!!! δευτερα δινω μαθημα κ μετα παλι παρασκευη αλλα μια μλκ :3 θα σ μιλησω στο μουσουνου να κανονισουμε
Feb 04 2010 10:31
Photo

Erisadesu → moonheart

πότε θα πάμε για καφε;
Feb 04 2010 01:18
Photo

mono → moonheart

lav εκανα φορματ και γ@μήθηκε το σύμπαν, τώρα το άνοιξα...Διάβαζα τις προάλλες...Πάρε με στο κινητό, ή πες μου να σε πάρω σπίτι ή μπες μσν :P ~~~~μάααακια~~~~
Feb 03 2010 12:17
Photo

moonheart → mono

μωρακλα μου που εχεις χαθει? :P
Feb 03 2010 11:58
Photo

Anelis → moonheart

yoooo!!! ρε άμα κατεβείς τελικά στείλε pm γιατί ξαναέχασα το κινητό μου (γκρρ *#$%@*^ ) και δεν μπαίνω μουσουνου :sigh2:
Dec 27 2009 20:49
Photo

mono → moonheart

Μ@λάκα θα σε βαρέσω...Δεν έχω κάρτα και δεν σου στειλα vm γιατί νόμιζα ότι δεν θα έχεις νετ και περίμενα να γυρίσω Αθήνα για να σε πάρω τηλ. άσε που χθες βράδυ με το που πόσταρα στην βλαχ χολ έφαγα ένα ντισκονεκτ περιποιημένο και δεν ξαναμπήκα. ευχαριστημένη τώρα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?:bike::fromabove: ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!:nanana::nanana::nanana: Α! ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:wooi2:
Dec 27 2009 09:14
Photo

moonheart → mono

μια χαρα απαντας στο anime.gr κ σε εμενα ουτε μια απαντηση στο μνμ αλλα ετσι εισαι...
Dec 26 2009 23:20
Photo

mono → moonheart

Λέεεεεεεεεεεεεεεενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μαναράκι μου λείπεις τρελά αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα...Ε πάρε και κανα τηλ να τα πούμε...Φιλιάαααααααααααααααααααα μωρό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Nov 06 2009 14:08
Photo

moonheart → mono

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μαριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Nov 06 2009 14:04
Photo

moonheart → mono

uguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~ που εισαι μαριαααααααααααααααααααααααααααααααα? γτ με αφησες μονη μουυυυυυυυυυυυυυυυυ /insert for soundtrack [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TlDInVqv8cs[/youtube]/ ;_; που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αγαπουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? σνιφ.
Nov 06 2009 14:02
Photo

moonheart → Tenshi

ε μα!! βαρεθηκα να μ λεει ο Rin τι θα ψηφισω :P οχι κ πως τον ακουσα ποτε αλλα τσπ xD
Sep 26 2009 12:07