Community Status Updates
d.neko-angel → OdyMonaxos
hello ^.^ λοιπόν για την pic είναι η chamcham είναι χαραχτήρας από το παιχνίδι Samurai Showdown 2 (Samurai Spirits)
[URL="http://konachan.com/post/index?tags=chamcham"]chamcham - Konachan: Anime Wallpapers[/URL] εδώ θα βρείς και την pic σε wall
Feb 28 2012 01:53
d.neko-angel → metalmusicmaniac
sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα μέρες να μπώ
Τέσπα λοιπόν η sig μου είναι από το Toaru Kagaku no Railgun
για περισσότερα δές στο animedb [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6460[/url]
Sep 17 2011 00:52
Kai → d.neko-angel
Καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε όσα θέλουμε. Το καημένο το Rurouni Kenshin 4 χρόνια το παλεύω να τελειώσει και ακόμα έχω δρόμο. :kakaka: Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε ότι έχουμε στη wishlist μας. Αλλά με κόπο και χρόνο μαζεύονται σιγά-σιγά. Κάποια μετάνιωσα που τα ξεκίνησα.
Υup, το σχέδιο είναι πάρα πολύ καλό. Θα ήθελα να τσεκάρω και ένα από τα άλλα δύο manga που έχει γράψει αυτός που γράφει το story, αλλά δεν το κόβω να γίνεται σύντομα.
Mar 09 2011 15:21
d.neko-angel → Kai
από Reborn έχω μόνο τα 8 πρώτα vol τα υπόλοιπα τα έφαγε η οικονομική κρίση και τα trc, xxxholic και d.gray-man
που προηγούνται για την ώρα.
Οπότε για νέα vol Reborn δεν το έχω ψάξει καθόλου το θεματάκι.
Αυτό για την Saizaki δεν το ήξερα καθόλου
θα το κοιτάξω πάντως και το Roll, όταν μου αρέσει μια δουλειά συνήθως ψάχνω
και τις υπόλοιπες του ίδιου mangaka
Mar 09 2011 14:57
Kai → d.neko-angel
Χρόνια στην ανακύκλωση οι κυρίες CLAMP ελπίζω να φανούν για άλλη μια φορά σταθερές στις αξίες τους, να κλείσουν και τις τρύπες που αφήσανε γιατί θα το πω άλλη μια φορά, είναι κρίμα.
Άσε, πραγματικά το Ίντερνετ σώζει, πλέον τα παίρνω στη μισή τιμή απ' ό,τι τα έπαιρνα. Καλά η Viz πέρα βρέχει. Έχω κάνει προπαραγγελεία το 17 εδώ και πέντε μήνες τουλάχιστον και δε βγαίνει να πει τουλάχιστον, 'Ξέρετε, τέρμα το Reborn!' το έχουν αφήσει το θέμα στον αέρα, έχουν βγάλει το 17 και το 18 από τη λίστα τους και δε λένε τίποτα. Έχεις ακούσει εσύ κανένα νέο;
Χαίρομαι που σου άρεσε! Και ακόμα είμαστε την αρχή, να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο 10. (Δύσκολο να βρεις manga και να είναι όλοι συμπαθητικοί, ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις). Btw, μιας και διαβάζεις το Reborn! η Saizaki ήταν assistant της Amano, αν διαβάσεις το one-shot της, το Roll φαίνεται ότι αυτή μας έδινε εκείνο το υπέροχο μελάνωμα και σχέδιο στο Arc της Varia, αλλά μετά μας άφησε.
Να το διαβάσεις και το Kimi no Knife, καλό αν και αρχή ακόμα.
Ναι-ναι! Και μπήκαν και άλλα 2 άτομα στην παρέα! Να μαζευόμαστε!
Επίιισης!
Mar 07 2011 21:23
d.neko-angel → Kai
για το xxxHolic ναι πλέον με την ελπίδα ζω να δω την συνέχεια του μέσα από καμία νέα δημιουργία των Clamp :drink:
[COLOR="DimGray"]Το Psycho Busters σε μαγαζί εδώ στην Αθήνα το είχα πετύχει, βέβαια τώρα το συγκεκριμένο μαγαζί το έφαγε η οικονομική κρίση. Για το Reborn με το πρώτο vol είχα πάθει και εγώ ακριβώς το ίδιο, εκεί πάνω μετά ξεκίνησα και ότι θέλω πλέον παραγγελία μέσο net και τέλος.[/COLOR]
Το Zetsuen το ξεκίνησα, thanks και πάλι για την πρόταση :ureshii: Είναι ακριβώς μέσα στα γούστα μου :kyaaa: Ανυπομονώ για νέο chapter, το ch9 πάνω στο καλύτερο μας αφήνει το άτιμο. Πάντως τον Mahiro δεν μπορώ θα το πω στο λαιμό μου κάθεται =.=
[COLOR="DimGray"]Το Kimi no Knife τσούκου δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αν και από υπόθεση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον[/COLOR] :joyful:
Είδα και το thread που άνοιξες για το Aphorism
πολύ καλή κίνηση :blingeye2:
[SIZE="2"]Επί την ευκαιρία καλή σαρακοστή κιόλας[/SIZE] ^^
Mar 07 2011 21:00
Kai → d.neko-angel
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Κοίτα, έτσι όπως λειτουργούν αυτές, τις κόβω ν' αρχίζουν καινούργιο όποτε τους έρθει όρεξη και να κλείσουν τα κενά από εκεί. Άλλωστε είναι και οιπρώτες στην ανακύκλωση χαρακτήρων.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Στο Beelzebub μ' αρέσει πάρα πολύ που ο mangaka δεν ξεχνά τους χαρακτήρες του, παίρνουν όλοι μέρος. Και εκτός αυτού, μπορεί να έκανε επιτυχία, αλλά δεν άλλαξε καθόλου το στυλ του, η ροή του είναι ομαλή και ίδια από την αρχή.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Δεν έχω καμιά επαφή με το manga του Higurashi είναι η αλήθεια.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#555a5f]Είναι licensed του Psycho Busters, ούτε που το ήξερα. Θα ήθελα ν' αγοράσω κάτι του Yuya Aoki (aka enter καμιά 5-6 άλλα nicknames εδώ) αλλά δεν έτυχε. Ήθελα να ξεκινήσω με το 'Get Backers' αλλά απ' ότι διάβασα η μετάφραση τους είναι stalled εδώ και κάτι χρόνια και κάποια vols πρέπει αν είναι και out of print γιατί δύσκολα να βρίσκω.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Το κακό είναι ότι όταν άρχισα να αγοράζω δεν αγόραζα με κάρτα άλλα από τοπικό μαγαζί και έτσι άρχιζα μόνο ότι έφερνε, έτσι άρχισα σειρές ν' αγοράζω σειρές που πιθανότατα να μην είχα αρχίσει διαφορετικά. Για να φέρει το Reborn! να φανταστείς έτρωγε πρήξιμο κάτι μήνες από τότε που κυκλοφόρησε το 1ο volume.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Nice. Είναι σημαντικό να διαβάζεις ότι σου κάνει κλικ γενικά και όχι ότι βλέπουν οι άλλοι γιατί δε το διασκεδάζεις διαφορετικά. Αυτό είναι, η κεντρική ιδέα, εγώ το είχα ανοίξει μόνο και μόνο από τον τίτλο χωρίς να έχω ιδέα τι είναι και με κράτησε.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Ναι ρε συ! Πώς θα την γλιτώσει, ο Tomonaga του 'έκλεψε την καρδιά' κυριολεκτικά ΄όμως![/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Ωραία, πιάνει το promo του Zetsuen. Για μηνιαίο τα πηγαίνει πολύ καλλά ως τώρα και το σχέδιο της Saizaki δε θα σ' απογοητεύσει. Και από τα 3 που ανέφερα ίσως είναι και πιο κοντά στα γούστα σου.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Μήπως διαβάζεις και το Kimi no Knife; Το είδα που έκανε update και το θυμήθηκα.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=darkred]Καλά, σε ζηλεύω. Δεν μπορώ χωρίς λίστα για το απλούστατο λόγο ότι δε θυμάμαι ποτέ ποιο chapter ήταν το τελευταίο που διάβασα σε κάθε manga και έπρεπε πάντα να τα σημειώνω (μνήμη χρυσόψαρου όσο δεν παίρνει άλλο), έτσι θέλοντας και μη δεν μπορώ χωρίς αυτό. Οπότε το MAL μ' έσωσε. Το κακό είναι ότι μου άφησε και ένα κακό, ρωτάω συνεχώς τους άλλους αν έχουν κι αυτοί για να βλέπω τι διαβάζουν/βλέπουν και να γεμίζω το plan to read/watch ασταμάτητα. :kill4u:[/COLOR][/FONT][/COLOR]
Mar 06 2011 10:39
d.neko-angel → Kai
δεν παίζω θα βάλω και εγώ spoiler :P
[SPOILER]για το xxxHolic όντως είναι η πιο ώριμη δουλειά των CLAMP. Πολύ καλοί χαραχτήρες, πολύ καλή και η ιστορία. Καλή και η εξέλιξη της με εξαίρεση τα τελευταία chapter, εκεί είναι που κάνει την κοιλιά και τελειώνει αφήνοντας ερωτήματα που εγώ μια φορά θα ήθελα να τα δω να απαντιούνται.
Τέλος πάντων για το Beelzebub που λες πως μου ξέφυγε και το ξέχασα, έχει κάποια σημεία που είναι πάρα πολύ καλά ^^
Το Higurashi τα arc που ανέφερα πρίν και το Psycho Busters είναι από τα πρώτα manga που αγόρασα κάποια vol τους που βρήκα. Με την πρώτη μου δουλειά όλα αυτά ωωωω αναμνήσεις χαχαχα. Εντάξι ειδικά με το Psycho Busters απλά όποτε βγεί chapter και μήνες να κάνει εγώ μια φορά το διαβάζω. Γενικά όταν ένα manga μου αρέσει έτσι είμαι όποτε βγεί νέο chapter τρέχω και το διαβάζω, και αν έγραφα όλα όσα παρακολουθώ θα έκανα ολόκληρη λίστα τρομάρα μου.
Πάντως και στα anime και στα manga ναι είπαμε από genre έχω προτίμηση σε Horror, Psychological, Supernatural, Survival, Mysterious Powers αλλά είμαι πως και οτιδήποτε μου κάνει το κλίκ ως υπόθεση του δείνω μια ευκαιρία και αν μου αρέσει καλός το συνεχίζω! δλδ ουσιαστικά και εγώ τα πάντα βλέπω και διαβάζω είπαμε αρκεί να μου κάνουν το κλίκ :joyful:
:awww: Aphorism :awww: έψαχνα για manga με survival το βρήκα και κόλλησα τελείως όμως και όντως η κεντρική ιδέα του είναι πολύ καλή ^^ Εγώ ελευθερία θα διάλεγα :P
Αυτό το ch10 όμως αχ αυτό το τέλος του με έχει κάψει τελείωςςςςς, δεν κρατιέμαι για την συνέχεια :hihi2: [/SPOILER]
Thanks και για τις προτάσεις :)
ειδικά το Zetsuen No Tempest νομίζω πως με κέρδισε κιόλας από την υπόθεση και μόνο ^^
myanimelist/anime-planet/anidb όχι δεν έχω, απλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να κάτσω και να φτιάξω
Mar 05 2011 21:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed