Community Status Updates
noname → mono
I see :P
είπα να τσεκάρω γιατί υπέθεσε από το post του Kenny και την αποχώρηση του και την δικιά σου από το παιχνίδι πως γίνανε διάφορες παρεξηγήσεις στο IRC με το heal/hurt :P
anyway thenx για το contribution στων αγών XDDDD
Dec 02 2008 17:38
mono → noname
καλε τι grudge λες τωρα?χαχα...ισα ισα ωραιο παιχνιδακι και το απολαυσα δεοντως και τις επικες μαχες στο irc με τους rei haters και τους εκβιασμους σε οσους ξερω να ψηφιζουν rei..χεχε...απλα καποια στιγμη ειπα να κανω την ηρωικη εξοδο μιας και δεν μπορουσα πλεον να ξεχωρισω ποιοι παιζαν για πλακα και ποιοι για να τη σπασουν στους υπολοιπους :P
Dec 02 2008 17:01
noname → mono
so this is it ? τέλος ? :P
Δεν ξέρω τι έγινε και ξενέρωσες έτσι με το παιχνίδι ... but since I was the one who drug u in this game .. I just hope u don't hold a grudge against me ^^
Dec 02 2008 10:59
Dante80 → noname
Yep. Αυτό είναι το ωραίο...όταν οι Αμερικάνοι έφεραν το anime στην Αμερικάνικη αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 90 (με την ονομασία Planet Busters), έμειναν τόσο ******* με το τέλος της σειράς που άλλαξαν το σενάριο, και έβαλαν την μάνα με την κόρη να μιλάνε...
Στην Ελλάδα ήρθε αυτή η έκδοση του OVA (ή η επίσης edited αγγλική World of the Talisman) οπότε στο δικό μας dub το τέλος είχε λόγια....
Αλλά οι Ιάπωνες ποτέ δεν βάλανε...για μένα αυτό το σιωπηλό τέλος είναι από τα πιο epic του japanimation ever..ΧDDDDDDDDD
Dec 01 2008 19:50
noname → Namida
hi το birth από ότι κατάλαβα το έχεις δει στα Ελληνικά ^^ θυμάσαι καθόλου τι λέγαν στη τελευτά σκηνή ? γιατί στο original δεν λέγαν τπτ αλλά στο Ελλήνικο dub υπήρχε ένας διάλογος ...
Dec 01 2008 19:39
noname → Dante80
χμ και εγώ σχετικά πρόσφατα το είδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που στο τέλος δεν μιλάνε ... στην τελευτά σκηνή ενώ στην Ελληνική μιλούσαν και "εξηγούσαν" τα πράματα μακάρι να θυμόμουνα τι λέγανε ... νομίζω πώς η μία εκ των δύο συνδαιτυμόνων XD ρωτούσε για την τύχη των πρωταγωνιστών ... αλλά τι απαντούσε η αλλη -_- ...
Dec 01 2008 19:33
Dante80 → noname
Βασικά το αγόρασα τις προάλλες από το rightstuff, και μιας και το περιμένω, ξαναείδα το dvdrip των RiP...
Δυστυχώςδεν το έχω στα Ελληνικά...dammit...T_T
Dec 01 2008 19:24
noname → Dante80
που το θυμήθηκες το birth XDDDDD (δεν πιστεύω να σου βρίσκεται καμία Ελληνική μεταγλώττιση ?:P )
Ps justice call (== heal/hurt needs u XDDD)
Dec 01 2008 19:11
noname → Loke
μπα ... δεν πρέπει να ήταν μόνο για 1 ψήφο
πολύς κόσμος δεν ψήφισε χθες και φάγαμε επικό ξύλο ... αλλά το έχουμε το come back XDDDD
Nov 29 2008 11:15
Loke → noname
ara, δε μπηκα μεσα στο forum και δε το ειδα το μηνυμα :( ελπιζω να μην ηταν για ενα smite να μη το φαει η rei γτ θα με πιασει μανιοκαταθλιψη...
Nov 29 2008 04:12
Adventurer → noname
Υπενθυμιζω οτι τα vms ως δημοσια μηνυματα υπαγονται στον κανονα που λεει οτι απαγορευονται τα greeklish σε αυτο το φορουμ.
Nov 25 2008 21:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed