Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Ptomahawk

x2 με τον κάτω. :nod:
Ιούν 02 2008 18:49
Φωτογραφία

kith → Ash_Pokemaster

βασικα δεν με ξερης και προφανος ουτε εγω απλα κανω οσους μπορο friend request :):) ελπιζω να μιν υπαρχη καπιο προβλημα
Μάι 28 2008 22:13
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → kith

Η σωστή ερώτηση είναι: Ρε 'συ ποιός είσαι; :)
Μάι 28 2008 22:07
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → samurai_pizza_dora

σήματα* :|
Μάι 28 2008 21:29
Φωτογραφία

Whitelighter → Ash_Pokemaster

psp: pithanon se ligo css me yata
Μάι 23 2008 10:13
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → samurai_pizza_dora

Μπράβο Πίτσα που πέρασες τα σήμερα! :D
Μάι 21 2008 21:10
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Bushido

ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ωραίος. :P
Μάι 21 2008 20:20
Φωτογραφία

Bushido → Ash_Pokemaster

γιατι ειμαι πολλυ ευγενικο ατομο...ισως το ποιο ευγενικο που υπαρχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ >< >< >< > Μάι 21 2008 19:11
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Bushido

Ρε παλικάρι, γιατί έκανες στο μισό forum friend request; :stubborn:
Μάι 21 2008 18:50
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Dante80

Γεια σου Δάντε, χάθηκες. :'D
Μάι 21 2008 18:43
Φωτογραφία

Έλεος, ρε ebay-addicted. Τέλος πάντων, αν το βρείς τόοοοσο πιο φθηνό από αυτό που θα βρω εγώ Ελλάδα, τότε πάρε μου και μένα ένα. Όλα αυτά όμως μετά τις εξετάσεις. Πω πω, μόλις έψαξα στο Google για να δω τι περιέχει το Orange Box. Shimata-- Δεν έχει το CSS μάλλον. :| Έχει TF2 (:respect:), το Half-Life 2 και άλλα, αλλά css μάλλον όχι. :( Εγώ κι ο Στέργιος νομίζαμε ότι έχει και το css, αλλά τώρα που το είδα αυτό, μου φαίνεται θα αναθεωρήσω. Ίσως να μην το πάρω. Anyway, bb.
Μάι 19 2008 23:08
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Whitelighter

:| Fuck. Καλά, βέβαια τυχερός είναι, θα μπορεί να διαβάζει χωρίς να έχει κάτι άλλο να κάνει. :'D Εκτός αυτού δεν θα έμπαινε και τόσο αυτό τον καιρό. =? Όσο για το Orange Box, και εγώ σκεφτόμουν να πάρε το CSS από eBay. Μπορεί να βρω φτηνά για εσάς. ;) Το Orange Box έχει το Source μέσα, σωστά;
Μάι 19 2008 21:04
Φωτογραφία

Apo PSP: O Yata exei problima me to pc tou kai gi' afto to 'dwse se ena magazi gia kati diorthwseis. Tha parei mallon kainourio skliro. Den exei twra PC, epomenws, de tha mpainei MSN gia kapoio kairo. Pantws, emeis mallon tha agorasoume to Orange Box afthentiko na teleiwnoume. 8)
Μάι 19 2008 19:31
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Whitelighter

Ρε, τους έσβησα χτες επειδή δεν δούλευε κανένας. :| Αλλά αν ψάξεις καλά θα βρεις αρκετούς. Οι περισσότεροι [b]όντως[/b] δεν δουλεύουν. Αλλά αν κοιτάξεις αρκετούς, θα βρεις ορισμένους που δουλεύουν.
Μάι 17 2008 12:58
Φωτογραφία

Δώσε τους servers στους οποίους μπορώ να παίζω CS Online.
Μάι 17 2008 12:43