Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ANM → marilena_r
dn milame gia aplh fan tou jin alla gia kollhmenh.. apo tote pou arxisa t jdorama kollhsa k otan antilhfthika thn parousia tou t pragmata eginan akomh xeirotera.. pantws dn nomizw na uparxei kapoia allh fan sthn Kalamata, toulaxiston stn hlikia m.. so dn einai periergo p dn t hkseres..
Σεπ 27 2009 00:21
marilena_r → ANM
Καλέ υπάρχει Τζιν φαν στην Καλαμάτα;!! Η καλύτερή μου φίλη είναι από εκεί!
Αχ γιατί έχω την εντύπωση ότι τα παίρνω όλα χαμπάρι εντελώς καθυστερημένα;!
Σεπ 15 2009 08:06
Raven Princess → ANM
Πρεπει να τα εχω παει αρκετα καλα!Παντως εγω εβαλα τα δυνατα μου!Αντε να βγουν και τα αποτελεσματα να ηρεμησουμε!Μολις βγουν θα ενημερωσω!Καλα αποτελεσματα!!!!!:)
Ιούν 05 2009 17:22
ANM → Raven Princess
Όντως επιτέλους ελευθερία..!!!!!!!!!!!!!!! Αφού να φανταστείς το έλεγα ξανά και ξανά μέχρι να το πιστέψω.. Ελπίζω ότι τα έχω πάει καλά αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.. Εσύ?
Ιούν 04 2009 13:06
Raven Princess → ANM
Γιουπι!!!!!!!!!Τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαστε ελευθεροι!!!!!Ποσο χαιρομαι που ξαναμπηκα μετα απο τοσο καιρο στο φορουμ!!!! Πως τα πηγες???
Ιούν 01 2009 17:59
Raven Princess → ANM
Aστα δεν ειναι ζωη αυτη!!!!Εγω ειμαι θεωρητικη και θελω για νηπιαγωγων ή παιδαγωγικα(αναλογα τα γραπτα!!!)
Φεβ 10 2009 16:08
ANM → Raven Princess
Συγγνώμη που πάλι άργησα να απαντήσω αλλά με το διάβασμα δεν έχω πια χρόνο για τον υπολογιστή.. Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και θέλω να περάσω στο πολυτεχνείο μηχανικός Η/Υ.. Κι εσύ τρίτη είσαι? Τι κατεύθυνση?
Ιαν 31 2009 21:15
Raven Princess → ANM
Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω τα ιδια περναω!!!Μεχρι τωρα κατι εβλεπα απο δω και περα ομως θα προσπαθησω να τα ελατωσω γιατι και εγω εθιζομαι και δυσκολα σταματαω και ουτε που καταλαβαινω πως περναει η ωρα.Οποτε ειπα για την ωρα στοπ για να διαβασω και μετα ειλικρινα οπως λεει και ο αδερφος μου ''θα καω στον υπολογιστη με επεισοδια'!!!!!Αληθεια τι κατευθυνση εισαι???Που θες να περασεις??
Ιαν 12 2009 18:17
ANM → Raven Princess
[COLOR=purple][B]Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω, γιατί όσο να το κάνεις είμαι και εθισμένη αλλά οι Πανελλήνιες δε σου αφήνουν και πολλές επιλογές.. Θα παίρνω απλά μικρές δόσεις όταν θα βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο..[/B][/COLOR]
Ιαν 10 2009 17:17
Raven Princess → ANM
Μπα πως και θα περιμενεις τοσο???Ξερω μεχρι τον Ιουνιο ειναι μακρια!!!
Ιαν 08 2009 18:05
ANM → Raven Princess
[COLOR=Indigo][B]Ευχαριστώ πολύ.. Επίσης καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς.. Δυστυχώς για μένα δεν τα βλέπω τα περισσότερα anime μέχρι τον Ιούνιο.. (Sorry που σου απαντάω τώρα αλλά σήμερα το είδα)[/B][/COLOR]
Ιαν 08 2009 15:37
Raven Princess → ANM
Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2009 με ακομα περισσοτερα ανιμε!!!!^__^
Ιαν 02 2009 12:44
Animefrick → ANM
opa! kalos to mou gurises vre zouzouna? kai den exases kairo vlepo me tin prwti eukairia bikes anime.gr alla ti leo esu kai o upologistis xwria den paei!.... :P
Ιούλ 17 2008 12:02
sas → ANM
Γεια!!Είμαι και η πρώτη που σου κανει comment!!Ευχαριστώ για τις ευχες σου...όσο για το vk δεν ξερω τελικα αν θα χρειαστούμαι δεύτερο editor ή όχι, θα ρωτησω και τον neuro...τωρα δεν ξέρω αν θες να κανεις proofreading μαζί με την liberty...
Ιούν 20 2008 20:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται