Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ZeLiGa → Mateus
Koιτα τωρα για τα τελευτεα κεφαλαια δεν ξερω ειμαι ακομα στο 14 :(
Οκτ 21 2008 12:41
Mateus → ZeLiGa
Συμφωνω απολυτως.Η πλοκη στο manga ειναι καλυτερη και πιο περιπλοκη.Επισης μου δινει την ιδεα οτι σιγα-σιγα το Rosario+Vampire σοβαρευει στο θεμα της ιστοριας του.
Οκτ 21 2008 11:04
ZeLiGa → Mateus
Nai to diavazv to manga.Btw einai pollu kalutero apo to anime!(oxi pos to anime dne einai kalo)
Οκτ 20 2008 20:10
Mateus → anime-dono
Thank you for the recommendation.Εχω δει λιγα επεισοδια D.Grey Man και μου'χε φανει καλο αλλα λιγο συνηθησμενες οι μαχες,εκτος αν ζωντανευουν οταν πολεμουν εναντιον καποιου boss.
Το Oran High School Host Club εχει επισης πολυ φαση.Εγω σε καθε επισοδειο γελαγα,ακομα κι αν το'χα δει πανω απο τρεισ φορες.Βεβαια αυτα ειναι γουστα θα μου πεις.
Οκτ 19 2008 08:37
anime-dono → Mateus
Καλημέρα :hi: πρωινή πρωινή βλέπω, ωραίες επιλογές και το Fate Stay Night και Rosario to Vampire από τα αγαπημένα μου ,από τα άλλα μόνο τα Ouran High School Host Club και Vampire Knight δεν εχω δει αν και είναι στην future list, also εγώ εχω δει πολλά και διάφορα και μου είναι λίγο δύσκολο να τα πω όλα μιας και είναι πάνω από 200 σειρές:terror2: αλλά για να πω μερικά, το αγαπημένο μου είναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και μετά κάποια που μου αρέσουν αρκετά είναι D.Gray-man, Ergo Proxy, Welcome to NHK (απλά θεϊκό αν δεν το έχεις δει στο συστήνω άλλα beware είναι λίγο καμένο:dazed:), Genshiken, School Rumble, Seto no Hanayome (και αυτό θεϊκό είχα γελάσει μέχρι δακρύων με αυτό και το school rumble:hihi2:)και πολλά άλλα. Αυτά λοιπόν. Well then see ya.
Οκτ 19 2008 08:29
Mateus → anime-dono
Εχω δει διαφορα αν και οχι παρα μα παρα πολλα.Τα αγαπημενα μου ειναι:Death Note,Ouran High School Host Club,Rosario + Vampire,One Piece,Vampire Knight,Fate Stay Night,Bleach,Naruto.
Οκτ 19 2008 08:11
Mateus → Scorpion
Εγω παιζω και το 12 αλλα και το 10 γιατι δεν τα'χω τελειωσει ακομα.Στο 12 εχω κολλησει και το 10 το αφησα αφοτου αρχισε το σχολειο γιατι δεν ειχα χρονο να το παιξω.Αλλα εχω παιξει επισης το 7 και το 9.
Οκτ 19 2008 08:08
anime-dono → Mateus
You beat me :bahhh:. Πόσα anime έχεις/έχεις δει κλπ και ποια τα favorite κλπ :hmmm:
Οκτ 18 2008 22:10
Mateus → Scorpion
Συμωνω.Ασε που η Mateus μου ψοφαει κι ευκολα κι εχει παρει και την θεση της Shiva.:if:
Οκτ 18 2008 22:07
Scorpion → Mateus
Απο το ψευδονυμο το καταλαβα.Καλη η Mateus δεν λεω αλλα σαν τον Belias ...
Οκτ 18 2008 22:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται