Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Tristessa

Ευχαριστω πολυ!!!! Σε ποια σχολη εισαι..;;
Aug 18 2011 10:38
Photo

Tristessa → animestarling

Καλά αποτελέσματα εύχομαι :D Κοντά έπεσες, κοντεύω τα 20. (Βρε πώς περνάει ο καιρός ΧD)
Aug 18 2011 10:32
Photo

Ναι, ειναι πολυ ιδιαιτερο...!!!;) Εγω φετος εδωσα.. Βασικα σε ρωτησα γιατι καταλαβα οτι θα εισαι κοντα στην ηλικια μου...
Aug 17 2011 17:54
Photo

Tristessa → animestarling

Merci ^^ Το είχα διαλέξει πριν χρόνια και πριν μάθω τι σημαίνει επειδή μου άρεσε. Αργότερα βρήκα ότι βγαίνει από κει. (Που το έκανε ακόμα καλύτερο :P) Όχι, έχω τελειώσει εδώ και δυο χρόνια με το σχολείο. Εσύ πότε έδωσες;
Aug 17 2011 10:34
Photo

Δεν ξερω αν το ξερεις-προφανως εφοσον ειναι το ονομα σου- αλλα το username σου κρυβει μεσα του το επιθετο tristis-tristis-triste που στα λατινικα σημαινει λυπημενος... ειναι τελειο..:))))) Τωρα το συνεδεσα.. Βtw εδινες φετος πανελληνιες...;;;
Aug 16 2011 22:09
Photo

jun → Tristessa

xD εντωμεταξυ χαιρομαι ξερω αν θελω να βρω καποιον που να αγαπαει merry , mucc κτλ ποu να ερθω xD
Jul 11 2011 05:28
Photo

Tristessa → jun

[QUOTE=jun;513686]γι'αυτο ηρθα! xD το περιμενα!! εντελως περιμενα να ανοιξω και να δω το συγκεκριμενο τραγουδι απο εσενα ποστ και εγω το ιδιο![/QUOTE] Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις XD
Jul 09 2011 23:33
Photo

eyl → Tristessa

έλεος! καθηγήτρια βιολογίας κ χρησιμοποιεί έτσι επιχειρημα? αυτό δεν είναι απλά "παπαγαλίζω πάω γράφω το μάθημα είτε το πιστευω είτε όχι", είναι "δεν έχω ιδέα τί έλεγε η σχολή πήγα"! όταν προβάλλουν την βιβλο εκεί απλά δεν απαντάς. άλλο μια επιστημονική θεωρία κ άλλο ένα βιβλίο που έχει γεγονότα μπλεγμένα με μύθους. δεν αξίζει να χαλάς το κεφάλι σου στο τραπέζι! :p
Jun 27 2011 08:32
Photo

Tristessa → eyl

Για την καθηγήτρια Βιολογίας που ανέφερε ο meidei έλεγα. [SIZE=1]Όχι ότι κι η άλλη ήταν καλύτερη :P Αλλά ΟΚ, καλλιστεία είν' αυτά, η ερώτηση έγινε ανάμεσα σε "online dating" και "tasteful nude photoshoots", μια-δυο inoffensive χαζομάρες θα λέγανε, δεν περίμενα κάτι άλλο.[/SIZE] Totally, είναι εξαιρετικά δύσκολο ν' αποδείξουμε μια διαδικασία που διαρκεί χιλιάδες χρόνια αλλά τουλάχιστον έχουμε δεδομένα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, γι' αυτό είναι και θεωρία, όχι απλώς μια υπόθεση. Αλλά το επιχείρημα "είναι απλώς μια θεωρία" από κάποιον που γι' αντεπιχείρημα τη Βίβλο ffs με κάνει να ρίχνω γερά headdesk XD
Jun 26 2011 20:43
Photo

eyl → Tristessa

βασικά αυτή είπε ότι πηρε ένα μάθημα που ήταν βιολογική ανθρωπολογία αλλά δεν νομίζω να τελείωσε βιολόγος. well, ένας λόγος που δεν πιστευουν κ τον προβάλλουν πολύ (όλοι αυτοί) είναι οτι δεν υπάρχουν πολλά τόσα απολιθώματα που όντως να δείχνουν όλα τα στάδια της εξέλιξης. κ ναι όντως δεν υπάρχουν. είναι τρομερά δύσκολο να δημιουργηθούν εξ αρχής απολιθώματα, πόσο μάλλον να διατηρηθούν κ να βρεθούν. επίσης το πως ακριβώς δημιουργήθηκε ο πρωτο-οργανισμός κ αυτά κ εκεί δεν μπορεις να ξέρεις (ακόμα τουλάχιστον), γι'αυτό κ ονομάζεται θεωρία της εξέλιξης. αλλά επειδή είμαστε σκεπτόμενα κ λογικά όντα, κάποια πράγματα όπως το μια στιγμη κάποιος μεγάλος να αποφάσισε να δημιουργήσει τη γή ξαφνικά κ όλα τα όντα που ζουν σε αυτή, μας φαίνονται τρομερά γελεοία κ ηλίθια. αντίθετα, όπως λες κ εσύ, αν κοιτάξουμε απλα το dna κ δούμε τις αλληλουχίες που συντηρηθηκαν εκατομμύρια χρόνια κ άλλα τόσα αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να στέκει το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Creationism"]creationism[/URL] που υποστηρίζουν. α! κ το ηλίθιο intelligent design. απλά εδώ ήθελα να σου πω ότι απ'οτι είδες κ στο video, οι περισσότερες φοβούνταν να μιλήσουν για αυτό το θέμα κ μην ξεχνάς θέλουν να κερδίζσουν ένα διαγωνισμό, θα πρέπει να μην δυσαρεστήσουν τον κόσμο.
Jun 26 2011 13:45
Photo

Tristessa → eyl

[QUOTE=eyl;511390]well μπορεί να είναι θρήσκος βιολόγος. έχουμε τέτοιους στην σχολή κ δεν βλέπω το κακό σε αυτό. αλλά πιστευω η συγκεκριμένη μάλλον πιο διπλωματική απάντηση έδωσε μιας κ κ αν έλεγε η "θεωρία της δημιουργίας"(ξέρεις, τη μια μέρα το ενα, τη μια το αλλο) είναι bullshits θα προκαλόυσε εθνικό σκάνδαλο. υπάρχουν πολιτείες στην αμερική που αν πεις τέτοιο πραγμα σε πέρνουν με τις πέτρες κ αν μπορούσαν θα σε εκαιγαν ζωντανό (μπορεί να μην το κάνουν διότι νομίζουν οτι θα καείς στην κόλαση). μην ξεχνάς το god save america brothers! αν τους πεις ότι είσαι κ της θεωρίας του [URL="http://www.venganza.org/"]spaghetti[/URL] δεν σώζεσαι με τπτ.[/QUOTE] Δεν έχω πρόβλημα με τους θρήσκους, ο στρουθοκαμηλισμός τους μπροστά σε επιστημονικά αποδεδειγμένα πράγματα είναι που μ' ενοχλεί. Το επιχείρημα "herp derp αν εξελιχθήκαμε από τους πίθηκους γιατί υπάρχουν ακόμα;" το ανέχομαι από τη μάνα μου. Αλλά από ένα βιολόγο; C'mon, όταν ξέρεις περί καθολικού γενετικού κώδικα/ομόλογων οστών/you name it; :bahhh:
Jun 26 2011 12:51
Photo

Tristessa → Kenobi-sensei

oic :hihi2:
Jun 24 2011 17:52
Photo

Kenobi-sensei → Tristessa

απόψη μου=γενική ισχύς :P πλακίτσα ...XD
Jun 24 2011 17:20
Photo

Tristessa → Kenobi-sensei

Δε θα το 'λεγα. Σεβαστή η γνώμη σου etc. etc. αλλά δε σημαίνει ότι είναι γενική αλήθεια :rolleyes:
Jun 24 2011 17:10
Photo

Kenobi-sensei → Tristessa

μα αφού είναι αλήθεια τι να γίνει.... δε το λέω με κακία αλλα το πιστεύω πως στη θεωρητική μπορεί κάποιος να γράψει πιο άνετα από ότι στις άλλες 2 (βέβαια αποψή μου )
Jun 24 2011 16:55