Community Status Updates
Tristessa → Nighteyes
Θυμήθηκα πού τον είχα ακούσει τον Takeshi Kaneshiro! Απ' το Confession of Pain!
Ήθελα να τη δω αυτή την ταινία, είναι καλή;
Καλό το Shiro no Jumon~
Πάντως, από τους SID δε ξέρω τι έχεις ακούσει, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα το πρώτο τους album, το Renai. Είναι κάπως διαφορετικό απ' όλα όσα έβγαλαν μετά, αλλά είναι υπέροχο <3
May 03 2010 21:44
Nighteyes → Tristessa
Λοιπόν αυτός που σου έλεγα είναι [URL="http://www.google.gr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&channel=s&hl=el&q=takeshi+kaneshiro&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=a7jZS73AJ4uPOJuv-eMP&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQsAQwAA"]αυτός[/URL]. Το dorama που αξίζει να δεις είναι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Golden_Bowl"]αυτό [/URL]. Πίστεψε με το μόνο που δεν σε απασχολεί σ' αυτή την σειρά είναι το bowling.:P Tο μόνο κακό ότι είναι λίγο χαλια το βίντεο και σε διακόπτουν από το ψητό διάφοροι τρίτοι χαρακτήρες.
Αν σου αρέσει, πιάσε με την σειρά και τις ταινίες του. Έχει κάνει καμιά 30ριά.
Άσχετο. Ακούω ένα anime station και το έχει γυρίσει σε j-rock. Άκουσα μόλις ένα των doa το shiro no jumon. Καλό. Βασικά μάλλον το είχα ξανακούσει σε anime γιατί κάτι μου θύμιζε. Μάλλον ήταν το μόνο πράγμα που άξιζε από το anime εκείνο...
Apr 29 2010 18:59
Tristessa → Erisadesu
Είναι και 6 χρόνια πριν οι φωτό ΧD
Καλά ρε, τι βόμβες μου ρίχνεις νυχτιάτικα; Δεν είχα ιδέα! Κοίταξα για επίσημη ανακοίνωση, αλλά τίποτα ακόμα... πάντως με την ιδέα και μόνο της ευρωπαϊκής περιοδείας φτιάχτηκα XDDD
Apr 19 2010 02:21
Erisadesu → Tristessa
Ωραία θα σε δω στο meeting !!! χαίρομαι απο τώρα.
πωωω δεν κατάλαβα ότι ήταν ο Hyde.
Είδες που ο Gackt έρχεται στην Ευρώπη;
Apr 19 2010 00:58
Tristessa → Erisadesu
Θα πάω το Σάββατο! Θα σε δω εκεί;
Αυτός μαζί με το Nari λέγεται hyde και είναι j-rocker ;)
Apr 18 2010 23:38
Erisadesu → Tristessa
ρε θεά, έλα στην συνάντηση το Σαββάτο δεν ήξερα ότι ήσουν απο Θεσ/νικη
ποιος ειναι αυτός μαζί με τον narimiya?
Apr 18 2010 23:07
digitaltracker → Tristessa
Ααα ναι? δεν το ηξερα. Δεν πηγαινω επανω γιατι εχει πολυ βαβουρα XD
Βασικα δες ενα mini-album που εχω φτιαξει απο τα παρτυ
[url]http://tronqi.000page.com/photos/jparty/index.html[/url]
...συνηθως ειμαι στη μπροστα μερια του bar εκει κοντα στο computer και τις κονσολες....
cu there~
Apr 18 2010 22:25
Tristessa → digitaltracker
Ήμουν και στα δύο προηγούμενα! Aν άκουσες κάτι κραυγές από τον πάνω όροφο, εγώ ήμουν XDDD
Sure! Αρκεί να σ' εντοπίσω :P
Apr 18 2010 20:16
Eιδα οτι θα πας στο Japan Anime Party της Θεσσαλονικης την Παρασκευή. Ι will be there too. Probably sitting by the corner of the bar drinking my life away :p... feel free to say hi!
Apr 15 2010 11:39
Tristessa → digitaltracker
Hi~ Είπα να ρωτήσω πριν ακούσω γιατί με τους XOVER, το άλλο πόνημα του Juka, άσ'τα να πάνε XD
Apr 10 2010 21:21
Helo! Καλα εισαι? Nα σου πω την αληθεια απο τους VII Sense έχω ακουσει μονο το single Βlack Bird. Οποτε δεν μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη. Το single αυτο μου αρεσε παντως.
Apr 09 2010 17:57
jun → Tristessa
hi! =) thank u for accepting! τι κανεις?
οι sid ειναι στο avatar σου?
Feb 17 2010 05:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed