Community Status Updates
-
Anelis
*tzatzaaaaaaaam!*
Apr 25 2013 23:49 -
Tristessa
Μπορεί να μου ξέφυγε ένα (ή και δύο) "άχου" στις πιτσιρίκες Power Girl και Huntress <3
Apr 26 2013 09:09
-
Anelis
Είναι τόσο αστείο που σχεδόν με κάνει να θέλω να δω τη σειρά.
Ανεκτίμητης αξίας.
Jan 17 2013 16:59 -
Tristessa
ahahaha ρε είχα δει 2-3 αρχικά επεισόδια πριν από καιρό αλλά δεν ήταν τόσο αστεία! brb downloading
Jan 25 2013 23:32
-
Tristessa
Πληρώνω όσο-όσο για να δω μεταφορά σε μιούζικαλ-υπερπαραγωγή. (Και για έναν κορσέ Iron Man στο μέγεθός μου, it's fabulous as fuck.)
Dec 24 2012 00:30
-
Anelis
Ήθελα να στο προτείνω μέσω goodreads αλλά δεν ξέρω πόσο μπαίνεις εκεί!
"It’s literally a summation of women in comic books - both Marvel and DC and a few others, up to the earl 2000s."
Dec 14 2012 08:54 -
Tristessa
dw, μπαίνω αρκετά συχνά στο goodreads!
ΟΚ, πιο relevant to my interests απ' αυτό δε γίνεται, thanks for the recommendation :3
Dec 16 2012 15:27
-
Tristessa
Aw :) Δεν έχω internet αυτό το διάστημα (εκτός από την ακούσια ευγενική χορηγία κάποιου γείτονα :3) και είμαι αρκετά απασχολημένη με τη σχολή, but I manage. Εσύ πώς είσαι;
Dec 08 2012 00:32 -
Night Wizard Seal
Καλά κι εγώ :) Σχολή τα απογευματάκια, πάω και προπόνηση(πολεμική τέχνη), έξω με την παρέα, κομπλέ καταστάσεις.
Εσύ τώρα 5ο εξάμηνο;
Dec 08 2012 00:50 -
Tristessa
Sounds good :)
7o εξάμηνο, actually. Άσε, η υπομονή μου δοκιμάζεται καθημερινά με το μπάχαλο που επικρατεί.
Dec 16 2012 15:10
-
iristella
So much win in this one. ;-;
Dec 05 2012 16:02 -
Tristessa
Ντάξει, με μερικά δάκρυσα από τα γέλια. Dick Grayson had better watch out!
Dec 05 2012 22:11
-
Anelis
hohoho
Είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά με το που μου 'πε η mono ότι της άρεσε το ξεκίνησα απευθείας...και τώρα έχω λιώσει!
Nov 28 2012 21:34
Night Wizard Seal → Tristessa
Hahahahah! Τελικά ήταν όντως ο Ίσι. Ο καημένος, τι φορούσε;!!! http://www.youtube.com/watch?v=hpKHIMinjQM
Nov 02 2012 23:18
-
Night Wizard Seal
Αυτό σχολιάζαμε τελικά. Νομίζω πως απ'όσα έχω δει στον τομέα, αυτό είναι το μόνο που σου μένει σαν τραύμα :P
Nov 02 2012 23:19 -
Tristessa
/forever late
Ω θεοί, ναι, αυτό είναι από τα χειρότερα ever! Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το κιμονό; Τα φτερά; Το μαλλί; Τα νύχια; Κι όλο αυτό ενώ οι υπόλοιποι φοράνε κάτι απλά μαύρα, good Lord.
(Επίσης, βλέπω ότι επιτέλους πείστηκες για το μεγαλείο των Luna Sea. Εύγε παιδί μου :P)
Nov 25 2012 22:37
Night Wizard Seal → Tristessa
Ρε χαχάουε, για λύσε μου μια απορία. Πριν πολύ καιρό συζητούσαμε για ένα πβ των SID νομίζω όπου φορούσε ένα καπέλο τρέλα καρα κιτς και ήθελες να σκοτώσεις αυτόν που έβαλε τον Μάο να το φορέσει. Θυμάσαι πιο τραγούδι είναι; :P
Oct 24 2012 13:05
-
Night Wizard Seal
Μήπως το μπερδεύω με κάτι άλλο;
Oct 29 2012 01:57 -
Night Wizard Seal
Νομίζω ήταν σε στιλ των φανταχτερών που φορούσε ο Isshi...
Oct 29 2012 01:58 -
Tristessa
Hmm, είσαι σίγουρος ότι ήταν PV; Γιατί yukata και κάτι κόκκινο στο κεφάλι φορούσε σ' ένα live DVD (http://www.youtube.com/watch?v=CaciIexTnKM) αλλά αυτό είναι Α+ συνολάκι :3 Otherwise, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το vid (http://www.youtube.com/watch?v=Ob8bHx6V9Rc), see if anything rings a bell.
Nov 02 2012 21:54
Tristessa → Tea-chan
Re: Batwoman, χαίρομαι που σ' άρεσε <3 Επίσης, δεν ξέρω αν έχει πάρει το μάτι σου το Super Best Friends Forever; http://www.youtube.com/watch?v=h7ging4Nqww
Sep 29 2012 14:02
-
Tea-chan
Ναιιιι, το έχω ακουστά! Αλλά δεν ήξερα τί είναι. Miniseries? Shorts? One-shot? Θα ψάξω παραπάνω. Thankies! >w<
Sep 29 2012 20:21 -
Tristessa
Είναι μόνο 4 shorts, δες τα, είναι τέλεια~ Δυστυχώς δε φαίνεται ότι θα το συνεχίσουν :( (Εκτός κι αν το Cartoon Νetwork έρθει στα σύγκαλά του και το κάνει full series, αλλά λίγο απίθανο.)
Sep 30 2012 00:08
Tristessa → P.Z.W.Y.S
Σου έκανα merge μερικά double post. Την επόμενη φορά που θες να προσθέσεις κάτι χρησιμοποίησε το edit :)
Sep 20 2012 14:42
-
P.Z.W.Y.S
Arigatou! and also gomenasai!
Sep 20 2012 17:27
Tristessa → mono
Κάθε φορά που μπαίνω στο profile σου χασκογελάω με το gif :3 (brb stealing your idea)
Sep 19 2012 15:03
-
mono
Etooo, I kinda stole your gif first so...XD
Και θυμάμαι όλο το βιντεάκι από το οποίο προέρχεται και γελάω ακόμα περισσότερο! Τελικά το chronicle το έχεις δει?
Sep 19 2012 15:07 -
Tristessa
Το βίντεο ήταν όντως ξεκαρδιστικό! In fact, δε θα με χάλαγε αν έπιανε κι άλλα άθλια comicbook storylines κάποια στιγμή |D Ναι, το έχω δει το Chronicle και μ' εξέπληξε ευχάριστα! Ειδικά η ανάπτυξη του χαρακτήρα του Andrew ήταν αναπάντεχα καλή.
Sep 20 2012 17:00
Tristessa → Night Wizard Seal
Ο Bale δεν πιάνει μία μπροστά στον Kevin Conroy, sorry kid. (Και δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τον Spidey :P αλλά ο Garfield είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στον κατάλληλο ρόλο. Ο Bale, όχι και τόσο.)
Sep 15 2012 01:18
-
Night Wizard Seal
Κοίτα, είναι καθαρά θέμα γούστου και αισθητικής. Ο Conroy και ο Bale είναι καλοί ηθοποιο(and voice actors, you know what i mean)ί, τους πάω και πάω και τον Batman.
Αντιθέτως, δεν πάω καθόλου τον Spidey (Jesus :P ). Από μικρός που ήμουν, το συχαινόμουν αυτόν τον χαρακτήρα. And don't get me wrong, i like both spiders and bats ( :P ), αλλά σαν υπερήρωας, απλά no. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και από την DC και από την Marvel.
Sep 15 2012 10:17 -
Tristessa
(gdi, γιατί δε στέλνει ποτέ notifications αυτό το πράγμα)
Είναι όντως θέμα προτιμήσεων, συμφωνώ. (Και ο Conroy σαν ηθοποιός ξεκίνησε btw, απλά ο ρόλος του Batman έτυχε νωρίς στην καριέρα του and the rest is history.) Αλλά δεν χώνεψα ποτέ τη Bat-voice του Bale (never have, never will) και κυρίως γιατί νομίζω ότι ο Conroy δίνει ένα βάθος στο χαρακτήρα που δε βρίσκω στο Batman του Bale. Ίσως είμαι άδικη γιατί ο Conroy το κάνει εδώ και 20 χρόνια κι ο Bale πολύ λιγότερο (κι έπρεπε να κάνει κι αυτή την ηλίθια φωνή ταυτόχρονα), but anyways.
Μα ο Spider-man είναι αξιαγάπητος, πώς γίνεται να μη σ' αρέσει; Just kidding ofc, όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας :P
Sep 15 2012 15:33 -
Night Wizard Seal
Yeah, αυτή η φωνή του Batman είναι όντως αστεία. Στη μέση της ταινίας με έπιασε νευρικό γιατί θυμήθηκα τη σκηνή από το The Big Bang Theory, όπου ο Χάουραντ μπαίνει από την πόρτα ντυμένος μπάτμαν και λέει με βραχνή φωνή "I'm BATMAN"!
http://www.youtube.com/watch?v=-G5sx4MkJmk
Lmao!
Sep 15 2012 17:49
Anelis → Tristessa
Σε αγαπάω αλλά η απόσταση δυσκολεύει τη σχέση μας. Κάτι πρέπει να γίνει. Έλα να μείνεις Αθήνα.
Sep 14 2012 16:07
-
Tristessa
Κι εγώ σ' αγαπώ, το ξέρεις. Patience, beloved, we will meet someday!
Sep 14 2012 17:25 -
amaya3
Noo, she's mine! She'll stay. Anelis, ανέβα εσύ and we'll have a parteh about all our feelings!
Sep 14 2012 21:16 -
Anelis
Διαλύω σπιτικά!!
Εντάξει λοιπόν, θα φέρω και το άσπρο μου σπαθί!
/utena
Sep 15 2012 19:38
Tristessa → Tea-chan
Έχουν βγει 12 τεύχη Batwoman μέχρι στιγμής, με υπέροχο σχέδιο και οσονούπω team-up με τη Wonder Woman ♥
Sep 14 2012 15:42
-
Tristessa
(12 τεύχη μετά το reboot, that is)
Sep 14 2012 15:42 -
Tea-chan
ΕΦΥΓΑ!!!!!!!
Sep 14 2012 17:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed