Jump to content

Community Status Updates

Photo

Harukaze → redqueen

*γκουχου γκουχου* τι κανεις κοπελιά μου?
Apr 24 2012 12:33
  • redqueen's Photo
    redqueen
    thanks...παλι το κατεστρεψες με ΤΝΤ το εργαστηριο?? μα τι πραγμα εισαι εσυ!!!
    Apr 24 2012 14:09
  • Harukaze's Photo
    Harukaze
    σα δεν ντρεπεσαι! κακολογεις ολοκληρη επιστημονα... τι τόνος ειναι αυτος προς την senpai σου? τς τς τς...
    Apr 24 2012 14:48
  • redqueen's Photo
    redqueen
    νεα γενια σου λεει μετα :/ ασε ασε....
    Apr 24 2012 15:44
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

εσυ ησουν που αναφερες το fsn στο zero??? e??κακε ανθρωπε.....για να μην αναρωτιεσαι το λογο για τν οποιο παραπονιεμαι θα στον πω ευθυς αμεσως...το ειχα ξεχασει τελειως οτι ειχαν σχεση ..delete κανονικο και τωρα θυμηθηκα τι γινεται και κλαιω γτ ξερω σε γενικες γραμμες πραγματα που δν ηθελα!!! that damned sequel!! PS since when you are a male with Himekawa as a husband ???
Apr 24 2012 12:12
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Έεεετσι χαλαρά! Και φυσικά! Τι είναι ένας Heiwajima για ολόκληρο Αλέξανδρο? Θα χει ένα θεματάκι αν ακόμα πετάει εκείνα τα vending machines, αλλά θα σε δει θα ηρεμήσει, σωστά?
    Apr 24 2012 13:11
  • redqueen's Photo
    redqueen
    ετσι ετσι...θα δεις τν Shizu-chan τοσο γαληνιο....κολωνεις ο Αλεξανδρος σε κατι vending machines??ΟΧΙ!! Ετσι κι αλλιως για αλλου ειναι...
    Αρα ειμαστε σε φαση υπερπολυτελες ξενοδοχειο ,με μετακινηση express και bodyguard...τι αλλο να ζητησει κανεις??
    Apr 24 2012 13:26
    Fallen_Mpougatsa
    Έλα ντε! Τίποτα άλλο...
    Apr 24 2012 13:28
Photo

redqueen → Trivia Spitting Monster

και δν μου λες πς κανουμε εξορκισμο στα πνευματα του υπολογιστη ε??? Σατανικες προθεσεις προβλεπω :P
Apr 23 2012 17:19
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe σε σενα επρεπε να ειχα ερθει γτ με επιασαν κοροιδο κατι αλλες υπουλες...ξεφτερι μου! να σε πω πειραζει να ειναι μεγαλης παρασκευης γτ του σαββατου τελειωσαν οταν εκανα εξορκισμο στο μοντεμ??? (τι σοβαρη συζητηση!)
    ΥΓ μην κλαις για το Lancer ,μας εμεινε ο αλλος ....stay positive μν μας παθεις τπτ :P
    Apr 24 2012 11:45
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Χμ, ενδέχεται να δουλέψει κι έτσι! Για δοκίμασε! (καλά, ναι, πόσο καμμένα παίζει να είμαστε;) Σνιφ... Ήταν μεγάλη απώλεια το παλικάρι... Έχουμε ακόμα ωραίους, αλλά τώρα που αρχίζουν και τους ξεκάνουν, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα...
    Apr 24 2012 11:49
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ασε δν ξερουμε απο μου θα μας ερθει...εδω το καλο το στοιχημα.. ποιος θα πεθανει μετα?? ολο και καποιος θα ζησει μωρε τι στο καλο ολοι θα πεθανουν!?! και για να πω την κακιουλα μου δν σκοτωνουμε την saber και να αφησουμε τα παιδακια ησυχα??χεχε (πλακα κανωxD)... γενικα οι Lancer παντα γκαντεμηδες ειναι...
    Apr 24 2012 11:55
Photo

redqueen → DoB

ναι το καταλαβα .. εκεινο το αρκ που ειναι με το γκαβο ,που υποτιθεται πεθαινει ο Zyra και ολοι οι υπολοιποι ηταν επικο ΥΓ1 Ζura,Γκαβος,Gin,Hijikata,Okita μα ποσοι θα ερθουν <3 ΥΓ2 το παλιομυαλο μου παει στο pairing !ξερεις ποιον ειναι ο υπαιτιος!!ωχ και τι αλλο ερχεται!:P
Apr 22 2012 21:49
  • DoB's Photo
    DoB
    Έχω μαζέψει καμιά εκατοστή doujinshi (from the group 'SilverSoul' in livejournal) Gintoki x Hijikata και έπεται η συνέχεια... Είναι περίεργο, το Gintama έχει ΦΟΒΕΡΑ yaoi doujinshi αλλά σχεδόν καθόλου fanfics! Kαι ναι, δεν είναι απλά γ@μάτα τα σοβαρά arks του? Τα πιο ωραία είναι το Yoshiwara ark (ep 139-146) και το Four Devas ark (ep 210-214). Eκεί θα δεις μερικές απ' τις καλύτερες σκηνές που μπορείς να πετύχεις σε anime. Eγγυημένα. ;)
    Apr 23 2012 22:42
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Οντως περα απο τς εκατο βλακειουλες που θα πει για να γελαμε(ΠΧ when shinsengumi arrives ,οταν ντυνονται γυναικες) το σοβαρο του ειναι καταπληκτικο!! αχαχ ειναι μακρια τα επεισοδια....damn it!!να σε ρωτησω τελειωσε για παντα η θα ξαναρχισει αργοτερα για 6η σεζον?(α και η 5η HorribleSubs?)-ξυνω πληγες ε?-
    Apr 24 2012 11:49
  • DoB's Photo
    DoB
    Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Η γνώμη μου είναι ότι θα τους ξανάχουμε πάλι όταν δεν τους περιμένουμε, αλλά άφησαν το θέμα μετέωρο και δεν είπαν τίποτα συγκεκριμένο. Θα καταλάβεις όταν φτάσεις στο 250. Μάλλον για να μη γίνει καμιά στραβή, δεν κάνουν την επόμενη season κι απογοητεύσουν τους fans. Aλλά λένε νομίζω "αυτό δεν είναι το τέλος άρα δε θα πούμε αντίο", αν και δεν ξεκαθάρισαν αν μιλάνε για το manga ή το anime. Μπα, θα ξαναγυρίσουν. Trolls can only hide their true faces fo...
    Apr 24 2012 20:08
Photo

redqueen → OdyMonaxos

να το πιστεψεις δν εχω να πω τπτ :P ...
Apr 19 2012 16:39
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Παρντόν;;; Κάτι χάνω;;
    Apr 19 2012 17:19
Photo

DoB → redqueen

Πώς πάει το Gintama? ;))))
Apr 18 2012 00:39
  • redqueen's Photo
    redqueen
    με εκαψες !!!ειμαι ακομα στο 32 (επειδη δν κατεβαινει και γρηγορα) αλλα ειναι πολλη επικη η σειρα !!! καθε φορα που εμφανιζεται ο αντρουλης σου κανει καλυτερο το επ..... χαιρομαι που την αρχισα !!!!
    Apr 19 2012 16:41
  • DoB's Photo
    DoB
    χαχαχα έχω κάψει κόσμο εγώ έτσι... Χαίρομαι πολύ που σ' αρέσει! :))) Keep walking redqueen, σε προειδοποιώ, τα καλύτερα είναι μπροστά, έρχονται! ;)
    Apr 19 2012 21:23
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Δεν έχεις φάει καλαμαράκια τηγανιτά;;; Θα σε περιλάβει ο Γκέρσον!!!
Apr 13 2012 17:37
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    http://www.youtube.com/watch?v=HJzeH4-w60U
    Apr 13 2012 17:38
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Αρνούμαι να πιστέψω πως δεν έχεις να πεις τίποτα
    Apr 14 2012 15:48
Photo

redqueen

Τν τυχη μου που καθε φορα που θελω να κατεβασω κατι της προκοπης ,η ταχυτητα πιανει πατοοοοοοο.ΕΛΕΟΣ!
Apr 13 2012 00:42
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Υπάρχει λύση: τελετή εξορκισμού κακών πνευμάτων γύρω απ' τον υπολογιστή. Εγγυημένη επιτυχία!
    Apr 19 2012 20:52
Photo

redqueen → DoB

ενα πραγμα θα σου πω! σε καταριεμαι που δν με προετοιμασες για την φωνη του Ηijikata...:P
Apr 13 2012 00:30
  • DoB's Photo
    DoB
    Yep yep, Kazuya Nakai it is! Κι εμένα είναι απ' τους αγαπημένους μου! :)
    Apr 13 2012 10:28
  • redqueen's Photo
    redqueen
    ασε μα με που το ανοιγει το στομα λεω τι basara βλεπω και ειναι ο Date? με τρελαινει με τρελαινει αυτη η φωνη!!
    Apr 13 2012 13:42
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

καλε που ειναι η σκηνη με τν αντρα σου?? 2 φορες διαβασα το κεφαλαιο και δν την ειδα:(
Apr 12 2012 17:53
    Fallen_Mpougatsa
    Δεν είναι ο καλός μου?
    Apr 13 2012 01:05
  • redqueen's Photo
    redqueen
    ε καλα τωρα ....ξερεις να διαλεγεις ... παντως τι εχει αυτος ο ανθρωπος !!!ουτε αυτος ξερει!
    Apr 13 2012 13:40
    Fallen_Mpougatsa
    Tσ τσ τσ, εννοείται...χαλαρά δεν ξέρει τι έχει. Προσπαθούμε να κάνουμε μια μικρή απογραφή αλλά...!
    Apr 13 2012 18:35
Photo

redqueen → Loke

yes HS
Apr 12 2012 17:31
  • Loke's Photo
    Loke
    ας ελπισουμε για κατι καλυτερο, thx!
    Apr 13 2012 11:11
Photo

redqueen → P.Z.W.Y.S

ευχαριστω πολυ για το add ....μας ευχομαι καλο πορωμα!!:P
Apr 12 2012 08:47
  • P.Z.W.Y.S's Photo
    P.Z.W.Y.S
    δεν*

Apr 12 2012 09:13
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe να αρχισω να φοβαμαι ???xD
    Apr 12 2012 13:09
  • P.Z.W.Y.S's Photo
    P.Z.W.Y.S
    u better be
    Apr 12 2012 15:47
Photo

redqueen → Mad_Hatter

ε ρε κατι κεφια που εχουμε ολοι που ξαναρχισε το fate/zero!!! so good!!!xD
Apr 11 2012 00:42
  • redqueen's Photo
    redqueen
    οταν ειδα το πρωτο εκανα σαν χαζοχαρουμενο ...εκει που κορυφωθηκε ηταν στον Gil..αλλα μονο 13 επ...τι να πρωτοδουμε:(
    Apr 11 2012 00:52
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ε δεν λες πάλι καλά που έγιναν animated?
    Βασικά μετά την επιτυχία του ελπίζω και τα άλλα fate/stay stuff να πάρουν anime adaption, πχ το 3ο route του vn, ή μια καλύτερη μεταφορά του unlimited blade works (που δεν έχω δει την ταινία, αλλά αποκλείεται να συμπύκνωσαν σωστά ένα route 20+ ωρών σε 1:30)
    Apr 11 2012 01:01
  • redqueen's Photo
    redqueen
    καλα οντως ας μην γινοματε αχαριστοι.Ευτυχως το συγκεκριμενο το εκαναν και εχουμε να βλεπουμε κι εμεις :P! για την ταινια ασχολιαστο >_> απλα πεθαινεις
    Apr 11 2012 08:03
Photo

redqueen → Casshern

aaa it's epic ! my respects!
Apr 11 2012 00:40
Photo

redqueen → OdyMonaxos

μν μου συγχιζεσαι σε παρακαλω ολα καλα θα πανε!!:P (καλε μν το παιρνεις τοσο σοβαρα)
Apr 10 2012 17:41
  • redqueen's Photo
    redqueen
    τι χελωνα γυμνοσαλιαγκας ειμαι !!παω αργα και σταθερα :)
    Apr 10 2012 18:44
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Αν κρίνω πως αργείς πολύ θα σου λέω σπόιλερ για να αναγκαστείς να φτάσεις μέχρι εκεί.
    Apr 10 2012 18:45
  • redqueen's Photo
    redqueen
    xexe εισαι εσυ ενας ....
    Apr 10 2012 19:10