Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
redqueen → Kai
Καθως εχαψνα κατι εικονες Ηetalia ,ειχα μια ξαφνικη συνειδητοποιηση. O France στoν τελευταιο κυκλο σε καποιες φασεις μοιαζει πολυ τν Rockswell απο το Charisma :P That's why he is fabulous xD
Ιούν 22 2013 16:11
-
Kai
Δεν ήταν τίποτα, σημείωσα απλά την άθλια αλλαγή στο character design και την έλλειψη του υπέροχου σολάριουμ του Rockswell λίγο πριν το σβήσω κατα λάθος.
Δεν την ξεχνάω αυτή την προσβολή, μια μέρα θα το μετανιώσεις πικρά.
Ιούν 22 2013 20:14 -
redqueen
Μα ναι το σολαριουμ ειναι που κανει τν μεγαλη διαφορα κι οτι εμφανιζεται ολο με κατι σορτσακιαΧΔ
Αχαχαχαχα φοβαμαι τν στιγμη ,απλα να δειξεις ελεος!
ΥΓ θα μας βγαλουν τν πιστη στο HQ!, τς κοβω να πηγαινουν ισοπαλια για να μεγαλωσει το σετ >.>
Ιούν 22 2013 21:06 -
Kai
Καλά ότι θα ισοφαρίσουν ίσα-ίσα για να μας βγει η πίστη είναι σίγουρο αλλά μ' αρέσει που μέχρι τώρα το πηγαίνει αργά. Πρέπει να έχουμε καμιά 12 κεφάλαια γι' αυτόν τον αγώνα και έδωσε αρκετό χρόνο στους αντιπάλους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κρατήσει το επίπεδο και στη συνέχεια όταν θα εφανιστούν νέες ομάδες.
Ιούν 22 2013 21:24
Kai → redqueen
Το Sket Dance θα τελειώσει στα επόμενα 4-5 κεφάλαια ακόμα απ' ό,τι φαίνεται
Ιούν 09 2013 08:25
-
Kai
Βασικά με βάση τους τίτλους των τελευταίων κεφαλαίων νομίζω ότι κατάφερε να το κλείσει επάνω κάτω όπως ήθελε. Άλλωστε ακούγεται για τέλος στα 32 volumes άρα τουλάχιστον κατάφερε να σχεδιάσει πώς θα κλείσει. Φαινόταν βέβαια η δουλειά από όταν εμφανίστηκε το Pocket Dan και άρχισαν να κλείνουν κάποια πράγματα, όπως το παρελθόν του Switch.
Ναι, ακούγεται γενικά ότι κινδυνεύει γιατί έχουν πέσει πολύ οι πωλήσεις τελευταία, λέγανε μάλιστα ότι ίσως το τέλος του SKET το σώσει γιατί κάποιοι από τις ψήφους ίσως πάνε εκεί αλλά εγώ πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να φινταριστεί το PSI. Τελείωσε ήδη το Medaka, θα τελειώσει το SKET, Kuroko και Naruto λογικά μέχρι το τέλος του χρόνου, αδειάζουν θέσεις.
Από τα τρία τελευταία, μόνο το B.B. Smoky φαίνεται ότι ίσως παλέψει να μείνει, το Soul Catchers απορώ που τολμήσανε να το βγάλουν, θα πιάσει πάτο.
Ιούν 09 2013 09:52 -
redqueen
otaku shoten saves the day :P
Μα ναι αυτο γτ ας πουμε ηταν το 24 απο τα μανγκα με τς καλυτερες πωλησεις το πρωτο μισο του 13 ε δν το λες κι ασχημα,ναι θα κανει το climax κι πιστευω κανα δυο να δωσει τελος, πραγματικα εχω πεθυμησει ενα τελος τς προκοπης!E ναι λιγο Hime,πολυ Switch ετσι να δωσει ολοκληρωση ,θελω να δω αν τλκ θα τν βαλουν ζευγαρι η οχι με τν Momoka κι τν Botsun with Hime.
Εδω διαβασα κι για Gintama >.> Το Kuroko πιστευω θα παει κανα χρονο ακομα γτ απλα μπορει να το τραβηξει αν θελει λιγο να παει μαζι με το ανιμε ,το Ναρουτο οκ λογικο αλλα ναι υποτιθεται θα παρει τα comedy votes αλλα το PSI ειναι το καθαρα comedy που παει κι καλα, to A.C. το ιδιο, το nisekoi ισως ανεβει με το ανιμε.Beelzebub's future is bleak.Αδειαζουν θεσεις αλλα να δουμε κι τιποτα καλο απο τα καινουρια κι εγω μονο για το B.B διαβασα κατι καλο....
Bγηκε κι Kimi to Boku αιντε βουρ!!!
Ιούν 09 2013 10:07 -
Kai
Αυτό που είπαν για το Gintama δεν ξέρω πού ακριβώς το βασίζουν, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, το αγνοούμε και δε θέλουμε να το σκεφτόμαστε ως τότε.
Ε, μα φαίνεται ότι γι' αυτό το τραβάει τώρα, πήγε να μιλήσει για τον Akashi και στο τέλος θα μάθουμε μέχρι και τι συνέβη στην κυρία του κυλικείου εκείνη τη χρονιά. Και η βλακεία είναι ότι τα περνάει πολύ στο φλου, δεν είδαμε κανέναν αγώνα ως τώρα. Ελπίζω αυτόν να τον δείξει και να μην βλέπουμε μόνο μερικές σκηνές τύπου "δες εδώ ήταν δύσκολη φάση" "να εδώ δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα και πανικοβληθήκαμε" "εδώ ο Μιντοριμα έβαλε τρίποντο" και ξαφνικά κάναμε come-back.
Το κακό με το A.C. είναι ότι πάει πολύ καλά και φοβάμαι ότι μπορεί να δούμε κανένα κακό adaptation μόνο και μόνο για να ανεβάσουν κι άλλο τις πωλήσεις στο τέλος. Το Nisekoi τώρα που πήρε anime θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να πέσει μιας και ήδη πήγαινε καλά και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό γιατί θα τραβήξει ακόμα περισσότερο. Στην αρχή το διάβαζα πολύ ευχάριστα αλλά μετά ο παράτησα γιατί είχε αρχίσει να με κουράζει, τώρα θέλω να κάνω κανένα catch up να δω τι παίζει. Το Shokukegi είναι από τα πιο απολαυστικά αυτή τη στιγμή. Το oneshot του Cross μου είχε αρέσει πολύ αλλά περίμενα ότι θα κοβόταν γρήγορα και θα το διάβαζα ολοκληρωμένο αλλά το παλεύουν να το αφήσουν μέσα όσο μπορούν, είναι και αυτό ένα θαύμα. Το world trigger δεν έχω δει καθόλου, ξέρεις τι παίζει με αυτό;
Και μιας και είπες για Hokenshitsu πριν, πέρα από ένα one shot που δεν μεταφράστηκε ποτέ δεν έχουμε ακούσει τίποτα από Aimoto εδώ και καιρό.
Ιούν 09 2013 10:27
redqueen → Kenny
Dear Mr. Kenny θα μου κανετε τν τιμη να μου στειλετε το παιχνιδι σας παρακαλω :P xd
Ιούν 03 2013 14:38
-
Keito
Θα απαντήσει σε 'κανα εξάμηνο, Ρίκα XD
(με την πολύ αγάπη της Κειτο, μη θυμώσεις :3 <3)
Ιούν 08 2013 20:22 -
redqueen
Μια χαρα μου απαντησε ο ανθρωπος ... κατευθειαν να τν κατηγορησεις !!!!
Φανταμ δν σου λεω , τωρα που πηρα Τακασουγκι :Ρ
Ιούν 09 2013 09:28 -
GhostPrince
>.>
Ιούν 09 2013 12:55
-
redqueen
Oh >.>
Ναι το χα ξεχασει τρεχω να βαλω...
Συγγνωμη...
Μάι 27 2013 22:19 -
Anelis
Ιτ ιζ οκ ντίαρ, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Μάι 28 2013 14:07
-
Kai
Nice, δεν τα έχω διαβάσει ακόμα.
Μάι 20 2013 06:05
Kai → redqueen
Το Marionette ήταν το webtoon που έψαχνες, είχες γράψει και στο thread.
Μάι 13 2013 07:37
-
Kai
Είναι ίσα-ίσα για να αλλάξουν τα Clothes. Του Χαρουτο φαινόταν πιο νορμάλ από τα υπόλοιπα, άντε και τις Γιουνα. Των υπολοίπων είναι απλά άθλια.
Μάι 15 2013 06:07 -
redqueen
Ναι αντε η Γιουνα ειναι κι κοπελα , τα αγορια α καλα !!!Ειδικα το σουπερ εφε με τν γιο του Αρη που χε δυο στολεσ εξαιρετικο!!!>.>
Κι του μικρου σκατου λεςκι βγηκε απο gundam!
Μάι 15 2013 20:29 -
Kai
Being Eden is suffering. Το καλύτερο επεισόδιο είχε η αντιγραφή του Ikki, στο τέλος χάθηκε και στο ηλιοβασίλεμα. Τουλάχιστον το δικό του Cloth ήταν σχετικά νορμάλ σε σχέση με άλλων.
Μάι 16 2013 08:07
-
Alpasar
ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω :)
Μάι 06 2013 17:47 -
redqueen
warning it's yaoi :P
Μάι 06 2013 20:11 -
Alpasar
no problem ;)
Μάι 09 2013 00:43
-
Keito
Γιατί σε φαντάζομαι να λες το "asking for the impossible" με ένα τεράστιο χαμόγελο. XD
Και μη μου το θυμίζεις, θα γελάω πάλι σαν καθηστεριμένο. Τ__Τ
Απρ 29 2013 01:23 -
redqueen
Πιστεψε με οσο κι αν σου φαινεται περιεργο ,that is not the case.Με δακρυα κι οχι χαμογελο ,let my poor fan side beXD
Σου πα τι θα στειλουμε τν ανασταση!!
Απρ 29 2013 01:34 -
Keito
AXAXAXAXA Ναι, ανυπομονώ XD
Απρ 29 2013 12:23
-
Kai
Yup, το είδα και συνεχίζει στα ίδια επίπεδα
Απρ 23 2013 04:59
Fandom → redqueen
Εγώ? Εγώ να πω κάτι τέτοιο για το κοτόπουλο? Btw ωραία φωτό στο about me, πολύ με εκφράζει.
Απρ 19 2013 21:48
-
Keito
Ναι.
*γνέφει*
Απρ 27 2013 10:15 -
redqueen
Δν ερχομαι στν κουζινα μωρη!
Απρ 27 2013 14:01 -
Keito
Οκ, θα σε φέρω εγώ.
*την κάνει πακέτο και την σέρνει στην κουζίνα προς την κατσαρόλα*
Απρ 27 2013 14:57
redqueen → Kai
Σιγά μην είναι από τους κεντρικούς ο Otomaya. Πάντως οκ, και η δεύτερη φωνή που ακούστηκε στο επεισόδιο δική του ήταν, μπορεί να κάνει και τίποτα άσχετους. Οι "κακοί" εμένα μου φάνηκαν αντιπαθητικοί, ειδικά ο L-elf και το μπασμένο κοκκινομάλλικο.
Απρ 18 2013 09:05
-
redqueen
Pun ηταν αυτο τωρα?Μας επιασες στν υπνο,Υπνε?Ναι παντως ολοι εμεις του ανατολικου ειμασταν εξελιγμενοι οχι σαν τς αλλους ΡΟΛΦ
Απρ 19 2013 22:15 -
Kai
Ναι αλλά στο τέλος ο χάρος βγήκε παγανιά και μας πήρε μαζί τους όλους οπότε δεν έχει σημασία ποιος ήταν πιο εξελιγμένος.
Απρ 19 2013 22:17 -
redqueen
Πς ακριβως ο Χαρος σκοτωνει τν Αδη χαχαχα αυτο ηταν το μεγαλο μου ερωτημα :Ρ
Ναι μας εφυγε στη γωνια ο ατιμος,αλλα φαινοταν ειχε ελληνικες ριζες αστους να λενε οτι ειναι west sider ,Θεσσαλλλλλλονικιος ηταν,ελληνας που θελε λεφτα <3
Απρ 20 2013 02:48
-
redqueen
Ohhh you're so sweet!Thank you ^_^
(truth to be told απλα δν μπορεσα να αντισταθω :Ρ)
Απρ 18 2013 02:09 -
iristella
Ι can feel why. Ειναι τοσο ωραιο story. :D
Απρ 18 2013 06:11 -
redqueen
Ειναι παναθεμα το!!Απο τα λιγα που προσωπικα,εκατσα κι διαβασα μεχρι κι τν τελεια, μου αρεσε το σχεδιο κι φωναζα ΟΤΡ απο τς πρωτες λεξεις+ειναι και καλες σκηνες να βλεπεις xD
Ο Yashiro ειναι τοσο τραγικος που απλα τν αγαπαω!
Απρ 18 2013 09:15
redqueen → Kai
Kαι ναι καταλαβα τι εννοουσες οτι οταν δω τν Biscy μεγαλη θα θυμηθω το Arakawa.Ηταν ολοιδιες ,βγαλμενες απο το JoJo :P
Απρ 02 2013 20:58
-
Kai
Ξαδερφούλες
Απρ 02 2013 21:02 -
redqueen
Kι η Amazoness η τριτη χΔ
Καλε το Kyokai no Kanata δν ηταν κι μεσα στς διαφημισεις της kyoani η ειναι ιδεα μου ?
Απρ 03 2013 13:53 -
Kai
Ναι, ήταν αυτή που σου είχα πει να τσεκάρεις σίγουρα.
Απρ 03 2013 13:54
-
redqueen
Ναι το Suisei no Gargantia XD ( if I am not mistaken)
Οπως τα λες αλλα θατο δω ρε ! Μαζοχισμος ΟΝ!
Απρ 03 2013 11:21 -
DoB
Καλά, κι εγώ θα το δω... γι' αυτό λέω ο Θεός να μας βοηθήσει! ΧD
Απρ 03 2013 19:12 -
redqueen
Oχι που δν θα το βλεπες!!! Ελα μαζι θα το περασουμε κι αυτο!!! :Ρ
Απρ 03 2013 20:14
-
Fallen_Mpougatsa
Χα χα χα, το σετάκι είναι τέλειο και ήταν έκπληξη! Εντω μεταξύ άλλος τον έχει πάρει στο Παλέρμο, αλλά εγώ φοράω το σετ. Μουαχαχαχα.
Μάρ 28 2013 08:35 -
redqueen
Να σε πω την αληθεια κι εγω περιμενα να τν παρεισ εσυ τν Λοκι μιας κι δινοταν η ευκαιρια :Ρ
Θα μας μπερδεψεις τωρα αλλο λοκι θα ψηφιζουμε αλλο θα εννοουμε ... just as planned !
Μάρ 28 2013 09:34 -
Fallen_Mpougatsa
Just. As. Planned. Ha, ha, ha.
Μάρ 28 2013 12:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται