Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

BloodyPrincess → OdyMonaxos

χαχα τι καλος..! κομέ,δεν το ηξερα...και οχι,απο οτι καταλαβες σε εσενα μιλσουσα επομενος δεν μονολογουσα!! :wth: :kakaka:
Ιαν 12 2012 19:22
Φωτογραφία

OdyMonaxos → BloodyPrincess

Οι ζαρτιέρες είναι +2 για κάθε κοπέλα άνω του 5, by default. Και για να γράψεις σε κάποιον πάτα το view conversation ή πήγαινε στο προφίλ του. Το να μονολογείς στο ίντερνετ είναι κομμάτι σχιζοφρενικό :P
Ιαν 12 2012 19:02
Φωτογραφία

BloodyPrincess

χαχαχαχ εχω ατομα που με πειραζουν και το εχω συνη9ισει !! xD χαχαχαχ δεν νομιζω να τρελα9ειτε κ ολας!! x'D ;$
Ιαν 12 2012 18:04
Φωτογραφία

Να μια σωστή κοπέλα με γούστο και στυλ σωστό!! Φόρα να τρελαθούμε!!! :nbleed: Σας αρέσουν και τα πειράγματα όμως!!
Ιαν 12 2012 17:11
Φωτογραφία

BloodyPrincess

χαχαχα ευτυχως εχω καλο μεταφραστη xD ευχαριστω,καλως σας βρηκα!!!
Ιαν 12 2012 17:04
Φωτογραφία

BloodyPrincess → Lalaith

δεν 9ελω να φανω κακια...ουτε να πεταχτω..................αλλα Ody,υπάρχει μια πι9ανοτητα να σου φερω κ εγω καινουργιο [S]θυμα[/S] μελος! ^_^ ελπιζω να τν πειραζουμε ολοι μαζι!! :hehehe: :hahaha: χαχαχαχαχαχαχαχ
Ιαν 12 2012 16:59
Φωτογραφία

zennith666 → BloodyPrincess

Και η Ραφαέλα και η ΣΟυζάνα έγιναν αδερφούλες μου γιατί όχι και εσύ!!!(Μετάφραση:Καλώς όρισες και ελπίζω να περάσεις καλά με την παρέα μας!!!!)
Ιαν 12 2012 16:53
Φωτογραφία

BloodyPrincess

ναι ναι!! και της Ραφαελας βασικα και της Σουζανας!!! χαχαχαχ οντως φρικαρεις τα καινουργια! xD και αφου σας αρεσουν 9α φοραω!! x'D
Ιαν 12 2012 14:59
Φωτογραφία

ΣΤΟΠ!!!! Της Ραφαέλας κι εσύ;
Ιαν 11 2012 23:24
Φωτογραφία

Να φοράς γιατί μας αρέσουν, γιατί έγινε ένα Inside joke η ερώτηση σε ένα παιχνίδι στο φόρουμ και γιατό τη χρησιμοποιώ για να φρικάρω τα καινούργια :P
Ιαν 11 2012 23:22