Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
elena(storm-guardian) → OdyMonaxos
ναι...βοηθησε πολυ.....πηρα πολλες πληροφοριες....thanks.....
Ιαν 16 2012 22:21
elena(storm-guardian) → Lúthien Tinúviel
τι κανει τ μπισκοτακι μου??????να σ ρωτησω...θα παμε το σαββατο pu?blic???εχει ερθει τ βιβλιο που ηθελα....
Ιαν 13 2012 00:42
OdyMonaxos → elena(storm-guardian)
Πριν λίγους μήνες γινόταν ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΟΛΑΣΗ. Τώρα είναι βούρκος και ελπίζουμε να φτιάξει. Αν και το χτύπησαν και οι γιορτές και το Παλέρμο. Που επίσης έχει βαλτώσει. Όπως και το εδώ ψεύδεσαι.
Ιαν 12 2012 00:11
elena(storm-guardian) → OdyMonaxos
ασχετο...αλλα παιζετε ακομα τ guess who....????
Ιαν 12 2012 00:06
GhostPrince → elena(storm-guardian)
nice, παιζει να το αρχισω κιεγω...αν ειναι καλο xD αν και, αν ειναι μεγαλο....με βλεπω να το τελιωνω το αλο ετος...ο χρονος, οσο περνα ο καιρος λιγοστευει μου φαινεται, για ανιμε :P
Ιαν 11 2012 02:06
elena(storm-guardian) → GhostPrince
ε, απο ανιμε εχω δει πολλα μικρα κ μεγαλα...τωρα μαζι μ τ naruto βλεπω κ Natsume Yuujin Chou...μ τ προτεινε η κολλητη μ , αλλα εχει 3 μ 4 κυκλους...οποτε τ παω μ αργους ρυθμους...
Ιαν 11 2012 01:18
nice, πανδορα ειχα ξεκινησει κιεγω πριν λιγο καιρο...αλλα το αφισα καπου, ουτε που 8υμαμαι που xD (ελπιζω να το ξανασυνεχισω συντομα) :p ομορφο μανγκα ¨) mm, τι αλο?
Ιαν 11 2012 01:07
κ εγω εχω κολλημα μ τ d.gray-man κ καποια αλλα μηνιαια οπως πχ pandora hearts, kuroshitsuji,ao no exorcist,dengeki daisy k chronos-deep....
Ιαν 11 2012 00:57
πολοι KHR μας μαζευτικανε με το 2012, παμε για vongola world domination? ...muahahah xDD kiddin :hahaha: ...Naruto, bleach τα χω εγκαταλειψει εγω, δεε XD ειδικα το bleach 8α πρεπε να χε τελιωσει ειδη για μενα :P αν κιαπτην αλη το Ναρουτο ηταν απτα πρωτα ανιμε που δα (αν δε λαβουμε υποψην αυτα που βλεπαμε μικροι :himitsu:)
Hitman reborn διαβαζω κιεγω, οπως και OP, beelzebub..τελευτεα αυτα νομιζω μονο (απο shounen) XD γιατι πεφτει καψιμο (ανιμε/μαγκα) :P α ναι, και BaKuman :) και D.gray(οταν με το καλο βγαινει) xD
Ιαν 11 2012 00:46
καλα...τωρα πορωνομαι με naruto...κ διαβαζω katekyo hitman reborn.....εσυ????
Ιαν 11 2012 00:32
ελα ντε, αυτο να μου πεις...ολα καλα, απο τρελα εχουμε αρκετη εδω μεσα...αχαχα, μας μαζευτηκατε αρκετοι παντος...με τη νεα χρονια..:tensai: *time for expiriements, before 2012 corrupt us* :burningbe3: kiddin, kiddin xDD anyways....τι λεει? πως παμε απο ανιμε, μανγκα και τα λοιπα.. xD:drink:
Ιαν 11 2012 00:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται