Jump to content

Community Status Updates

Photo

elena(storm-guardian) → OdyMonaxos

ναι...βοηθησε πολυ.....πηρα πολλες πληροφοριες....thanks.....
Jan 16 2012 22:21
Photo

OdyMonaxos → elena(storm-guardian)

Βοήθησε το θρεντ;
Jan 15 2012 22:53
Photo

Πραγματικά, φτιάξε ένα θρεντ και ξέγνοιασες
Jan 15 2012 01:34
Photo

Lúthien Tinúviel → elena(storm-guardian)

εχω θεατρο..ρεεεεε:unlucky:
Jan 13 2012 16:30
Photo

elena(storm-guardian) → Lúthien Tinúviel

τι κανει τ μπισκοτακι μου??????να σ ρωτησω...θα παμε το σαββατο pu?blic???εχει ερθει τ βιβλιο που ηθελα....
Jan 13 2012 00:42
Photo

Πριν λίγους μήνες γινόταν ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΟΛΑΣΗ. Τώρα είναι βούρκος και ελπίζουμε να φτιάξει. Αν και το χτύπησαν και οι γιορτές και το Παλέρμο. Που επίσης έχει βαλτώσει. Όπως και το εδώ ψεύδεσαι.
Jan 12 2012 00:11
Photo

elena(storm-guardian) → OdyMonaxos

ασχετο...αλλα παιζετε ακομα τ guess who....????
Jan 12 2012 00:06
Photo

GhostPrince → elena(storm-guardian)

nice, παιζει να το αρχισω κιεγω...αν ειναι καλο xD αν και, αν ειναι μεγαλο....με βλεπω να το τελιωνω το αλο ετος...ο χρονος, οσο περνα ο καιρος λιγοστευει μου φαινεται, για ανιμε :P
Jan 11 2012 02:06
Photo

elena(storm-guardian) → GhostPrince

ε, απο ανιμε εχω δει πολλα μικρα κ μεγαλα...τωρα μαζι μ τ naruto βλεπω κ Natsume Yuujin Chou...μ τ προτεινε η κολλητη μ , αλλα εχει 3 μ 4 κυκλους...οποτε τ παω μ αργους ρυθμους...
Jan 11 2012 01:18
Photo

nice, πανδορα ειχα ξεκινησει κιεγω πριν λιγο καιρο...αλλα το αφισα καπου, ουτε που 8υμαμαι που xD (ελπιζω να το ξανασυνεχισω συντομα) :p ομορφο μανγκα ¨) mm, τι αλο?
Jan 11 2012 01:07
Photo

κ εγω εχω κολλημα μ τ d.gray-man κ καποια αλλα μηνιαια οπως πχ pandora hearts, kuroshitsuji,ao no exorcist,dengeki daisy k chronos-deep....
Jan 11 2012 00:57
Photo

πολοι KHR μας μαζευτικανε με το 2012, παμε για vongola world domination? ...muahahah xDD kiddin :hahaha: ...Naruto, bleach τα χω εγκαταλειψει εγω, δεε XD ειδικα το bleach 8α πρεπε να χε τελιωσει ειδη για μενα :P αν κιαπτην αλη το Ναρουτο ηταν απτα πρωτα ανιμε που δα (αν δε λαβουμε υποψην αυτα που βλεπαμε μικροι :himitsu:) Hitman reborn διαβαζω κιεγω, οπως και OP, beelzebub..τελευτεα αυτα νομιζω μονο (απο shounen) XD γιατι πεφτει καψιμο (ανιμε/μαγκα) :P α ναι, και BaKuman :) και D.gray(οταν με το καλο βγαινει) xD
Jan 11 2012 00:46
Photo

καλα...τωρα πορωνομαι με naruto...κ διαβαζω katekyo hitman reborn.....εσυ????
Jan 11 2012 00:32
Photo

ελα ντε, αυτο να μου πεις...ολα καλα, απο τρελα εχουμε αρκετη εδω μεσα...αχαχα, μας μαζευτηκατε αρκετοι παντος...με τη νεα χρονια..:tensai: *time for expiriements, before 2012 corrupt us* :burningbe3: kiddin, kiddin xDD anyways....τι λεει? πως παμε απο ανιμε, μανγκα και τα λοιπα.. xD:drink:
Jan 11 2012 00:20
Photo

elena(storm-guardian) → zennith666

i will...don't worry..... :byejg9:
Jan 10 2012 23:23