Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
The Tragic Prince → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;563910] Θέλω πάρα πολύ να διαβάσω Tezuka, και τις τελευταίες βδομάδες παίζω α-μπε-μπα-μπλομ με ποιο απ' τα έργα του να ξεκινήσω. Ευχαριστώ που μου έλυσες το ζήτημα, Πρίγκιπα![/QUOTE]
Διαβασε και το Adolf. Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο αν ειναι απο τα πρωτα του tezuka που θα διαβασει καποιος
Φεβ 15 2012 23:41
Trivia Spitting Monster → Kenny
Ουάου! Αυτό ήταν ξαφνικό, Mr. Dishwasher!
Χμ... Όχι, δεν το είχα καν ξανακούσει! Είναι καλό;
Φεβ 15 2012 23:15
Kai → Trivia Spitting Monster
Ναι, το έχει ακόμα το μελό αν και όχι τόσο όσο το είχε στην αρχή. Πάντως η δύναμη της φιλίας δεν βοήθησε και πολύ ως τώρα και για την ώρα τραβάνε χωριστούς δρόμους. Και ναι, ο διευθυντής της Ακαδημίας βγήκε από το γραφείο του και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους γονείς του Kaito που δεν τις περίμενε κανένας, ήταν τόσο πρωτότυπες που κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν τις έβλεπα. Αν τολμήσεις και δεις τα επόμενα επεισόδια, θα πάθεις το ίδιο σίγουρα.
Ποιος την πιάνει την ΕΡΤ τώρα, μην λέμε ό,τι θέλουμε. Οι Ιάπωνες δεν έχουν καμιά ελπίδα μπροστά της.
Φεβ 15 2012 18:08
Trivia Spitting Monster → Kai
Ε, μα πια, το καημένο! (Τι, ακόμα χάλια είναι; Jesus, αγοράκι μου! Ούτε ο Naruto δεν έκανε έτσι όταν ο Sasuke το γύρισε τελείως!... Στη Σκοτεινή Πλευρά εννοώ! Τι νόμισες;). Αλλά έχουμε Gyammon, ε; [URL="http://www.youtube.com/watch?v=76RrdwElnTU"]Αλληλούια[/URL]! Είναι ο πιο υποφερτός από την κομπανία. Α, ρε Γιαπωνέζοι, δεν μπορείτε να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να κάνετε Εκπαιδευτική Τηλεόραση; Δείτε το λαμπρό παράδειγμα της ΕΡΤ: προγράμματα τόσο παλιομοδίτικα και αποκρουστικά, που ούτε ο παππούς μου δε θα 'θελε να τα βλέπει!
Τι τρομερές αποκαλύψεις;! Η μαμά του προτιμούσε το τάβλι ή το manjong;! Ο μπαμπάς του γούσταρε τους λαβύρινθους ή τα μαγικά τετράγωνα;! Δείχνει flashback στην Puzzle Academy που γνωρίστηκαν;! Απαιτώ να μάθω!
Αμάν, αμαναμάν! Λες η Δύναμη της Φιλίας να μην μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό;! Δεν είναι δυνατόν! Είναι το σπουδαιότερο φάρμακο που υπάρχει!! Σοβαρά τώρα, εφόσον η δεύτερη σεζόν είναι γκαραντί, δεν υπονοείται πως θα έχουν ξεπαστρέψει τους κακούς αυτής για να πάνε στην επόμενη πίστ-εννοώ, σεζόν; Α, πάει το φοβερό σασπένς!
Φεβ 15 2012 17:47
Παραδόξως στα επεισόδια 17(από τη μέση και μετά)-19, και μετά από φοβερές κάτι φοβερές αποκαλύψεις για το παρελθόν του Kaito, καλυτέρευσε κάπως. Προφανώς δεν εννοώ από άποψη σεναρίου, μην γελάς, αλλά ήταν πολύ πιο διασκεδαστικά. Φυσικά για να γίνει αυτό έπρεπε να φύγει από το spotlight oKaito, που στα τελευταία επεισόδια είχε πιο κακόμοιρο ύφος και από τον Βασιλάκη Καϊλα, και να πάρει για λίγο τη θέση του ο Gyammon που όσο να'ναι έχει πολύ διαφορετική δυναμικότητα ως χαρακτήρας. Τον είδαμε να παίζει σε δύο puzzles και ήταν και τα δυο πολύ καλά. Βέβαια είχανε στυλ παιχνιδιού και τα δύο.
Επίσης (κάτσε στην καρέκλα σου και πάρε βαθιές ανάσες, έρχονται συνταραχτικά νέα) κάτι έπαθε το βραχιόλι του (δεν σου λέω τι γιατί είναι φοβερό spoiler και στοίχημα πως δεν μπορείς να το μαντέψεις). Δυστυχώς δεν είχε εγγύηση απ' όσο ξέρουμε και τώρα μας πνίγει η αγωνία για την τύχη και το μέλλον του πρωταγωνιστή.
Φεβ 15 2012 17:28
Α, έχω παίξει λίγο, στο Δημοτικό. Όχι με μπαστούνι, αλλά τους κανόνες τους ξέρω, τους βασικούς τουλάχιστον.
Σύμφωνα με τo AnimeList, έχω δει και το 15ο. Να υποθέσω πως έχω χάσει τρομερά πράγματα, ε; Πάντως, την αναγωγή του Rook σε Johan Liebert του φτωχού την είδα!
Φεβ 15 2012 17:09
Θα ντροπάρεις το Phi Brain λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της πρώτης σαιζόν; Πώς θ' αντέξει η καρδιά σου τέτοιο πράγμα;
Μην το φοβάσαι το baseball με το oofuri και το λέω από προσωπική εμπειρία. Πριν το αρχίσω δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω ούτε τα βασικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί αρκετά πράγματα εξηγούνται μέσα. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να ψάξεις λίγο περισσότερο επειδή σ' απορροφά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να σου διαφύγουν κάποια πράγματα. Αν έχει ενημερωθεί ήδη για τους βασικούς κανόνες δηλαδή, θα είναι ακόμη καλύτερα.
Φεβ 15 2012 17:05
Ναι, αλλά ποιος περιμένει μέχρι τότε; Σου λέω, μόλις αποφασίσω να drop-άρω κανα-δυο φθινοπωρινά anime (Phi-Brain, go get the axe!) ή προλάβει και τελειώσει κανένα άλλο (μάλλον το Another, αλλά ενδέχεται να τελειώσω το Moribito πιο πριν), μάλλον θα πέσω με τα μούτρα στο αγαπητό (αν και σύνθετο) μπέιζμπολ! Πότε θα παίξω κι εγώ μπάλα;
Φεβ 15 2012 16:54
Πάντως, μιας και η σχολή πάντα μπαίνει ανάμεσα στους fans και τα anime που περιμένουν στην ουρά για να τα δουν, η σειρά ενδείκνυται για καλοκαιράκι.
Φεβ 15 2012 16:48
Βρε, με την καμία, αλλά καθίστε φρόνιμα! Μπήκα σε μια απ' τις λίγες πανεπιστημιακές σχολές που απαιτούν πραγματικό διάβασμα! Δεν μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μπροστά απ' το ρημάδι! (Αστειεύομαι, φυσικά! Και για τα δύο!)
Φεβ 15 2012 16:43
[QUOTE](Δεν μπορεί, πάντως, όλοι αυτοί που με πρήζουν να δω το Big Windup να κάνουν λάθος!)[/QUOTE]
Οι γνωστοί άγνωστοι που σου το πρότειναν είναι πιο ειδικοί στο θέμα αλλά πρόσθεσε ακόμα έναν ανάμεσά τους. :ρ
Δες το. Δεν θα χάσεις.
Φεβ 15 2012 16:35
Anelis → Trivia Spitting Monster
Κοίτα εγώ τον Tarsem δεν μπορώ να τον βρίσω. Ναι, ό,τι έχει κάνει είναι πατάτα (στους αθάνατους έκλαιγα με μαύρο δάκρυ τα λεφτά μου), πλην του The Fall το οποίο και υπεραγαπώ παθιασμένα. Πραγματικά ελπίζω το Mirror να είναι καλό. Όχι και τίποτ' άλλο, αλλά έχω κόλλημα με τα παραμύθια και αν δεν πάει καλά αυτό, τότε η μόνη μου παρηγοριά θα είναι το άλλο με τη γκόμενα από το Τγουάιλάιτ. Όχι ευχαριστώ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Χα, good point, me too. Άντε τσίου.
Φεβ 15 2012 00:41
Trivia Spitting Monster → Anelis
Βρε, σίγουρα θα πάει καλά αυτή η μ@λ@κί@, σκηνοθετεί ο Tarsem, ο τύπος που έβαλε την Jeniffer Lopez να κόβει τσάρκες στο μυαλό ψυχοπαθούς φορώντας ό,τι κουστούμι είχε ξεμείνει από τον Δράκουλα του Copolla! (Όχι, σοβαρά τώρα, η ενδυματολόγος ήταν η ίδια!) Και μετά έκανε και το "The Fall" και τους "Αθάνατους" (που μέχρι και στο ΣΙΝΕΜΑ για "οπτική τελειότητα" παραμιλούσαν!). "Ω ρε πού πάμε ρε;... Πού πάμε;...."
Phew! Ώρα για ύπνο! Αύριο το πρωί (τι λέω; Κάθε πρωί!) έχω μάθημα στη σχολή! Τα λέμε κάποια άλλη στιγμή!
Φεβ 15 2012 00:37
Anelis → Trivia Spitting Monster
Μάλλον γυρίστηκε για φιλανθρωπικούς λόγους. Να έχουν κάτι να βλέπουν στα ψυχιατρεία όσοι αναρρώνουν από λοβοτομή. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το έκτρωμα.
Μπα, να υπήρχε δικαίωση ωραίο θα ήταν. Το τρέιλερ που είδα με το Mirror Mirror φαινόταν καλό και η Τζούλια (ο-χο) αστεία, με την καλή έννοια. Από κάπου θα το βρει όμως, δεν παίζει να γλιτώσει!
Α καλά αν είναι να γράψουμε όλα τα αρνητικά της ταινίας θα μας βγει ένα μικρό διδακτορικό. Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη σκηνή με το μπάσκετ και τη δήθεν badass μουσική υπόκρουση με τις ηλεκτρικές κιθάρες. Αν δεν έβλεπα τον βιασμό ενός υπέροχου franchise θα έβαζα τα κλάματα.
Φεβ 15 2012 00:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται