Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Trivia Spitting Monster → Kai
Ναι, αλλά ούτε το κουστούμι δεν άλλαξαν! Η Βασίλισσα είναι ντυμένη Αγιοβασιλίνα, αυτός Ινδός Πρίγκιπας σε περιοδεία στην επικράτειά του... Καμία συνεννόηση πια;!
Όπως και να 'χει, σε σύγκριση με λαμπρά στερεότυπα όπως η Δωδεκάχρονη Γκρινιάρα με Μπούστο Gainax, η Αιμοδιψής Κυνηγός, η Αδύναμη Ξανθιά που μόνο τάμα στην Παναγιά της Τήνου δεν κάνει για την ασφάλεια των φίλων της (όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν την ξέρει!) και ο Πωρωμένος Κοντοστούπης Στρατηγός, ο Τυπικός Πρωταγωνιστής Shounen όχι μόνο τρυπώνει πιο εύκολα στην καρδιά σου, αλλά δίνει και πόντους στο story!
Μάρ 13 2012 22:06
Kai → Trivia Spitting Monster
Τον πήραν στα μουλωχτά, ήταν στη μέση και τα copyrights. Καταλαβαίνεις τώρα, πού να μπει πάνω-πάνω στα credits.
Να πω την αλήθεια, δεν μπόρεσα να τον αντιπαθήσω καθόλου σαν χαρακτήρα. Ίσα-ίσα, όπως σου είχα πει, μου άρεσε η πορεία του μέσα στις ταινίες, παρά τα κάποια μείον που είχε. Ή μπορεί να μην μου είχε αρέσει αρκετά αν δεν είχε αυτά τα μείον πάνω του. Δεν μετάνιωσα πάντως καθόλου που τις είδα. Τις βλέπαμε και παρέα με την FAI και την Zura οπότε το enjoyment level ανέβαινε. Οι σχολιασμοί στις σκηνές με το fanservice ήταν υπέροχοι.
Μάρ 13 2012 21:57
Μα, τελευταίος ο Hodr στα credits; Το μόνο που κάνουν είναι να εντείνουν τις υποψίες μου για απαγωγή κομπάρσου απ' το Escaflawne ή παρεξήγηση!
Γιατί "δυστυχώς"; Ίσα-ίσα, μ' αρέσουν κάτι τέτοια! Πέραν του ό,τι το αγόρι είναι να το πάρεις απ' το χεράκι και να το πάρεις σπίτι να σου κάνει τις δουλειές... Αχ, με μάγεψε το κόψιμο στο λαιμό της μπλούζας... Να πάρει, γιατί πέφτω πάντα με κάτι τέτοια; Έχω γίνει ακόμα πιο επιρρεπής στους πειρασμούς των ωραίων αγοριών στα anime! Σε λίγο θα πω πως είναι και καλά αναπτυγμένος χαρακτήρας! Τι να κάνω; Πρέπει να πάω σε ειδικό να με κοιτάξει!
Μάρ 13 2012 21:44
Ο Βασιλιάς είναι ο πιο άχρηστος χαρακτήρας της σειράς, η βασίλισσα τουλάχιστον εξυπηρετούσε μια χαρά το fanservice. Δεν ξέρω πώς θα σου φανεί στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς ο Rygart είναι από τα πιο νορμάλ παραδείγματα της κατηγορίας του. Outcast που γίνεται ήρωας και χαίρεται δηλαδή. XD
Μάρ 13 2012 10:05
Χα! Όντως! Μέχρι στιγμής το βλέπω για τον Ιάπωνα John Williams (που είναι... γυναίκα!), τον πρωταγωνιστή Rygart (Χριστέ μου, τι όνομα! Κι εγώ που νόμιζα πως με το Lelouch καθαρίσαμε με χαζά ονόματα για πρωταγωνιστές για καμιά δεκαετία!) που μιλάει στο mecha ("Τ' άκουσες; Σε κοροϊδεύουν. Όπως κι εμένα..." Κι όμως, δουλεύει!) και τον Βασιλιά που είναι σαν κομπάρσος απ' το Escaflawne που κατά λάθος μπήκε σε άλλο σετ και συμμετέχει στο γύρισμα άλλης σειράς!
Μάρ 12 2012 19:48
XD Το Break Blade έκανε δυναμική αρχή βλέπω και κέρδισε μια θέση μέσα στην καρδιά σου.
Μάρ 11 2012 20:44
redqueen → Trivia Spitting Monster
with tearful eyes ...''Don't worry .... I won't'' (ομως μου εμαθαν ποτε να μην λεω ποτε)
Μάρ 09 2012 18:39
Trivia Spitting Monster → redqueen
Τότε, το Magikano μπορεί να αποχαιρετήσει έναν ακόμα πιθανό τηλεθεατή! "Bye, redqueen!", σου λέει από μακριά. "Ελπίζω να μην με δεις ποτέ!".
Μάρ 09 2012 18:35
οΐ οΐ γενικα αν δν παιζουν αγορακια (εστω 1) δν πολυ βλεπω χαρεμ ...θα το δω αν πχ ξεκινησει την ανοιξει γτ το αρχισα αλλα ποτε ολοκληρωμενο (μονο με καλη υποθεση)
Μάρ 09 2012 18:32
Δεν είναι στο πρώτο επεισόδιο, αν δεν κάνω λάθος είναι ή στο όγδοο ή στο ένατο (και έχει και σούπερ ρόλο στο φινάλε, μην ξεράσω!). Για το πρώτο επεισόδιο η προειδοποίηση θα ήταν: σου αρέσουν τα χαρέμια με τρεις αδερφές μάγισσες (όχι τις [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Charmed"]Χάλιγουελ[/URL]) και μια loli υπηρέτρια που θα γίνει κανονική μάγισσα μόνο αν πάει με παρθένο;
Μάρ 09 2012 18:26
ααα καταλαβα με το πρωτο επ. θα πω ''AAAA MY EYES !!!!''
THANKS for the warning ... :)
Μάρ 09 2012 18:14
δν θα τα σιχαθω ποτε!!!!Λατρεια!!!
παντως ειναι οντως σπαστικα τα brainless bishies... ελεος δλδ λιγο IQ δν βλαπτει
με φοβησες με το Magikano ....να το δω η οχι?
Μάρ 09 2012 18:05
Τώρα που το ξαναβλέπω, το παράκανα! Αν σε πρήξουν οποιαδήποτε στιγμή, πάντως, μου το λες!
Βρε, εγώ είμαι επιεικής! Πέρνα μια βόλτα απ' το thread της σειράς να δεις trolling υψηλότατου επιπέδου! Την κάναν καινούρια την καημένη τη σειρά!
Βρίσκεις, ε; Μα τι άλλα να πω κι εγώ, το έρμο fangirl; Το αγόρι είναι κουκλί, αλλά δεν κάνει άλλο απ' το να κλαίγεται, να παραπονιέται και να το παίζει τσαμπουκάς χωρίς λόγο. Ευχαριστώ πολύ, θα πάω να fangirl-ίσω γι' αυτούς που έχουν και κάτι παραπάνω από ωραία κάπα και ποντίκια ρομπότ για κατοικίδια!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw"]The final countdown[/URL]! (Μην ανησυχείς, θα μάθεις να βάζεις και άσσους στις βαθμολογίες και θα παρακαλάς να υπήρχαν και κουλούρια, καθώς και όλη η κλίμακα κάτω απ΄το μηδέν! Έννοια σου, φτάνει να πέσεις πάνω σε κάτι λουκούμια σαν το Magikano...!)
Μάρ 09 2012 17:48
καλα τρελαινομαι με τα σεντονια σου <3 ...
μπορω να πω με προετοιμασες ψυχολογικα και παντα θα θυμαμαι την σανιδα της NEOSET!!!
ΥΓ το βλεπω το σκορ να πηγαινει 5 4 3 2 1 ..... χεχε (εγω παλι δν μπορω να βαλω κατω απο πεντε..με τρωει η καλοσυνη βλεπεις)
Μάρ 09 2012 17:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται