Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lalaith → OdyMonaxos
Τι αλλο μπορει να θελεις!?!?!?!?:hehe:Σε εκανα πρωτη μουρη, μπηκα στο βαθύτερο, καυτότερο, χαωτικότερο μπουντρούμι της Κόλασης ΚΑΙ σας εφερα και λιγα καινουργια ανιμε φρικσ(η ραφ + η helen(storm-guardian)):hero: <=this should be the way you see me, as a hero!
Ιαν 09 2012 21:24
OdyMonaxos → Lalaith
Μια χαρά. Μπούκαρες στο βαθύτερο, καυτότερο, χαωτικότερο μπουντρούμι της Κόλασης, και την πήρες και παραμάζωμα. Και μ' έκανες και πρώτη μούρη :P
Ιαν 09 2012 21:12
OdyMonaxos → Lalaith
Το ένστικτο μου λέει πως εκτός φόρουμ γνωρίζεστε με τη Ραφαέλα. Αδέρφια, ξαδέρφια, ή απλά γνωστές;
Ιαν 09 2012 21:00
Lalaith → elena(storm-guardian)
καλως ηρθες storm guardian μου....σου στελνω χαιρετισματα ως boss.....(το boss το εβαλα μονο και μονο για να σταματησεις να γκρινιαζεις[COLOR=darkslateblue]) ushishishi...... [/COLOR]
Ιαν 09 2012 20:30
Lalaith → Lúthien Tinúviel
[COLOR="Purple"]Ushishishi.....καλως ηρθες Ραφαελιτσα![/COLOR]
Ιαν 09 2012 17:28
Lalaith → GhostPrince
Thank you senpai!(i know my answer is late.......:gn2:)Το βρισκω απιθανο να μην περασω τελεια!:riiight:
Ιαν 07 2012 16:57
GhostPrince → Lalaith
suup! ...just passing by, καλος ηρ8ες στη κοινοτητα :oo: κι'ελπιζω να περασεις τελεια :tensai: τι λεει? ;p
Ιαν 07 2012 03:16
OdyMonaxos → Lalaith
Μπααα, φτηνοί σαν την Ασία δεν γινόμαστε. Είναι απλό, μας δανείζουν για να εισπράττουν τις δόσεις και τους τόκους από τα παλιά δάνεια και έχουν και τις εξαγωγές που δεν μπορούμε να απεξαρτηθούμε. Αν και πάρα πολλοί αντιτίθενται στην πολιτική που εφαρμόζεται, και ο πληθυσμός δεν χάβει την προπαγάνδα από φυλλάδες στυλ Focus. Και υπάρχουν και βαρύτατα ονόματα που έχουν κατακρίνει όσα γίνονται και στέκονται στο πλευρό μας.
Ιαν 05 2012 18:40
Lalaith → OdyMonaxos
κοιτα λιγο πολυ ειναι τα ιδια χαλια η μονη διαφορα ειναι
οτι η γερμανοι και γενικα οι βορειοι λαοι (οπως το βλεπω εγω) προσπαθουν να κανουν εμας (νοτια Ευρωπη) Κινα (φτηνοι εργατες)........
αλλα οπως ειπες και εσυ και ειμαι 100% μαζι σου
εμεις θα ζησουμε ετσι οπως εμεις θελουμε και δεν θα αφησουμε κανεναν να πλεχτει στα ποδια μας
Ιαν 05 2012 17:40
OdyMonaxos → Lalaith
Δεν θα το έλεγα, για πολλούς λόγους. Τώρα κατ' αρχήν δεν γίνεται καμία σύγκριση. Και αν γίνου όλα όπως λες, θα μετακομίσω πάλι, αλλού. Δεν θα αφήσω κανέναν κανάγια να παίζει με τη ζωή μου.
Ιαν 05 2012 17:30
Lalaith → OdyMonaxos
ολοκληρη τη ζωη μου αυτο λεω
αλλα ξερεις κατι τι εδω τι στη γερμανια τα ιδια χαλια ειναι......η καλυτερα, μεχρι να τελειωσω το σχολειο το ιδια χαλια θα γινει
Ιαν 05 2012 17:28
OdyMonaxos → Lalaith
!!!!! Μάθε!!! Και φύγε από την Ελλάδα αφού τελειώσεις το σχολείο.
Ιαν 05 2012 17:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται