Community Status Updates
Arucard → GhostPrince
Ναι έχεις δίκιο, είπα να σνομπάρω το προφίλ σου και να ποστάρω στο δικό μου :P . Μου αρέσει η Ιατρική και μετά το Φυσικό κυρίως, ίσως και λίγο το βιολογικό/χημικό. Εσύ τι σπουδάζεις? Όντως δεν έχω πολύ χρόνο για να το καίω με τα anime αυτή την περίοδο αλλά γενικά βλέπω naruto,bleach,one piece, hellsing ultimate,another,fma brotherhood(το χα ξεκινήσει από πέρυσι και από τότε δεν ξανασχολήθηκα αλλά θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμή) και θέλω να δω και τα ao no exorcist,fairy tale, katekyo hitman reborn, hunter x hunter και κάνα άλλο άμα βρω αλλά αυτά είναι για του χρόνου. Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτή την περίοδο?
Jan 16 2012 00:56
GhostPrince → Arucard
ελα ρε, fellow Aloucard-fan :3 σορρυ, δεν το χα δει το reply...also, καλο 8α νε να γραφεις στο προφιλ του αλου :hahaha: axaxa.
oo, ελα, καλη τυχη ρε συ ^^ εγω το περασα αυτο το σταδιο:hot: >.> αλλα τωρα εχουν πλακωσει εργασιες αυτο το καιρο >.> ασε που ρχεται κιη εξεταστικη οπου να νε ;p
για που στοχευεις απο σχολες εσυ? :] απο ανιμε τι λεει? τι αλο βλεπεις εκτος απο hellsing? :D (τωρα αυτο το καιρο, δε 8α πολυ-εχεις και το χρονο για καψιμο βεβαια) :frozen: εγω αποτι 8υμαμαι τη συγκεκριμενη περιοδο, μονο μανγκα διαβασα(μιας και μπορουσα να τα κουβαλαω παντου με το psp) xD:oo:
Jan 15 2012 21:32
Arucard
Εμ αυτό έλειπε να είσαι ο πρώτος που με καλωσόρισε και να μην σου κάνω Invite;)
Καλά φίλε αν εξαιρέσεις ότι σε 4 μήνες δίνω πανελλήνιες, τουλάχιστον θα τελειώσω επιτέλους με το σχολείο!!
Jan 15 2012 01:27
Arucard → GhostPrince
Thanks for the welcoming GhostPrince είμαι σίγουρος ότι θα έχω ευχάριστη διαμονή;)
Jan 13 2012 14:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed