Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsarefi

Που πρέπει να γράψω? Δεν τα ξέρω ακόμα τα κατατόπια. :? OdyMonaxos ακόμα ξύπνιος είσαι? δοντάκια και κρεβάτι αμέσως:mador2:
Nov 23 2011 01:00
Photo

OdyMonaxos → tsarefi

Μαμά, ό,τι θες να γράψεις, μην το γράφεις εδώ, αλλά στα προφίλ όσω θες να γράψεις, γιατί αλλιώς θα το δουν δε ξέρω πότε. Βέβαια και εγώ το κάνω μερικές φορές όταν νυστάζω (στάνταρ κατάσταση τις τελευταίες βδομάδες). Άααααντε καλωσόρισες και πάλι ναούμε μαμά :P
Nov 22 2011 23:54
Photo

tsarefi

Εγώ πάντως έχω κάνει πέρασμα σε αρκετά διαφορετικά γούστα. Τα animation ήταν πάντα αρκετά ψηλά στην κατηγορία ταινιών που έβλεπα μαζί με τις ταινίες με πολεμικές τέχνες. Απλά όταν ανακάλυψα ότι υπάρχει ολόκληρη γκάμα με τα Γιαπωνέζικα Ανιμάτιον που μεταφράζονται και υποτιτλίζονται τότε ανακάλυψα ένα νέο κόσμο ψυχαγωγίας.
Nov 22 2011 22:36
Photo

metalmusicmaniac → tsarefi

Ποτέ δε μου είχε περάσει απ'το μυαλό αλλά έκατσα και σκέφτηκα πως θα είμαι σε 25 χρόνια και πραγματικά ανατρίχιασα γιατί αν έχω τα ίδια γούστα με τώρα...ζήτω που καήκαμε :P By the way, άσε τον Ody να λέει :P, προσωπικά πιστεύω πως έτσι θα καταλήξουμε και εμείς στα σαράντα μας. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα ξεκολλάς και πως οι παλιές συνήθειες και τα ενδιαφέροντα, μένουν για πάντα.
Nov 22 2011 21:53
Photo

OdyMonaxos → tsarefi

Μα ειλικρινά, γιατί σε φόρουμ στην ακμαία ηλικία των 40;
Nov 22 2011 20:56