Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Strange Loop → Serestrum

Eκανες drop και το one piece. Eχασα πασα ιδέα για σενα dude. Why Why Why;;;
Ιούν 04 2010 17:17
Φωτογραφία

Serestrum → Strange Loop

γλυτωσα την κλαψα σου εννοεις? XDDD
Ιούν 04 2010 17:12
Φωτογραφία

Strange Loop → Serestrum

Δε το κράτησαν και πολύ το εβδομαδιαίο τελικά. Δεν είχαμε τίποτα αυτη την εβδομαδα. Οπως καταλαβαινεις γλιτωσες .. Απο Σεπτεμβρη τωρα .
Ιούν 04 2010 16:51
Φωτογραφία

Anelis → Strange Loop

Με ποιά κόμικ έλιωσες; True blood είχα αντέξει ηρωικά μέχρι το 5ο επεισόδιο και μετά το παράτησα διότι δεν το άντεξα, όντας μαζόχα βέβαια και επειδή έχει βαμπίρια θέλω να το ξαναξεκινήσω αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο. Όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική έχω να ξαναπιάσω dexter, psych, happy town και να τελειώσω κάτι άλλες σειρές.
Ιούν 04 2010 04:40
Φωτογραφία

Kenny → Strange Loop

Nah, άμα το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα προλάβει back in 2007 που έκανα register. :P
Ιούν 03 2010 22:53
Φωτογραφία

Strange Loop → Anelis

Δυστυχως δεν εχω το χρονο που θελω και για comics.. ελιωσα φετος με αρκετες σειρες οποτε comics, manga etc για καλοκαιρι και παραλια... true blood and entourage are coming this month... αυτες βλεπω τα καλοκαιρια μονο..
Ιούν 03 2010 22:38
Φωτογραφία

Strange Loop → Kenny

thnx again mister :nod2: i think you are jealous though... :hihi2:
Ιούν 03 2010 22:13
Φωτογραφία

Anelis → Strange Loop

Κοίτα νομίζω έμεναν πολύ λίγα τευχάκια ακόμα για να τελειώσει. Αλλά έτσι και αλλιώς η σειρά αποτελείται από μικρές αυτοτελής ιστορίες που κάπως συνδέονται μεταξύ τους, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πραγματικά αξίζει να το διαβάσεις γιατί είναι από τις καλύτερες δουλειές του Laphram (τα silverfish και young liars δε με ενθουσίασαν και τόσο). Good to hear you are a comic fan also. :)
Ιούν 03 2010 22:11
Φωτογραφία

Strange Loop → Anelis

Θυμαμαι πριν 3 - 4 χρονια που κυκλοφορησε η φημη για preacher . Nαι ξερω ακυρωθηκε αλλα εγω ακομα ελπιζω.. Το Stray bullets ουτε καν εχω διαβασει το πρωτο issue. Πριν 2 χρονια νομιζω που σκεφτομουν να το διαβασω, καπου διαβασα οτι ειναι on hold απο τον δημιουργο και δε μπηκα στο κοπο. Θα το τιμησω το καλοκαιρακι αφου σ αρεσει και τοσο πολυ..
Ιούν 03 2010 22:03
Φωτογραφία

Kenny → Strange Loop

Don't get all arrogant, there, mister... το νέο και ultra-cool username σου το χρωστάς σε μένα που σου έδωσα την ιδέα... αυτά να λέγονται... έχω κρατήσει και logs. :kakaka:
Ιούν 03 2010 21:15
Φωτογραφία

Anelis → Strange Loop

To Preacher έχει γίνει dropped για σειρά εδώ και χρόνια, και να σου πω μάλλον καλύτερα, δεν νομίζω να δούλευε live action. Προσωπικά θα πέθαινα να δω adaptation του stray bullets αλλά θα έπρεπε να έχει πολύ καλό σκηνοθέτη και ηθοποιούς.
Ιούν 03 2010 19:00
Φωτογραφία

didimakia → Strange Loop

Hehe...Με'γεια!
Ιούν 03 2010 17:56
Φωτογραφία

Strange Loop → didimakia

Nαι... it was time for a cool username..xD
Ιούν 03 2010 15:31
Φωτογραφία

Strange Loop → Kenny

Σκεφτόμουν μέρες τι username να βάλω και τελικά κατέληξα σε αυτο, με βοηθησε οτι ειχα και το GEB διπλα μου. xD Κοιτάω την online list και εχω με διαφορα το πιο cool name της λιστας. (no backspace needed)
Ιούν 03 2010 13:53
Φωτογραφία

Strange Loop → Anelis

Διαβαζα ενα blog και βλεπω να γραφει first image of the walking dead... μολις καταλαβα οτι θα γινει σειρα, οκ, δε μπορω να σου πω το πως εκανα. Δωσε μου και το Preacher τωρα σε σειρα και δε θελω τιποτα αλλο. thnx για το name. xD
Ιούν 03 2010 13:39