Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → sunday

Να λοιπόν και άλλη μια σειρά, καλοκαιρινή, που φαινεται καλη και μάλλον θα δω και αυτην. Μemphis Beat με τον Jason Lee. Εarl is back
Jun 24 2010 03:26
Photo

didimakia → Strange Loop

Μπραβο τους παντως...εγω κουραγιο να σταθω δεν θα ειχα...παει για ρεκορ γκινες ε?
Jun 23 2010 22:49
Photo

Strange Loop → didimakia

Αναβληθηκε γιατι δεν θα εβλεπαν το μπαλακι χωρις φωτα. Εγινε ο μεγαλυτερος σε διαρκεια αγωνας οποιουδηποτε αθληματος oλων των εποχων. Ο κοσμος φωναζε we want more
Jun 23 2010 22:35
Photo

didimakia → Strange Loop

Οι! Εβλεπα και εγω το ματς τεννις και στο τελος τι εγινε ρε? το ληξανε ισοπαλια?
Jun 23 2010 22:25
Photo

Anelis → Strange Loop

[url]http://graphjam.files.wordpress.com/2010/06/funny-graphs-predictable-little-government-regulation-bp-oil-spill-damaging-our-childrens-future-global-warming-economic-debt-lady-ga-ga.png[/url]
Jun 23 2010 08:38
Photo

Strange Loop → Mad_Hatter

Dicks Blue. Καλυτερα γιατι δεν την παλευω αν εχω και αλλο εβδομαδιαιο manga να διαβαζω. Δεν ειμαι πολυ του διαβασματος σε pc. Το ανιμε το απολαυσα περισσοτερο και ειδικα τα OVA που ειχαν και βελτιωμενο animation. Aντε να τελειωσει αυτο το arc και να δουμε καμια ανακοινωση για την συνεχεια των OVA και τιποτα αλλο
Jun 23 2010 00:35
Photo

Mad_Hatter → Strange Loop

Ετσι, hisoka/HxH :respect: Το γκαστρωμα με τα hiatus να μην ειχε ο Togashi μονο......
Jun 23 2010 00:02
Photo

Ηisoka FTW ρε. To ΗxH το ειχα αρχισει πριν το naruto και oταν ειδα και naruto λεω τι καραντιγραφη ειναι ..που ειναι μεταξυ μας. τουλαχιστον πηρε ιδεες ο Kishimoto Πριν 4 5 χρονια θυμαμαι επικα flame wars σε φορουμς για hisoka vs οrochimaru
Jun 22 2010 18:41
Photo

heh ολλες οι δραστηριοτητες του forum πρεπει να παγωνουν την ιερη ωρα της μπαλας xd
Jun 22 2010 17:03
Photo

Μη βαζεις ασχετα stuff στο guess who ,οταν εχει μπαλα.. ετσι εχουμε καταντησει.. [spoiler][youtube]MrtPxpkFxEs[/youtube][/spoiler]
Jun 22 2010 16:59
Photo

Serestrum → Strange Loop

ελα μην ακουω δικαιολογιες... XDDD
Jun 21 2010 13:33
Photo

hahahahahahaha epic gif is epic.
Jun 21 2010 13:15
Photo

[IMG]http://freddos.yooblog.gr/files/2010/06/zizou.gif[/IMG] i loled
Jun 21 2010 13:13
Photo

Strange Loop → Serestrum

Eνας λογος που δεν μπορω να παιξω TF2 το καλοκαιρι: Iδρωνω, και ιδρωτας + magic mouse = fail (multitouch capacitive sensor, αλλα για αλλων πατιουντε) [SIZE="1"]edit:hoho και ελεγα γιατι σου ελεγαν ολοι σημερα χρονια πολλα και οχι αυριο.. εδω και μερικες μερες ειμαι μια μερα πισω στο pc...[/SIZE] [B]Χρονια Πολλα ρε fanboy, οτι επιθυμεις ![/B]
Jun 20 2010 23:47
Photo

Serestrum → Strange Loop

naaaaaaaah~ XD
Jun 20 2010 23:42