Community Status Updates
Strange Loop → sunday
Να λοιπόν και άλλη μια σειρά, καλοκαιρινή, που φαινεται καλη και μάλλον θα δω και αυτην. Μemphis Beat με τον Jason Lee. Εarl is back
Jun 24 2010 03:26
didimakia → Strange Loop
Μπραβο τους παντως...εγω κουραγιο να σταθω δεν θα ειχα...παει για ρεκορ γκινες ε?
Jun 23 2010 22:49
Strange Loop → didimakia
Αναβληθηκε γιατι δεν θα εβλεπαν το μπαλακι χωρις φωτα. Εγινε ο μεγαλυτερος σε διαρκεια αγωνας οποιουδηποτε αθληματος oλων των εποχων. Ο κοσμος φωναζε we want more
Jun 23 2010 22:35
didimakia → Strange Loop
Οι! Εβλεπα και εγω το ματς τεννις και στο τελος τι εγινε ρε? το ληξανε ισοπαλια?
Jun 23 2010 22:25
Anelis → Strange Loop
[url]http://graphjam.files.wordpress.com/2010/06/funny-graphs-predictable-little-government-regulation-bp-oil-spill-damaging-our-childrens-future-global-warming-economic-debt-lady-ga-ga.png[/url]
Jun 23 2010 08:38
Strange Loop → Mad_Hatter
Dicks Blue.
Καλυτερα γιατι δεν την παλευω αν εχω και αλλο εβδομαδιαιο manga να διαβαζω. Δεν ειμαι πολυ του διαβασματος σε pc. Το ανιμε το απολαυσα περισσοτερο και ειδικα τα OVA που ειχαν και βελτιωμενο animation.
Aντε να τελειωσει αυτο το arc και να δουμε καμια ανακοινωση για την συνεχεια των OVA και τιποτα αλλο
Jun 23 2010 00:35
Mad_Hatter → Strange Loop
Ετσι, hisoka/HxH :respect:
Το γκαστρωμα με τα hiatus να μην ειχε ο Togashi μονο......
Jun 23 2010 00:02
Ηisoka FTW ρε.
To ΗxH το ειχα αρχισει πριν το naruto και oταν ειδα και naruto λεω τι καραντιγραφη ειναι ..που ειναι μεταξυ μας. τουλαχιστον πηρε ιδεες ο Kishimoto
Πριν 4 5 χρονια θυμαμαι επικα flame wars σε φορουμς για hisoka vs οrochimaru
Jun 22 2010 18:41
Mad_Hatter → Strange Loop
heh ολλες οι δραστηριοτητες του forum πρεπει να παγωνουν την ιερη ωρα της μπαλας xd
Jun 22 2010 17:03
Μη βαζεις ασχετα stuff στο guess who ,οταν εχει μπαλα..
ετσι εχουμε καταντησει..
[spoiler][youtube]MrtPxpkFxEs[/youtube][/spoiler]
Jun 22 2010 16:59
[IMG]http://freddos.yooblog.gr/files/2010/06/zizou.gif[/IMG]
i loled
Jun 21 2010 13:13
Strange Loop → Serestrum
Eνας λογος που δεν μπορω να παιξω TF2 το καλοκαιρι:
Iδρωνω, και ιδρωτας + magic mouse = fail (multitouch capacitive sensor, αλλα για αλλων πατιουντε)
[SIZE="1"]edit:hoho και ελεγα γιατι σου ελεγαν ολοι σημερα χρονια πολλα και οχι αυριο..
εδω και μερικες μερες ειμαι μια μερα πισω στο pc...[/SIZE]
[B]Χρονια Πολλα ρε fanboy, οτι επιθυμεις ![/B]
Jun 20 2010 23:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed