Community Status Updates
OdyMonaxos → Kain
Έλα, όπως είσαι, αμόλα μέχρι τα dvd σου, τσάκωσε το wall, πες στη Ναόμι να κάνει ησυχία, πάρε ένα τσουβάλι μαρσμέλια και πες μετά εντυπώσεις.
Mar 11 2012 17:19
OdyMonaxos → Dorothy
Ωχ, το θέμα-λινοθήκη... Είχαμε ασχοληθεί λίγο και στη σχολή με το θέμα, αλλά ούτε έχω τα κιτάπια μου εδώ ούτε θυμάμαι με λεπτομέριες :P Πραγματικά πως τα διαβάζετε αυτά τα σεντόνια τ ένα πάνω στ' άλλο;
Mar 11 2012 17:17
Dorothy → OdyMonaxos
Εγώ είμαι, εγώ είμαι. Ετοιμάζω σεντόνι για το "anime και βία", εορταστικό για την αλλαγή ονόματος. :hero:
Mar 11 2012 17:11
OdyMonaxos → Dorothy
Είσαι σελέμπριτυ, πως να το κάνουμε :P Απλά είδα σκέτο το όνομα, είδα γνωστό προφίλ και κάτι μου έλειπε, δεν ταίριαζε ακριβώς με όσα θυμόμουν :P
Mar 11 2012 17:08
Dorothy → OdyMonaxos
Είχα! Αλλά τα έβγαλα. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τα βγάλω μέχρι στιγμής. :hahaha: Let's face it, αναγνωρίζομαι και χωρίς αυτά.
Mar 11 2012 17:01
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
ENDLESSSSSSSSSSSSS PRASAAAAAAAAAAAAAAAAA. Αχαχαχαχαχα φέρνουν αέρια τα πράσα, καλύτερα που δεν ήρθες :hahaha:
Mar 10 2012 22:43
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Fuckin endless πρασόπιττα. Τουλάχιστον απόλαυσα Σάρας.
Mar 10 2012 22:39
Αρκετοί από αυτούς που πόσταραν στο Thread της συνάντησης. Τώρα να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι τα Usernames αρκετών εξ'αυτών, αλλά είχαμε περισσότερο κόσμο από ότι περίμενα να έχουμε. Είχαμε πολύ γέλιο :P
Mar 10 2012 22:34
Καλά, ντάξει, κι εγώ δεν ήρθα. Το μεσημεριανό ετοιμάστηκε στις 5 30!!! Ποιοι πήγατε;
Mar 10 2012 22:30
Συγγνώμη δεν το είδα. Είχα φύγει από τις τεσσεράμισι. Πάντως τηλεόραση δεν είχε :P
Mar 10 2012 21:57
Τελικά αν έρθω σήμερα θα αργήσω κανά μισάωρο με ώρα, οπότε κάνε μια χάρη, όπου καθίσετε πες μου αν έχει τηλεόραση, να δω ταυτόχρονα και τελικό.
Mar 10 2012 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed