Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Ξέχασα να σου γράψω στο πμ να πας να δεις το Paul. Μια ταινία με 2 geek πρωταγωνιστές και άπειρο γέλιο.
Mar 13 2012 18:13
Photo

Κάτσε, κάπου έχασα το σκεπτικό σου. Είσαι geek και το χαίρεσαι. (ελπίζω να χαίρεσαι τη θετική έννοια ΜΟΝΟ) Που κολλάει ο σεξισμός και το otakuness?? :P
Mar 13 2012 00:11
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

Cause I'm a freaking hipster... [B]JUST KIDDING XD[/B] εντάξει μπορεί να μην είναι όλοι όσοι βλέπουν άνιμε geeks αλλά βασικά τυχαίνει να είμαι και δεν σε αντιμετωπίζουν το ίδιο αν είσαι αγόρι ή κορίτσι geek (sexism u know? :P ) KAI είναι καλό να συνειδητοποιείς οτι u r not the only one nia nia nia ;p (έκανα edit μετά γιατί πάτησα κατα λάθος το post XD retarded me )
Mar 13 2012 00:05
Photo

Κριτικές; Μιλάμε για ταινία θρύλο... :P Why so bent on being an otaku ?? :P
Mar 12 2012 23:52
Photo

Βασικά όχι εδώ την γνώρισα (είναι ωραίο να διαβάζω και για άλλα κορίτσια otakus ή semi-otakus whatever γιατί στην κέρκυρα είναι είδος υπό εξαφάνιση-μιλάμε για επίπεδο κατσικοχωριού στον τομέα!! xD) Ήθελα να δω το godfather(πολύ καλές κρητικές γενικά) κάποια στιγμή αλλά μετά το ξέχασα... Μόλις τελειώσω το umineko θα ρίξω μια ματιά!! :)
Mar 12 2012 23:49
Photo

Είδα πως ξέρεις την Έλενα, και λέω αν είσαι από την παρέα της Σουζάνας, η οποία μας είχε φέρει την Έλενα και άλλες 2 τουλάχιστον φίλες της. Επίσης, τρέχα μέχρι το dvd club της γειτονιάς σου και νοίκιασε το Νονό. Ξέκλεψε 3 ώρες και απόλαυσε. Ένας φοβερός Μάρλον Μπράντο κι ένας απίστευτος Αλ Πατσίνο.
Mar 12 2012 20:21
Photo

εεεεμ μπορει..? xDDD βασικά ποια είναι η Ντόνα Σουζάνα Κορλεόνε;; (feeling stupid :'D )
Mar 12 2012 19:36
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Ευχαριστώ. Κρατς. Τσομπ τσομπ τσομπ. Γκλουπ. Μιάμ!!!! Μπρρρπ. Εκείνο το πατσίτσιο πότε θα είναι έτοιμο;;!! (Ακόμα συνεχίζω βέβαια να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αγαπητή έως και αναγκαία η κακοποίηση των αγγλικών... ) Μην ντρέπεσαι να ομολογήσεις, τέκνον. We all love spicy yuri stories.
Mar 12 2012 19:08
Photo

OdyMonaxos → iristella

Οκ, γιατί το έχω συνδέσει κυρίως με ανάλαφρα πράματα. Φαντάζομαι λογικό είναι...
Mar 12 2012 18:51
Photo

iristella → OdyMonaxos

btw το Shoujo tag απλά δίνει μια ιδέα για το κοινό του δεν είναι ενδεικτικό του τι περιλαμβάνει το κάθε manga mέσα. Πx και αυτό ως [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1269"]Shoujo [/URL]κατηγοριοποιείται αλλά είναι η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Mar 12 2012 18:48
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Nice. [URL="http://3.bp.blogspot.com/-q96sipMz39w/TevmNexZUAI/AAAAAAAAAJM/3HE_p4BXjr8/s1600/cookie.jpg"]Here's a cookie.[/URL] Εγώ είμαι παντρεμένη αγαπητέ, και με συμβατικό γάμο (kind of...). Η Beatrice δεν είναι παρά μια εξαιρετική περίπτωση που με βγάζει από τα γνωστά μου μονοπάτια, και το αίσθημα είναι αγνό και πλατωνικό, μεταξύ άλλων και για το λόγο ότι είναι η waifu του αδερφού μου και κουτσουκέλες με την οικογένεια δεν κάνουμε. :P
Mar 12 2012 18:38
Photo

OdyMonaxos → Tea-chan

Ωχ, είχα ξεχάσει πως δεν το [URL="http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3594-%D0%EF%E9%EF-%E4%E7%EC%EF%F6%E9%EB%DD%F2-manga-%E4%E5-%F3%E1%F2-%F0%DE%E3%E5%3B.html#post119400"]πολυπήγαινες[/URL] το Angel Sanctuary :P Σόρυ!!
Mar 12 2012 14:04
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Άντε, το 'γραψα """σωστά""" στα ίνγκουρισου (engurishu). Κι εσένα ειδικά φοβάμαι για τυχόν κλοπές, you gay woman :P
Mar 12 2012 13:50
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Γράψε το claim σωστά κι έρχεται το πινακάκι. Μη φοβάσαι δε στην κλέβει κανείς. :P
Mar 12 2012 09:08
Photo

iristella → OdyMonaxos

Για AS μπορώ να σου πώ σίγουρα ότι είχα μείνει υπέρευχαριστημένη. :) Οκ καλώς έκανες τότε . :3
Mar 12 2012 03:38