Community Status Updates
OdyMonaxos → Maya-chan
Έχει σήμερα στις 10.05 ματς, με τη Μακάμπι, μπάσκετ. Σημαντικό, αν χάσουμε αποκλειστήκαμε. Επειδή είναι στη νόβα βρες καμιά καφετέρια που να το 'χει. Γι' αυτές τις δουλειές έχουμε βέβαια εδώ το κλασσικό καφενείο με τα παππουδέλια στην Κασταλία.
Το ghost in the shell manga είναι καλό;
Mar 29 2012 18:27
OdyMonaxos → Maya-chan
Α στα διάλα, ακριβώς αυτό το κομμάτι είχα σταμπάρει. Διάολε, δεν τα ξαναβάζω μαζί σου, πέρα από τα τεύχη έχεις και μαντικές ικανότητες!!! Βέβαια, μετά το διάλογο, ακολουθεί η σεμνότυφη επεξήγηση για την "εκδιδόμενη γυναίκα του πεζοδρομίου" που διαφυλάττει την αξιοπρέπεια του μεταφραστή!!!
Δεν είπες τι ομάδα είσαι :P
Mar 29 2012 17:52
Maya-chan → OdyMonaxos
Το χω διαβάσει ρε, εμένα θα μου το μάθεις? :P Και μόνο ο διάλογος του με την εταίρα-δολοφόνα στο 2ο τόμο βάζει τη μετάφραση στο Πάνθεο.
Αλλά πες για να ακούσω κι άλλη ιδέα.
Mar 29 2012 17:41
OdyMonaxos → Maya-chan
Απίστευτη τελικά η μετάφραση του blade of the immortal. Λογοκρισία μηδέν, ο Μάντζι (Μάντζη θα τον λέω πια) ταιριάζει άψογα με το ελληνικό λεκτικό οπλοστάσιο και γίνεται από απλή φονική μηχανή στα scans ένας γίγαντας με κονόχες (ορολογία Ναρούτο) από μπρούτζο που βάζει τους πάντες στη θέση τους. Θες μια ιδέα;
Mar 29 2012 17:27
Kamui → OdyMonaxos
Δε ξέρω, ίσως επειδή τον ήξερα απο πάρα πολύ μικρός, δεν πρόλαβα να αποκτήσω τετοιας φύσεως σχέση μαζί του.
Συνήθως νιώθω την ερωτική έλξη σε γερόντια που γνωρίζω μετά το ξεκίνημα των ερωτικών μου... ιδιαιτεροτήτων.
Mar 29 2012 16:29
OdyMonaxos → Kamui
Πως και λείπει από [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post-17.html#post542385"]αυτό εδώ το έπος[/URL] ο master Roshi;;;!!!
Mar 29 2012 00:40
acid black cherry → OdyMonaxos
ωστε ετσι ε?:P
μηπως σε εχει βαλει ο samurai jack
να μου κανεις πλακα? :hahaha:
Mar 29 2012 00:03
OdyMonaxos → acid black cherry
Για λογοπαίγνιο. Δεν ξέρω πως το 'δα τώρα μετά από τόσους μήνες. Akku είναι στα γερμανικά οι μπαταρίες (Akkumulator, συσσωρευτής)
Mar 28 2012 23:58
zoro77 → OdyMonaxos
Οι ιταλικες ομαδες(για μενα) ειναι απο τις λιγες που μπορουν να κοντραρουν σε διπλα παιχνιδια τις Μπαρτσα-Ρεαλ. Στο ματς δεν ημουν με κανεναν. Και τις δυο συμπαθω. Αν θα θελα, να περασει η Μπαρτσελονα θα θελα μονο για να βλεπαμε κανα el clasico στα ημιτελικα ή τελικο. Οσο για την αμυνα της Μιλαν νταξει γενικα τα λογια ειναι περιττα. Φετςο δεν εχω παρακολουθησει αλλα για μενα τις περισσοτερες χρονιες ειχε την καλυτερη αμυνα στην Ευρωπη.
Mar 28 2012 23:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed