Community Status Updates
HakunaMatata → OdyMonaxos
Καλά ρε τι ήθελες να σου δείξω,να φοράε ΜΟΝΟ ζαρτιέρες?? :P
εγώ φοράω ζαρτιέρες κάτω απο την μπούρκα :P (για το λολ απαντάω και εγώ)
Nov 19 2011 13:42
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ω τίποτα κακό κι εμένα μ'αρέσουν, απλώς εσύ είσαι του άκρου! :3 Πφφφφ, αυτή η Ντόλυ με τις ζαρτιέρες με τρέλανε.
Nov 18 2011 16:41
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ha ha, Ody dear τι μανία είναι αυτή με τις ζαρτίερες? Τώρα παρατήρησα την υπογραφή σου! xD
Nov 18 2011 16:18
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
:hihi2: Τα οποία προβατάκια όμως δεν θα πηδάνε πάνω από φράχτη γιατί με τις ζαρτιέρες δεν θα είναι και τόσο ευκίνητα :P
Πάντως μια χαρά κοιμήθηκα και ούτε ζαρτιέρες ούτε πρόβατα με ζαρτιέρες είδα :P
Nov 18 2011 14:53
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
[QUOTE=metalmusicmaniac;543160]Wtf, θα βλέπω εφιάλτες με ζαρτιέρες το βράδυ :OMG3::scared:[/QUOTE]
Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, μέτρα προβατάκια
Nov 18 2011 07:10
OdyMonaxos → eyl
Κι εγώ ώρες ώρες τα γράφω σε μένα:P Όχι, απλά επειδή δεν πίνουν τόσο πολύ, επειδή είναι π@π@ρες, και επειδή δεν έχουν φιξαρισμένη τιμή. Πάλι καλά που δεν έχω πέσει ακόμα, ένας ηλίθιος από πάνω κοπανάει λες και θέλει να κατέβει όροφο.
Nov 17 2011 18:52
OdyMonaxos → eyl
Είναι. 65 με μαξ 80 το μπουκάλι στα σουπερμάρκετ, με 10 - 15 λεπτά επιστροφή για κάθε μπουκάλι. Τα ίδια κάτω κάνουν 2 ευρώ περίπου. Το νερό είναι πιο ακριβό. Μ@λ@κί@ τους αλλά έτσι έμαθαν, και κατά βάση το πίνουν με ανθρακικό. ΑΗΔΙΑ
Nov 17 2011 18:30
eyl → OdyMonaxos
δεν έχω ξαναπάει γερμανία άρα δεν ξέρω τις τιμές στις μπύρες αλλα απ'οτι έχω ακούσει είναι το πιο φτηνο που μπορείς να αγοράσεις (πόσιμο). πιο φτηνό κ απο νερο.
Nov 17 2011 18:25
OdyMonaxos → eyl
Ναι, καλά είμαι. Βέβαια είναι ένα μίνιμουμ , όσο περισσότερο αντέξω τόσο καλύτερα. Και έχω και σουβλατζίδικο ελληνικό στα 30 μέτρα. Αλλά δεν εμπιστεύομαι. Οι Έλληνες εδώ δεν είναι και τα καλύτερα κουμάσια. Όταν θα ρθω τα χριστούγεννα θα φάω σουβλάκι πάλι.
Και κάτι άλλο. Ποιος ψυχάκιας θα ΄λεγε φτηνή τη μπύρα στην Ελλάδα;
Nov 17 2011 18:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed