Community Status Updates
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Η βασική απορία ήταν η ώρα :P Δεν περίμενα πως θα ασχολούταν άλλος μες στο χάραμα. Τα υπόλοιπα, στην ψηφοφορία.
Dec 20 2011 09:02
Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos
Όχι, κάθε άλλο. Ήμουν πεπεισμένη ότι ο Zane ήταν αθώος, αλλά γραμμένη με είχαν όλοι. Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι πολλοί αυτοκτονούν.
Θα γράψω στην γενική συζήτηση περί αυτού του γύρου, όταν έρθουν και τα άλλα μαντάτα από τον πρίγκιπα με το ποιοι δολοφονήθηκαν, μην έρθουν και μας πουν "μιλάτε για το παιχνίδι".
Dec 20 2011 08:59
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Και άλλοι κοιτάνε τέτοια ώρα!!!! το threat του Παλέρμο και αναρωτιούνται; Τι γίνεται;
Dec 20 2011 08:50
OdyMonaxos → mono
mono has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Είσαι και δημοφιλής!!!! Σβήνε!!!! Πατάτες και τασκεμπάπ η θεματολογία.
Dec 20 2011 08:41
OdyMonaxos → Adventurer
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10763&page=11[/url]
Σειρά σου
Dec 19 2011 23:30
iristella → OdyMonaxos
look at the conv. Αργησα λίγο να απαντήσω βέβαια, αλλά με φάγανε οι υποχρεώσεις.
Dec 19 2011 02:52
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Είμαι ήδη σχεδόν σίγουρος για τους δολοφόνους, μη φοβάσαι. Μόνο οι θάνατοι και οι ψηφοφορίες μπορούν να με επηρρεάσουν
Dec 18 2011 22:12
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Α, εννοώ όποιον παίζει καλά απλώς δεν το κάνω συγκεκριμένο για να μην πιαστείς και πεις "Α, αυτός αρα είναι δολοφόνος" ή κάτι τέτοιο.
Dec 18 2011 22:08
Εννοείς τον Dr Vrankovic; Αν βγάλουμε άλλον ένα δολοφόνο τώρα, δεν μας χρειάζεται καν.
Dec 18 2011 21:50
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Tι να σε πω δεν ξέρω! Εγώ "φοβάμαι" μην επιτεθεί και σ'άλλους καλούς παίκτες...
Dec 18 2011 21:42
Νόμιζα πως είχε φάει τουλάχιστον έναν μπάτσο. Άντε να δούμε πάντως. Ποντάρω πως θα χάσουμε τη mono στους επόμενους 2 γύρους.
Dec 18 2011 21:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed