Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → Weero
Άντε, μούτρο, είχες και θερμή υποδοχή σήμερα.
Πως και βρέθηκες Καναδά;
Ιαν 04 2012 19:41
zennith666 → OdyMonaxos
To δικό μου είναι ότι πρέπει όταν πρέπει να σπάσεις τα νεύρα κάποιου.Το παρατσούκλι του Naruto!!!
Ιαν 04 2012 17:23
OdyMonaxos → zennith666
Ελαττωματικό το πισί σου; Εγώ το 'χα για ψησταριά τελευταίας τεχνολογίας.
Ιαν 04 2012 17:11
OdyMonaxos → HelenGreece4ever
Χρόνια πολλά ρε, υγεία, ευτυχία, και ό,τι επιθυμείς!!!
Ιαν 04 2012 03:50
OdyMonaxos → zoro77
Το ποδόσφαιρο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, με σκοπιμότητες, με 20 μύρια ευρά να περιμένουν το νικητή, με πολύ παράνομο στοίχημα, με υποβαθμισμένο θέαμα στην Ελλάδα (του χρόνου στάνταρ διαρκείας για Bayern :D ), και δεν έχει σημασία η ηλίθια κουβέντα "η πράσινη μπασκετική μασονία vs η κόκκινη ποδοσφαιρική παράγκα". Μιλάμε για ένα άθλημα, δεν βγάζουμε οπαδική καφρίλα.
Και αυτό με τα έσοδα είναι τραγικό, έχει προκαλέσει πολλά στραβά ο κος Μπερ..ναμπέου!!! Πρέπει να προσπαθήσει και να βρει κανάν καλό χορηγό, και να ανοιχτεί στην αμερικανική αγορά, για τηλεοπτικά κτλ. Ελπίζω να θυμούνται εκεί πως είναι μερικά πράματα όπως η σκληρή άμυνα, η ζώνη, το σετ παιχνίδι κτλ (μου τη δίνει το σημερινό NBA που είναι αποκλειστικά drive και κάρφωμα).
Και παιδιά, αν δεν κάνουν ξαποστείλτε τους, αλλά όχι και τόσους. Και, το μεγαλύτερο λάθος ήταν να παραδώσετε ένα μάτσο ταλαντούχους επιθετικούς (με NBAer μέσα) στον Μπαναώτη τον Υπομονή. Αν είχε δουλέψει ένας επιθετικός προπονητής όπως ο Γκέρσον, μάλλον θα είχε πιάσει πολύ καλύτερα ο Τσίλντρες. Γενικά δεν ήταν εμπνευσμένες και οι άλλες επιλογές (Ντούντα;; ο Πιανιτζιάνι τον ξεφτύλισε πέρσι, Καζλάουσκας απλά όχι!!!) και τα σχετικά ανισόρροπα σχήματα που δεν έπιασαν. Πέρσι είχατε ένα τεράστιο ρόστερ, με κακή φροντλάιν και παιχταράδες γκαρντ στον πάγκο. Και, δείτε κι εμάς. Το 08 ήρθαν Σπανούλης, Σάρας, πανάκριβοι γκάρντ σε ομάδα που είχε Μπετσίροβιτς, Βούγιανιτς, Χ'βρέττα. Ευρωπαϊκή αποτυχία πρώτου μεγέθους. Τους κρατήσαμε, πήραμε το 5ο στο Βερολίνο, και την επόμενη χρονιά μας απέκλισαν το Μαρούσι και η Παρτιζάν. Καλά, αυτή πήγε F4 και ήταν ομαδάρα, αλλά το Μαρούσι;;;;!!!! Και τότε έφυγαν, ο ένας λόγω επιλογής του (ο μόνος ευτυχισμένος με τον σημερινό Ολυμπιακό), ο άλλος γιατί και έπεφτε, και τραυματισμοί, και διάφορες ******** εκτός κι εντός γηπέδου, και συμβόλαιο δυσανάλογο με τα όσα θα μπορούσε να προσφέρει. (Γιατί με 300.000 και τρίτος άσσος, χωρίς τον τραυματισμό ήταν εμπνευσμένη κίνηση.) Δεν τους ξαποστείλαμε στο έτσι!!!
Οι Αγγελόπουλοι πρέπει να κάνουν υπομονή και να μάθουν από τα λάθη τους. Ένας αντίπαλος με Γιανακόπουλους, Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη, δεν εκθρονίζεται εύκολα. Οι κοντοί περίμεναν τόσα χρόνια κι έδωσαν τόσες καραβιές λεφτά μέχρι να πάρουν πρωτάθλημα.
Για τον περσινό τελικό, το χειρότερο δεν ήταν οι βολές, αλλά πως χάσατε από την ομάδα του Διαμαντίδη, χωρίς το Διαμαντίδη. Με μια περιφέρεια Καλάθη (είχε παίξει πάνω από 40 λεπτά), Νίκολας (δεν ήταν και στα καλά του), Τέπιτς (...). Αυτός ο τελικός έδειξε την διαφορά, πως η μια ομάδα είχε το μέταλλο να αντέξει δύσκολες συνθήκες, ενώ η άλλη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Φέτος, κάποιος να πάρει τη μπάλα από το Σπανούλη, γιατί όταν είναι στα καλά του είναι σίφουνας, όταν δεν είναι, κακοποιεί τη μπάλα. Κάποιος να εμποδίσει τον Άντιτς (διάδοχος του Μπουρούσαρου) να σουτάρει, και να μάθει ο Ντούντα στον Παπανικολάου να επιτίθεται, αλλιώς το παλικάρι πάει χαμένο.
Το no call, ρεσιτάλ διαιτητικής αθλιότητας. Το επιθετικό του Ντόμερκατ είναι πολύ δύσκολη φάση γιατί γλιστράει, δεν το δίνεις εύκολα, αλλά φάουλ του Τσαρτσαρή;;; Αν δεν το είχαν σταματήσει, δεν νομίζω να άφηνε πολλά περιθώρια το 86 84 με καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα. Ρεσιτάλ κακής διαιτησίας και με εκνεύρισε που το άφησαν να γίνει έτσι και να τελειώσει όπως τελείωσε.
Ιαν 04 2012 03:12
zoro77 → OdyMonaxos
Γεια σου φιλε μου!:D Δεν εχω τοσο χρονο για ιντερνετ γι αυτο αργησα να απαντησω!
Λοιπον σε αυτα που λες δεν εχεις αδικο! Απλα αυτα ισχυουν για φετος!! Οπου ο Ολυμπιακος ειναι στο χειλος του γκρεμου, η διοικηση ειναι με το ενα ποδι να φυγει αν δεν παρουμε παλι πρωταθλημα και γενικα ολα αυα γινονται σε μια εποχη αβεβαιοτητας οπου πχ θα μπορουσαμε πχ να χαμε κλεισει τον zηση αλλα χαλασε η μεταγραφη για 100.000 την στιγμη που τα προηγουμενα χρονια αυτα τα χρηματα ηταν οχι απλα ψιχουλα αλλα σουσαμι του ψωμιου σε σχεση με αυτα που διναν!
Αυτο ειναι λογικο γιατι τοσα χρονια διναν τα κερατα τους και δεν ειχαν εσοδα! Μονο εξοδα! Συν το γεγονος οτι και η εφορια πηγε 40+% για τα συμβολαια των παιχτων..(το οποιο εχει χτυπησει και τον ΠΑΟ.
Δεν λεω οτι δεν καναμε λαθος χειρισμους και τις αλλες χρονιες! Καναμε λαθος που δεν κραταγαμε κορμο! Ομως για ποιο λογο να κραταγαμε καποιουςπαιχτες οπου την προηγουμενη χρονια βγαιναν χαμενοι..? Πως να το πω η ομαδα ή εχανε στον 5ο τελικο με 15 ποντους ή εχανε ενα ματς στο ΣΕΦ! Αυτο δειχνει οτι κατι δεν πηγαινε καλα οποτε(για μενα παντα) δικαιολογουνταν και λιγο που καναν αλλαγη παιχτων σαν τα πουκαμισα.
Τωρα για την διαιτησια! Παντα ο ΠΑΟ το ξαναλεω ειχε καλυτερη ομαδα με κανα δυο εξαιρεσεις! Δεν το αμφισβητω! Δεν γινεται σε ολα τα ματς να φταιει η διαιτησια!! Και αν εφταιγε σε μερικα που υπαρχει γκρινια απο μερους μας ειναι οπως το πες αμελητεα για να χαθει ενα παιχνιδι.(και αυτο θεωρω συμβαινει και στο ποδοσφαιρο υπερ ομως του ΟΣΦΠ αλλα ολο μας λενε για διαιτησιες κλπ την στιγμη που καποιες ομαδες τυπου ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ βγαινουν 25 βαθμους πισω απο την κορυφη.. Αλλο θεμα ομως αυτο) Απλα για το μπασκετ υπηρχαν καπιες πολυ τρανταχτες περιπτωσεις διαιτησιας(και για το ποδοσφαιρο για μας για να σε προλαβω:P) ! Ποτε δεν ειμαι της αποψης οτι κατι ειναι στημενο! Τα λαθη συμβαινουν ! Ετσι θελω να πιστευω δηλαδη γιατι αν δεν ειναι ετσι ,χανουμε το χρονο μας χωρις να το καταλαβαινουμε! Αυτες οι περιπτωσεις που θεωρω ειναι το ματς στον τριτο τελικο του 2007 και στον επισης τριτο τελικο με την ομαδα του Τσιλντρες, Λινας κλπ οπου νικαγαμε για 14 ποντους και μετα σε ενα 10λεπτο χαθηκε!
Δεν λεω οτι αν παιρναμε αυτα τα πρωταθληματα θα αλλαzε κατι!! Κια να τα παιρναμε παλι καλυτερη ομαδα θα θεωρουσασταν! Εννοειται! Απλα θα εδινε ενα εσοδο παραπανω στους αγγελοπουλους και οι καρποι τους(τα λεφτα τους) θα πιαναν τοπο και θα τους τονωνε την ψυχολογια να συνεχισουν! Αυτο μονο!
Και μεις εχουμε κανει απειρες βλακειες και χαναμε τα πρωταθληματα μονοι μας!! Πχ περσι αν ειναι δυνατον να χανουμε στον τεταρτο τελικο 3 βολες λιγα δευτερολεπτα πριν απο την ληξη και να πηγαινει το ματς στην ισοπαλια!! Και παει στο διαολο ο Μαυροκεφαλιδης που ναι ψηλος και χανει την μια.. αλλα και ο Παπαλουκας να χανει και τις 2?? Απαραδεκτος!! Ειχε την ευκαιρια να γινει και ηρωας του ματς ετσι οπως ειχε παιξει εκεινη την ημερα!
Τωρα για τον Ολυμπιακο φιλε μου στο μπασκετ απλα κανω τον σταυρο μου που παρακαλαμε κατι παιχτες τυπου Ακινμπαλα! Τεσπα θα δειξει!
Ιαν 04 2012 00:57
Kai → OdyMonaxos
Όταν γράφω κάτι και φαίνεται ότι δεν το προσέχεις ακριβώς, λογικό είναι να χρησιμοποιώ bold για να τα προσέξεις.
Επίσης βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα μέσω απρόσωπης επικοινωνίας. Πιθανότατα εσύ να θίγεσαι πολύ εύκολα αν το δούμε αντίστροφα.
Τη συζήτηση τη βαρέθηκα πάντως.
Ιαν 03 2012 23:08
OdyMonaxos → Kai
Αρπάζεσαι εύκολα ή μου φαίνεται; Τα υπόλοιπα αύριο. Καληνύχτες!!!
Ιαν 03 2012 23:05
Kai → OdyMonaxos
Δεν έπαιζα τίποτα, ασχολιόμουν με τραγουδιστές και συγκροτήματα γενικότερα.
Είπα πως [B]μου αρέσει η μουσική[/B] του Santana αλλά [B]δεν τον ξεπερνάει σε φωνή[/B]. Σχέση με μουσικά όργανα δεν έχω, οπότε τεχνική δεν μπορώ να κρίνω. Λέω τι πιστεύω σαν ακροατής, έστω και μπακάλικα.
Ιαν 03 2012 22:56
OdyMonaxos → Kai
Τι έπαιζες, όταν ασχολιόσουν; Και η σύγκριση, μόνο για τη φωνή δεν είναι :P
Ιαν 03 2012 22:50
Kai → OdyMonaxos
Όχι, τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.
Όσο κι αν μ' αρέσει η μουσική του Santana το original, imo και για τα γούστα μου, δεν το ξεπερνάει, στην φωνή τουλάχιστον.
Ιαν 03 2012 22:32
OdyMonaxos → Kai
Bonus: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=hRu7Pt42x6Y"]Αυθεντικό[/URL], [URL="http://www.youtube.com/watch?v=eaKnRUfh_5I"]διασκευή[/URL].
Ιαν 03 2012 21:53
OdyMonaxos → Kai
Δεν το προσπέρασα, ούτε πήρα κάτι σαν ειρωνεία. Ηρεμία και κουβέντα να γίνεται. Η μόνη μας λεπτή διαφωνία είναι στην ουσία το πως επεξεργάζεται ένας wanna be συγγραφέας ένα κείμενο όταν θέλει να πάρει κάτι. Πιστεύω πως έτσι μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητές του τόσο ώστε να υπερκαλύπτει μερικές φορές το μέτριο ταλέντο με την έξυπνη χρήση ορισμένων στοιχείων. Το "το έχω" και το "δεν το έχω" γίνονται σχετικά.
Όταν έλεγα για το κοινό, εννοούσα κυρίως το disperses Publikum, το ανομοιογενές κοινό.
Ασχολείσαι με τη μουσική;
Ιαν 03 2012 21:50
Kai → OdyMonaxos
Αν όλοι ξέρανε το ταλέντο που έχουνε και μπορούσανε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό τότε θα ζούσαμε σε έναν υπέροχο κόσμο. [B]Δεν περιφρονώ τη σκληρή δουλειά[/B], το τονίζω, είπα ότι όσοι αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα αξίζουν συγχαρητήρια, που μάλλον το προσπέρασες απ' ό,τι φαίνεται.
[QUOTE]και όσοι καταφέρουν να σπάσουν τον "κανόνα" είναι πολύ λίγοι και αξίζουν συγχαρητήρια.[/QUOTE]
Δεν το έλεγα ειρωνικά.
Πάρε όμως ένα άτομο που γνωρίζει την γλώσσα του καλύτερα από κάθε άλλον, έχει διαβάσει του κόσμου τα βιβλία και πες του να γράψει κάτι δικό του. Θα το κάνει; Πιθανότατα ναι. Μπορεί να ξοδέψει ώρες πάνω σε αυτό και να κάνει μεγάλη έρευνα. Αυτό δε σημαίνει πως θα σου δώσει κάτι που θα αγγίξει τον αναγνώστη. Συγγραφέας θα είναι; Φυσικά και θα είναι ναι, δεν αμφιβάλλω, αυτό θα επαγγέλλεται τουλάχιστον. Ο χρόνος δείχνει ποιος το έχει και ποιος δεν το έχει όταν πρόκειται για την πένα.
Δεν αναφερόμουν στο πόσο δημοφιλής είναι κάποιον όταν μιλούσα για το κοινό. Ζούμε στην εποχή του marketing, και το πιο βλακώδες βιβλίο μπορεί να πουλήσει. Από την άλλη μπορείς να έχεις μια εξαιρετική δουλειά και να μην την ξέρει ούτε η μάνα του. Γνωρίζω τους παράγοντες που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο αποτυχίας ή επιτυχίας, μη φοβάσαι.
Τέλος, ο καθένας έχει τον δικό του ορισμό για πολλά πράγματα. Δεν σου ζήτηση να αλλάξεις γνώμη έτσι κι αλλιώς. Για να σου μιλήσω μεταφορικά. Ο αναγνώστης είναι σαν μουσικό όργανο. Μπορεί να ξέρεις να το παίζεις όσο καλύτερα γίνεται και να μένεις πάνω σε παρτιτούρες ή να εμπνέεσαι από αυτές. Αν δεν μπορείς να βγάλεις όμως τη δικιά σου ζεστασιά μέσα από την μελωδία κανένας δεν θα τη θυμάται και εκεί είναι η διαφορά ανάμεσα στην εξάσκηση και το ταλέντο. Αν μπορέσεις μέσα από την εξάσκηση να καλύψεις το κενό που αφήνει το ταλέντο, φυσικό είναι όμως να δέχεσαι συγχαρητήρια και μάλιστα περισσότερα από αυτόν που το έχει.
Ιαν 03 2012 21:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται