Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Spit it out then
Jan 09 2012 18:05
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Ok. Πάντως η σειρά βλέπεται ευχάριστα, τώρα πως κατάληξε να είναι στις αγαπημένες μου, it's just a long and painful story :P
Jan 09 2012 17:59
Photo

OdyMonaxos → Lúthien Tinúviel

Περιβόητος; Από που έλαβες τις πληροφορίες σου; Από απλό stalking; Και από ποιο thread, για να δούμε τι λογίς stalker είσαι :P Για την ορθογραφία, απλά κοίτα να είναι τα κείμενά σου άνετα στο μάτι.
Jan 09 2012 17:51
Photo

Τη σειρά εννοούσα, και ντάξει, γενικά αντιπαθώ το rock/metal hype όσο συμπαθώ την ίδια τη μουσική.
Jan 09 2012 17:39
Photo

Lúthien Tinúviel → OdyMonaxos

χαχαχα καλος σας βρικα χΔ εχω ακουσει για τν περιβοιτο ''φορας ζαρτιερεσ'' οχι δν φοραω :oo(δν το χω με τν ορθογραφια γιαυτο αμα δεις κατι μν φοβηθεισ χΔ)
Jan 09 2012 17:38
Photo

OdyMonaxos → Lúthien Tinúviel

Καλώς ήρθες Ραφαέλα με τα ωραία ονόματα (πραγματικό και user-)!!!! Τυπική ερώτηση, μην προσβληθείς: Φοράς ζαρτιέρες; :P
Jan 09 2012 17:36
Photo

Αν εννοείς τη σειρά είναι moe φάση με θέμα τη μουσική. Τώρα αν εννοείς την εικόνα είναι απλώς μια παραλλαγή της σειράς σε pshycho metal εκδοχή.
Jan 09 2012 17:27
Photo

Μπίνγκο!!!!! Καλά που δεν ήθελα να την ξεκινήσω έτσι κι αλλιώς. Τι φάση είναι περίπου;
Jan 09 2012 17:24
Photo

Καμιά δεκαριά φίλοι μου που είδαν τη εικόνα (και μερικοί από το φόρουμ) καθώς και ο αδερφός μου τον οποίο βασάνιζα επειδή δεν έχει δει το K-ON ακόμα και νόμιζε που το έκανα spoil όλη τη σειρά :hihi2:
Jan 09 2012 17:09
Photo

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΩΡΑΙΟΣ!!!! Πόσοι την πάτησαν ήδη;
Jan 09 2012 17:06
Photo

Είπα να βάλω τη δασκάλα να κάνει scream αλλά κατέληξα σε αυτό :P Και σιγά την κατάθλιψη, αντιθέτως σε δελεάζει να δεις που είναι κρυμμένη αυτή η σκηνή μες στην σειρά [SPOILER]Και το καλύτερο είναι πως αυτή η σκηνή δεν υπάρχει :P[/SPOILER]
Jan 09 2012 17:03
Photo

Βάλε κάτι πιο δυνατό για άβαταρ ρε μαν :P Η εικόνα φέρνει κατάθλιψη.
Jan 09 2012 17:01
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλά είσαι. Ήρθα χτες Μόναχο για να ανακαλύψω πως έσπασε ένας σωλήνας ενώ έλειπα, πλημμύρισε το σπίτι, μου ξήλωσαν το πάτωμα του χωλ, μου έκαναν το μπάνιο μπουρδέλο και πρέπει να τα συμμαζέψω. Θες να τα αναλάβεις και να σου τακτοποιήσω τις μπάλες και τα αγιοβασιλάκια; :P
Jan 09 2012 16:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Αρκετά καλά μπορώ να πω. Λιώνω όλη τη μέρα σήμερα...με ένα μικρό διάλειμμα για να ξεστολίσω τα Χριστουγεννιάτικα. Πφφφφ, δέντρα, στολίδια, γιρλάντες. Ααααχ, με έπιασε μια μικρή κατάθλιψη.
Jan 08 2012 21:51
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Αλόχα, πως πάει;
Jan 08 2012 21:47