Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ha ha ha μη με δελεάζεις άτομο, μη με δελεάζεις και βρω καμιά παρακμιακή αερογραμμή και έρθω!
Ιαν 09 2012 22:44
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Άρχισε πτήσεις και η Air China. Ένας φίλος μου έκλεισε μια μέρα πριν πετάξει, πέταξε παραμονή ΧΧριστουγέννων, 130 ευρά. Και έχω διπλό κρεβάτι και διπλό καναπέ κρεβάτι. Άρα στέγαση τζάμπα.
Ιαν 09 2012 22:30
Χα! Νόμιζες ότι εννοούσα την περιοχή? Εννοούσα αλλά πού χρήματα για να παω!
Ιαν 09 2012 22:25
Lúthien Tinúviel → OdyMonaxos
ελα μουσικοσ και συ??:ooo παιζω γαλλικο κορνο και πιανο(οχι τοσο καλο πιανο αλλα το προσπαθω)κλασικη μουσικη ειμαι εγω:angell: εσυ??
Ιαν 09 2012 22:20
OK, OK χαλαρααά...
Φφφφφφ, θέλω να ξανανέβω από Γερμανία μεριά -εντάξει, όχι για τα φαγητά- αλλά πού? Τ^Τ
Ιαν 09 2012 22:16
Μόνο για hot dog. ΜΟΝΟ!!!!!!
Αν ποτέ ανέβεις δοκίμασε κανά Currywurst. Κυρίως Βερολίνο μεριά.
Ιαν 09 2012 22:14
αν εχει καλα μουσικα πανεπιστιμια γιατι οχι...:orly:αλλα τι να πεισ ετσι οπωσ ειναι τα πραγματα εδω αναροτιεμαι τι θα μασ κανουν μεχρι να τελιωσουμε το λυκειο
Ιαν 09 2012 22:12
Για μένα μουστάρδα και αν σ'αρέσει ο συνδυασμός με την κέτσαπ. Παλιά έτρωγα κηπουρού...κάποτε, όταν οι δεινόσαυροι ήταν ακόμα νέοι.
Ιαν 09 2012 22:08
OdyMonaxos → Lúthien Tinúviel
Αν μπορέσετε ακολουθείστε. Το έχω πει και στη μικρή Γερμανίδα της παρέας σας.
Ιαν 09 2012 22:08
Σε κάποια κρέατα πετάμε τζατζίκι. Σε άλλα πετάμε ...σάλτσα παραγωγής μας. Εάν τα κρέατα είναι της βουλής πετάμε γιαούρτι. Αλλού πετάμε κάσταρντ, αλλού κρέμα γάλακτος. Και αλλού ρώσικη.
Μάντεψε τι ταιριάζει στο γύρο.
Ιαν 09 2012 22:05
αθηνα ναι...χαχ τυχαιροσ που σπουδαζεισ εξω:rolleyes:
Ιαν 09 2012 22:02
OdyMonaxos → Lalaith
Μπορείς να μας εμπιστευτείς απολύτως. Απλά... πως να στο πω... Δυστυχώς... μάλλον θα βασανίσουμε κι εσένα λιγουλάκι, έτσι για να περάσει η ώρα...
Ιαν 09 2012 22:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται