Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Maya-chan → OdyMonaxos

:terror2: Είμαι ένα λεπτό μελαχρινό κοριτσάκι, how dare you! :hahaha: Αλλά ευχαριστώ πολύ για το παστίτσιο! *noms*
Ιαν 26 2012 12:51
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Maya-chan

Στο 'γραψα και στην τρύπα, πυρόξανθε παχουλέ μου φίλε. Thanks for the hug darling!![URL="http://www.newsbeast.gr/files/temp/4C23FD8E8BDDB7EB2F4FB70CC70F928D.jpg"] Here's your favourite!!![/URL]
Ιαν 26 2012 12:40
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Έχω ευχηθεί στους συναδέλφους σου καλά βιτριόλια κι εμπρησμούς. Μ' αρέσουν οι σκληρές κριτικές, δεν μπορώ να τα βλέπω όλα ανάμεσα στο 8 και το 9,5. Σαδιστικές τάσεις λοιπόν. Η ταινία πόνταρε σε απλοϊκά πράματα από την αρχή, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό και γι' αυτό δεν θα την έλεγα κακή. Αν περίμενες αριστούργημα, φυσικά και ήταν άστα να πάνε. Για κότσι μην πας στη μάνα σου, πήγαινε στο Βαυαρό που ξέρει. Μέχρι κι εγώ όταν γύρισα Αθήνα τα Χριστούγεννα πήγα. Το άβαταρ είναι από Mawaru;
Ιαν 26 2012 12:14
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Α τη θυμάμαι τη σκηνή. Η ταινία ήταν κάκιστη αλλά για να καταλάβεις τι λέω πρέπει να δεις τη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_%28TV_series%29"]Βρετανική σειρά[/URL]. Μετά όσο καλή θέληση και να έχεις η Αμερικάνική δεν αντέχεται. Δεν υπερβάλω. Μάλλον εννοείς λιγότερη αυστηρότητα. Δηλαδή ή αυτό ή διακρίνω μαζοχιστικές τάσεις. Για κότσι πάω στη μάνα μου, κλαίω για άλλους λόγους βέβαια, αλλά κατά γενική ομολογία είναι και αυτό αρκετά καλό.
Ιαν 26 2012 11:58
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Για την ταινία λέω, όταν τρώνε με την τσιγγάνα πετάει την ατάκα "Εξαιρετικό το γκούλας από σκαντζόχοιρο". Πάντως το παρακάνεις. Δεν ήταν κακή ταινία. Τουλάχιστον ελπίζω σε μεγαλύτερη αυστηρότητα στα reviews. Για κότσι σε ένα μέρος θα πας. Στον Έριχ στα Μελλήσσια στην Α. Παπανδρέοy. Σου υπόσχομαι πως θα κλάψεις.
Ιαν 26 2012 11:40
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Μιαμ. Μόνο το κότσι στη γάστρα αντέχω αλλά κ αυτό σπάνια. Ναι το είδα και μετάνιωσα που χάλασα τα λεφτά μου. Ήθελα να φύγω από το 1ο τέταρτο. Βέβαια αν λες για τη σειρά τότε αλλάζουν τα πράγματα.
Ιαν 26 2012 11:34
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Δεν πεθαίνεις για κότσι;; Λιθοβολισμός στο Marienplatz!!! Βραστό κρέας σε πάρα πολλές εκδοχές, συχνά με πατάτες, ζυμαρικά ή καλύτερα με Knödln. Πολύ όμορφο αν είναι καλοφτιαγμένο, συνήθως κοκκινιστό. Είδες το νέο Σέρλοκ Χόλμς;
Ιαν 26 2012 11:32
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Δε με τρελαίνει το κότσι, στείλε ένα γκούλας που δεν ξέρω τι είναι και βαριέμαι να γκουγκλάρω και εγώ θα το χλαπακώσω στην υγειά σου.
Ιαν 26 2012 11:26
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Να σου στείλω ταχυδρομικά ένα κότσι ή ένα γκούλας; Υποφέρω μακριά από το πιτογυράδικο στην Αθήνα.
Ιαν 26 2012 11:19
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Κάν' το για ένα απ' όλα με πίτα και είμεθα κομπλέ τέκνον.
Ιαν 26 2012 11:11
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Για τι απ' όλα, απέθαντη;
Ιαν 26 2012 11:07
Φωτογραφία

Anelis → OdyMonaxos

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι νεαρέ!!
Ιαν 26 2012 11:02
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Anelis

Συγγνώμη μαντάμ Ζόμπι, αλλά δεν μπορούσα ν' αντισταθώ :P
Ιαν 26 2012 10:16
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kenny

Το Hermit of Mink Hollow του Todd Rundgren. Αν το έχεις, είναι μούρλα ασυμάζευτη σαν το wizard και το Todd, ή γλυκό ποπ εποχής σαν το something anything?
Ιαν 26 2012 04:51
Φωτογραφία

Kenny → OdyMonaxos

Για να θυμήθηκες την υπόσχεση εσύ, κάτι ψάχνεις. :P Let us hear it.
Ιαν 26 2012 04:45