Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
LuluChan92 → OdyMonaxos
12560. Μην ανησυχείς έχω κάνει τους υπολογισμούς με τα μόρια.
Πέρα από τ'αγγλικά έχω κάνει μόνο λίγα Γαλλικά αλλά ήμουν ακόμα δημοτικό τότε και τώρα δε θυμάμαι πολλά~
Φεβ 01 2012 18:00
LuluChan92 → OdyMonaxos
Βιβλιοθηκονομία Αθήνας. Και αν περάσω, το ότι είμαι από Τεχνολογική κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα....
Φεβ 01 2012 17:48
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Λέω για αυτά που είδα και νομίζω ένα μου διαφεύγει. Ακόμα μου κρατάς μούτρα που πρώτος άρχισα να βγάζω τον Squalo; :P
Φεβ 01 2012 17:46
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Lol, Frankenstein, Xanxus, etc etc που εσύ ποτέ δεν είδες.
Επίσης, αυτό που εννοούσα είναι ότι ο καθένας θα μοιραστεί μέσω του ίντερνετ μόνο αυτά που ο ίδιος νιώθει άνετα να γνωρίζουν άλλοι άνθρωποι. Πέρα απ'αυτό ο αριθμός αυτών των πραγμάτων διαφέρει από άτομο σε άτομο και δεν είναι αναγκαστικό ο καθένας να μοιραστεί τον ίδιος αριθμό.
Φεβ 01 2012 17:44
OdyMonaxos → LuluChan92
Δεν απάντησες χτες ρε. Αν δώσεις φέτος, για τι σχολή το κόβεις;
Φεβ 01 2012 17:39
Και κάτσε να δούμε. Saber, Squalo, Vergil, Saint Seyia, και τι άλλο; Μόνο αυτά;
Φεβ 01 2012 17:04
truenaturemodeon-για να μάθουμε αν φοράει ζαρτιέρες-truenaturemodeoff
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέμα να πουν μερικά βασικά. Τι να πω κι εγώ βέβαια...
Φεβ 01 2012 17:01
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ha ha, nice one! Εννοώ κύριε Οδυσσέα πως δε μας ξέρει κι από χθες, αυτή αυτό που βλέπει είναι μόνο το avatar, γιατί να μας εμπιστευθεί ξαφνικά και να μας βγάλει τα σώψυχά της στο νήμα?
Φεβ 01 2012 16:58
Ένα άβαταρ είμαστε; Εσύ είσαι τουλάχιστον 4 τους τελευταίους 3 μήνες
Φεβ 01 2012 12:27
OdyMonaxos → Kamui
Μια γρήγορη σούμα για Rainbow
Richie Blackmore's Rainbow: Ο Richie και οι Elf στην ουσία, μερικά κακά κομμάτια, αλλά πολύ γεμάτος ήχος και ώριμες δουλειές.
Rainbow Rising: Μόνο ο Dio έμεινε από πριν, ενώ ντραμς παίζει ο μεγάλος Cozy Powell. Μικρό άλμπουμ, εξαιρετικό και πολύ δυνατό.
Long Live Rock n Roll: Πιο λάιτ από κάθε άποψη αλλά επίσης φοβερό
Down to Earth: Το στυλ αλλάζει, φωνή ο Graham Bonnet, τελευταίο με Powell. Πιο αδύναμο απ' τα προηγούμενα αλλά πολύ ωραίο. Στο στυλ του
Difficult to Cure: Τα χάιλάιτ ξεχωρίζουν πολύ από τα υπόλοιπα
Straight between the Eyes: Πιο δυνατό απ' τον προκάτοχο, και σαφώς πιο εμπνευσμένο
Bent out of Shape: Τέλος εποχής και το πιο μελωδικό άλμπουμ στον κατάλογο
Stranger in us all: Άλλοι ντ άλλων, πολύ πιο σύγχρονο, με τραγούδια από το ένα άκρο στο άλλο
Φεβ 01 2012 02:15
OdyMonaxos → LuluChan92
Καληνύχτα, διεθνώς αναγνωρισμένη fujoshi. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καλό κουράγιο και μακάρι να βρεις σύντομα το δρόμο σου ρε. Πολλά φιλιά από την Αθήνα-πάνω-στην-Ίζαρ.
Φεβ 01 2012 01:06
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δεν έχει βρεθεί κανείς να μου λύσει αυτή την απορία. Αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της έτσι κι αλλιώς, ό,τι έχει πιθανότητες ανάπτυξης μένει στα συρτάρια...
Πραγματικά ούτε εγώ ξέρω πώς δεν έχω πάρει ακόμα Xanax, Lexotanil, Prozac και άλλα ψυχοφάρμακα. Μάλλον έχω χτίσει τρομερές πνευματικές αντοχές τόσα χρόνια, τι να πω...
Anyway, δυστυχώς πρέπει να φύγω τώρα. Σε καληνυχτίζω θερμά, Ody-sensei. :nod2:
Φεβ 01 2012 01:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται