Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Πρώτον, είσαι τεμπέλα του κερατά, όχι του παπάκι δίεση δολλάριο. Δεύτερον, όποια κοπέλα μπορεί να χειριστεί ένα (καλαμένιο νόμιζα) ξύλινο ματζαφλάρι, μπορεί να χειριστεί και λεπίδα. Δεν το ρισκάρω να πρέπει να κρατάω την πατερίτσα με τα δόντια μετά. Τρίτον, ρε αχάριστη, προσφορά γνωριμίας 72 χιλιάδες παρθένες για όλη την αιωνιότητα, και αρνείσαι ;;!! Κοίτα πράματα!!!!
Νοέ 10 2011 02:15
Yotsuba-chan → GhostPrince
Arigatou~ xD
Και για σένα epic profile :)
Ήσυχα. Σπίτι, ανιμε, ανιμε, ανιμε, ανιμε και λιγο απο σχολη.
Χμμ.. ''Dreaming animator'' ''Bakuman & One Piece'' ''too many to white'' NICE. Καλα πας νομίζω xD Έχεις ασχοληθει με animation ή τπτ ακόμη; (εννοω καμμια σχολη or something) :)
Νοέ 10 2011 02:12
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Παρότι είμαι τεμπέλα του @#$, διόρθωσα για χάρη σου τους τόνους. Ε; Τι λες τώρα; :)
Όσον αφορά την λεπίδα, gomen, στο κένντο εχουν ξύλινα σπαθιά :Ρ
Οπότε, πως το βλέπεις τώρα, έχω ελπίδα να μην δω τις παρθένες μου σύντομα; xD
Νοέ 10 2011 02:04
GhostPrince → Yotsuba-chan
just passing by...saying a 'welcome'....epic avatar btw :3
τι λεει? πως παει η ζωη των ανιμε/μανγκα ? xDDD
John desu, yoroshiku~
Νοέ 10 2011 01:49
Yotsuba-chan → Zentsugi
Ναι και εγώ τα ίδια με τα harem. Αν και αναλόγως τις διαθέσεις μου βλέπω και αντίστοιχο άνιμε προφανώς :) Ποτε ποτε θα θελήσω και τα spam/χαζά (βλ Hidamari Sketch ) :Ρ Και οπως συνηθίζω να λεω, έτσι και αλλιως ακόμη και ενα ασχημο άνιμε ειναι καλυτερο απο οτιδήποτε αλλο xD
Αwww~ ειναι κρίμα που δεν είχες να παιξεις με κάποιον, εγώ έχω αρκετούς ευτυχως.. Καλα, τώρα σε σχολή που είσαι ολο και κατι θα εχεις βρει..Δε γινεται.. :S Δηλ εγω πριν τη σχολη μου δεν νομιζω πως είχα ζωη :Ρ
Και λολ, οχι, δεν εχω ιδεα απο αυτές τις σειρές. Την Sliver Rebrth εχω ακούσει γιατι εχω φιλους παλιούς παικτες σαν εσένα αλλα ακομα ειμαι αρκετα n00b για να σχολιασω ^.^
Εγω Type 2 έχω προφανως (και σκοπευω να το κρατησω έτσι) και ασπρο-μαυρο. Και δυστυχως το ασπρόμαυρο θελει λεφτα για να πεις οτι θα το κανεις πολυ καλο =/ (οχι πως τα υπολοιπα δεν θελουν οπως ξερεις :Ρ)
(btw arigatou για το friend request ^.^ <3 )
Νοέ 09 2011 20:36
Zentsugi → Yotsuba-chan
Μην ανησυχεις για το spam. Αν σε ενοχλει, μπορεις να κανεις edit το post και να προσθεσεις κατι που θες. Εμενα προσωπικα ομως δεν με ενοχλει either way.
Δεν απορριπτω κατευθειαν τα anime που ειναι στυλ girlfriends and co. αλλα ξερω περιπου τι να περιμενω, οχι απαραιτητα ως story αλλα ως οπτικοακουστικο στοιχειο.
Οσο για το Magic: The Gathering, ειχα μεγαλο κολημα απο το γυμνασιο μεχρι και τις πρωτες ταξεις του λυκειου οπου και σταματησα να ασχολουμαι αφενος λογω των χρηματων που απαιτουνταν και αφετερου γιατι δεν ασχολιοταν κανεις αλλος γνωστος μου.
Να σου πω την αληθεια δεν πεταξα καμια τραπουλα ομως, τις εχω ακομα. Η πιο παλια που εχω πρεπει να ηταν απο τη σειρα Ravnica, αν και η μακραν αγαπημενη μου ηταν η Sliver Rebrth. I just love those Slivers. Παντα νικουσα :P .
Δεν ξερω τωρα αν καταλαβες γιατι μιλαω καθως αυτες ηταν αρκετα παλια.
Νοέ 09 2011 20:04
Yotsuba-chan → iristella
[QUOTE=iristella;541684]Ο χαρακτήρας του thread είναι να ζητάμε προτάσεις ή να δίνουμε προτάσεις σε κάποιον που έχει ήδη ζητήσει όχι να προτείνουμε anime στο άσχετο. Έχε το υπόψιν Yotsuba-chan. :)
[/QUOTE]
Συγγνώμη και ευχαριστώ για την συμβουλή. Ειμαι πολύ καινούρια εδω και δεν ειμαι σίγουρη για πολλά πραγματα :)
Αν δεις και κάνω κάτι λάθος, μίλα :Ρ
Νοέ 09 2011 18:07
Yotsuba-chan → Kaidou
Χμμ... Αν μου επιτρέπεις να προτίνω πιθανοτατα θα σου άρεσε το Buso Renkin όπως και το Bakuman ( είναι Shonen Jump και τα δυο και το Bakuman είναι απο τους δημιουργους του Death Note ). Το Buso Renkin έχει κυριως δράση και μάχη και είναι πιο παλιο και completed ενώ το Bakuman είναι με δυο mangaka, slice-of-life και on-going :) (αν δεν τα ξερεις ηδη xP)
Νοέ 09 2011 17:57
Kaidou → Yotsuba-chan
Γενικοτερα δεν το επιδοιωκω και πολυ.Βλεπω δηλαδη οτι μου γυαλισει το ματι,και συνηθως μου γυαλιζουν τα shounen :P
Νοέ 09 2011 17:30
Yotsuba-chan → Kaidou
Οταν επιστρεψω τοτε θα ερθω να σε βρω και να σε χαιρετησω ^.^
Αφοτου εχω βρει το One Piece φυσικα και έχω γινει θρύλος xD χιχι
Βλεπω, κυριως mainstream anime παρακολουθεις ε? Η απλα αυτα ειναι τα αγαπημενα σου? :)
Νοέ 09 2011 17:26
Yotsuba-chan → Kaidou
Ναι lol :) Αν και απο εκεί έφυγα στα 17 μου περιπου για να γυρίσω τις θάλασσες και να βρω το θρυλικό One Piece. xD Αυτη τη στιγμη ειμαι στο New World, στο νησι Raftel. :Ρ Το One Piece υπαρχει!!!
χαχαχα :)
Νοέ 09 2011 17:18
Yotsuba-chan → Zentsugi
Λολ, εχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα των anime με πολλά κοριτσακια, αν και γούστα είναι αυτά (οι πιο otaku φιλοι μου ειναι πολυ fan αυτών). Εμενα προσωπικα με κουραζουν αλλα εμαθα να μην τα απορριπτω κατευθειαν (ενω παλια το εκανα) Καποια εχουν αρκετα ενδιαφεροντες χαρακτηρες.
Απο αυτα που σου ειπα η αληθεια ειναι πως μονο το Baccano! το Shokanju και το N.H.K. μου αρεσαν αλλα ειμαι και σχετικα δυσκολη :Ρ (βασικά μισω τα harem, αν και εχω δει μερικα)
Οσον αφορα το magic :). Λολ, η αληθεια είναι πως και εγω ξερω μονο μια ακομη, αν και το οτι εισαι Θεσσαλονικη δεν βοηθαει (λογο πληθυσμου). Αν και απο την εμπειρια μου ειστε πολυ πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και ψαγμένοι σε θεματα κουλτουρας, εχω απογοητευτεί απο τον γυναικειο πλυθησμο :Ρ (αν και δεν εχω γνωρισει πολλες ωστε να εχω αποψη :$ ) Παντως δυστυχως ακομα starter ειμαι και εγω, αν και εχω φαει τρελο κολλημα και εχω πολυ μελλον και πολλη σπαταλη λεφτων (προφανως εγω δεν τα θεωρω σπαταλη) xD
Νοέ 09 2011 17:02


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
