Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Λολ, ναι το ξερω πλεον αυτο με την αποσταση. :Ρ Βασικα , ναι , θεμελια μαλλον υπαρχαν (ααααμ... τα είχαμε 6 χρονια και περασε για σπουδες εκει) μα υπηρξαμε και εμεις θυματα της απόστασης ^.^ Ναι δεν το ξανακανω για κανεναν λογο :Ρ Παλουκακι μοιαζει και η δικη σου σχολη.. Αντε, καλη αντοχη και με τον (ν+2) (νομιζω σε πιανει, σωστα; ) Αν και μικρος εισαι ακομα, δεν θα εχεις προβλημμα αν παρακολουθεις. ^.^ Παντως, yak, καθολου του γουστου μου σχολη, αν και παλι καλυτερα απο θεωριτικες επιστημες xPPPP
Nov 11 2011 10:55
Photo

Yotsuba-chan → Getekid

Ναι ασε, με πιανει μαλλον μου έχουν πει. Δε βαριεσαι, βλεπουμε. Πρεπει απλα να στρωθώ επιτέλους.Και ναι λολ, (ν+2)! θα επρεπε να ειναι, αυτο λεω ^.^ Ναι το clannad ειναι υπέροχο και εγω το είχα προτινει σε ναν φιλαράκο που όντως και αυτος το παράτησε στα πτωτα επειδοδια -.- Ειναι αριστουργημα παντως, αυτοι χανουν (λολ, ειχα ριξει ενα κλαμα με αυτο το ανιμε... :Ρ) Τελος, ναι το καταλαβαινω αυτο με τα χρηματα και το Magic. Γι αυτο το παρατανε ολοι. Μα εχω φίλους που εχουν μεινει σε Type 1 deck και δεν αγοραζουν πια γιατι δεν εχουν χρηματα αλλα παιζουν γιατι τους αρεσει. Εγω προς το παρον την παλευω ..:3 (εχω χαλασει πολυ χειροτερα σε μανγα και ανιμε stuff :sigh2:ετσι και αλλιως) Ακριβα χομπυ εχω.. ^.^' (και να ελεγες οτι εχω τα λεφτα να πεις ενταξει.. )
Nov 11 2011 10:47
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Ούτε 6 ώρες ύπνος; Πως μπορείς;
Nov 11 2011 10:36
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Δεν εννοουσα αν δικαιολογειται ή οχι, αλλα επειδη ξερω (εκ πειρας) πως τα εξ αποστασεως δεν λειτουργουν στο τελος. Εκτος ισως αν ειναι για ενα μικρο χρονικο διαστημα ή υπαρχουν πολυ γερα θεμελια στη σχεση. I've been there too :/ Η σχολη μου ειναι μια περιεργη κατασταση. Λεγεται Διαχειρηση Περιβαλλοντος και Φυσικων Πορων (ΑΕΙ ειναι) αλλα επειδη υπηρχε σχεδιο για μετονομασια της σχολης σε τμημα Μηχανικων Περιβαλλοντος (Πολυτεχνειο) τα μαθηματα που κανω ειναι για το 2ο αντικειμενο. Τωρα για το τι διδασκομαι.. ενα θα σου πω, εχω στο δευτερο ετος μαθημα με ονομα Περιβαλλοντικη τοξικολογια και μεταλλαξιγενεση. Ο,τι και αν σημαινει αυτο. Αλλα περα απο την πλακα κανω κανονικα οπως στα πολυτεχνεια φυσικη χημεια και ολοκληρωματα και ετσι.
Nov 11 2011 08:47
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Σε πιάνει;;; :OMG3: Νόμιζα ότι θα το εφάρμοζαν στους εισερχομένους αυτής της χρονιάς... Τι να πει κανείς... ίσως τουλάχιστον να την βγάλεις κάποια στιγμή, όχι σαν εμάς που θα μας πάρει κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό.... Πάντως δεν είναι (ν+2)! αλλά ν+2. Αν είχαμε (4+2)!=6!=3600 χρόνια δεν θα είχαμε παράπονο... [Math Joke :hihi2::hihi2:] Τέλως πάντων, κυρίως για το Clannad το λέω, διότι έχω πρήξει φίλους και συγγενείς να το δούνε και δεν κάθεται κανένας...:roar: Είναι και που τα πρώτα επεισόδια είναι λίγο γλυκανάλατα (εγώ αρκετές φορές είχα κουραστεί) οπότε αρκετοί το παρατάνε εύκολα...:( Όσο για το Magic, ναι. Είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι με κάρτες, αλλά μετά την Kamigawa δεν μπορούσα πια να διαθέσω όσα χρήματα ήθελε... Τώρα απλά έχω 2-3 decks και παίζω με κανένα παιδί από εδώ κι από κει (πχ. στο Card Game Meeting αν το 'χεις δει :) ).
Nov 11 2011 06:23
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Η αλήθεια ειναι και εγω σε πρωτη μοιρα τα ειχα γι αυτο και τωρα τρεχω και δεν φτανω με την σχολη. Αληθεια, σε τι σχολη εισαι; Και ναι, λολ, τα εχω κανει αυτα τα πηγαινε-ελα για πρωην. Αλλα ηταν μακροχρόνια σχεση οποτε νομιζω πως καπως δικαιολογείται. :Ρ
Nov 11 2011 03:53
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Ωωω ναι, once you get on that train, it's hard to get off. Μια απο τα ιδια και γω, και το πρωι εχω εργαστηριο στις 11. Δηλαδη ειτε θα κοψω στη μεση τον υπνο ειτε δεν θα τον κοψω γιατι αν κοιμηθω μετα τις 8 δεν προκειται να σηκωθω να παω, ασε που δεν δικαιολογουνται και απουσιες. Χαχα βασικα εμεις θα επρεπε να ντρεπομαστε που δεν ειναι τα anime σε 2η μοιρα, αλλα η σχολη και λοιπα, αλλα θα το δεχτω γιατι τι να κανουμε τα αγαπαμε :D . Ναι σε καταλαβαινω, ειναι λες και ζουμε σε καμια απο αυτες τις χωρες που εχει 6 μηνες νυχτα... Ετσι πρεπει να ειναι με τους φιλους, λιγοι και καλοι. Ποτε δεν ημουν απο αυτα τα τερατα της παρεας, που τους πρηζουν 25 ωρες το 24ωρο για καφεδες και λοιπα. I like to keep it moderate. Και μια απορια: Πηγαινοερχοσουνα Θεσ/νικη- Αθηνα για εναν πρωην? 5-6 ωρες δηλαδη? Αν ειναι δυνατον. Αν και ενταξει η Θεσσαλονικη ειναι πραγματι μια πολυ ωραια πολη. Αν και ειναι το συναισθημα οτι ειναι μια πολυ καλη πολη να ζεις αλλα οχι να φοιτεις (κυριως γιατι ξοδευεις περιουσιες και ωρες στη μετακινηση).
Nov 11 2011 01:01
Photo

Yotsuba-chan → Namida

Ναι ναι γνωρίζω απο Azumanga xD. Να σου πω την αληθεια δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου παροτι ξερω οτι μαλλον θα μ αρεσει. :) Κατι αλλο εννοουσα απο που το βρηκες αλλα ενταξει, εσυ εισαι cool :) (ασ πουμε πως ειναι ενα site που κανει μια διαφημηση στη Yotsuba και.. αμ.. ειναι λιγο ιδιαιτερο. τεσπα :) ) Anoo~.. Να πω την αληθεια ειμαι λιγο μπερδεμενη με το Yotsubato. Ειναι on-going σωστα; Εσυ απο που το διαβασες και βγαζει καινουρια chapters εκει; Γιατι εγω το εχω διαβασει πολυ καιρο και ενω ειναι on-going δεν εχω πετυχει κανενα καινουριο =/
Nov 10 2011 22:19
Photo

Namida → Yotsuba-chan

Τι εννοείς πως το βρήκα; Αν εννοείς πως και το ξεκίνησα, νομίζω ήταν αφού διάβασα/είδα το Azumanga και έψαξα κάτι του ίδιου mangaka ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι. Manga έχω μερικά, όχι όλα, και τα αγοράζω σιγά σιγά. Το έχω διαβάσει όλο από scanlation. Αν δεν έχεις δει/διαβάσει το Azumanga Daioh επιβάλεται! Δεν είναι ακριβώς στο στυλ της Yotsuba αλλά έχει πολύ γέλιο και κουλές καταστάσεις
Nov 10 2011 22:08
Photo

Εξωτερικό ρε, εξωτερικό. Πραγματικά είναι τρελή αδικία να μην μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι με όνειρα κι ελπίδα κάτω. Γι' αυτό και έφυγα. Αν μπορούσες να φύγεις για κάπου αλλού, τι θα 'κανες;
Nov 10 2011 21:56
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

Oh, gomen, λαθος μου indeed.. Ναι.. η Misa-misa ηταν οντως ολίγον εριστική.. -.- Ναι οντως, η δημοσιογραφια θεωριτικα δεν εχει κατι ασχημο (αν και εγω προσωπικα δεν συμπαθω ιδιαιτερα τα μμε, αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα) αλλα εχει γινει οπως εχει γινει καλως η κακως. Αν καταφερνες να γινεις ενας σωστος δημοσιογραφος θα σε παραδεχομουνα αλλα .. δεν το νομιζω. Μαλλον θα ήσουν ανεργος :3 Εκτος φυσικα αν μιλας για εξωτερικο, εκει δεν εχω ιδεα πως ειναι τα πραγματα. Anyway, εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, ποτέ μου δεν ασχολείθηκα και ούτε θα ασχολειθώ. Ο καθένας οτι του αρέσει (ούτε καν ορθογραφημένα και σωστά δεν μπορώ να μιλήσω xD)
Nov 10 2011 21:49
Photo

Ρε, δεν εννοούσα το φαινόμενο L-fangirlism, αλλά την ξανθιά καταθλιπτική γκοθού που έχει το δεύτερο τετράδιο και προτείνει στον Light να φάει τον L L-άχανο. Ήταν σα να μην μπορούσε να δώσει διάρκεια στην πλοκή. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μισεί κάποιος τη δημοσιογραφία. Τη σωστή τουλάχιστον, όχι αυτό το συρφετό πουροκαπνιστών στο Κωλονάκι που κοιτάνε την τσέπη και το γκαράζ τους.
Nov 10 2011 21:41
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

ναι...εσυ πρεπει να κοντευεις κ για πτυχειο ε? ...αντε με το καλο ^^ εγω οακυ σε ενα καλοκαιρι τα χα δει τα OP, (ειχα φαει καψιμο)...τα naruto τα βλεπα λιγα-λιγα :P καλα μετα επεσε otakuness XDDD μα8αινεις και ιαπονικα εσυ ετσι? (καπου πρεπε να πεσε το ματι μου χτες...σε καπιο post σου) xDD u lucky girl :P εγω παλυ μετρια φαση...μαις κιολο το τμημα ειμαστε ψιλοκαμενοι με anime/manga/games xD αλλα ναι κιεγω απτους πιο ψαγμενους πρεπει να με :P and...μονο 2?? xD ;o υπαρχει πολυς ψαγμενος κοσμος στο φορουμ γενικα παντος....και don't worry 8α μας φτασεις....η αρχη ειναι...αν σε φαει η πορωση, πιος σε βρησκει μετα :joyful: και αστα, καπως οτι να νε φαση ακουγεται, αλλα νταξει λιγο ξενυχτι δν βλαπτει :hot::ureshii: τι αλλα? βλεπεις τπτ καλο αυτο το καιρο? ;)
Nov 10 2011 21:39
Photo

Yotsuba-chan → iristella

Arigatou~! Θα εκμεταλευτω την καλη σου θεληση και θα ρωτησω όντως όταν θελήσω κατι ^.^ <3 Καλως σας βρήκα λοιπον. Ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενη απ οτι περιμενα (πρωτη φορα γραφομαι σε forum) good work :3
Nov 10 2011 21:38
Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

Ναι το εχω και εγω αυτο το θέμα με τη σχολη αλλα εχω πλεον τοσα πραγματα να κανω (πτυχεια/σχολη κλπ) που αν δεν κοιμηθω κατα τις 5 δεν βλεπω ανιμε =/ Ναι, λολ, με τον ιδιο τρόπο ξεκίνησα και εγω (δεν ειμαι και τοσο καινουρια τοτε apparently ). Ερχεται ο Onii-chan μου (που ηταν 1ο έτος σχολης, εγω 1η λυκειου) και μου λεει (σαν χθες το θυμαμαι :Ρ ) ''Ρε, δεν μπορεις να φανταστεις τι εμαθα! Στο ιντερνετ εχει συνεχεια του ''Ντρεικ''! '' Και για περιπου 3 χρονια ομως εβλεπα μονο One piece το ζωο -.- xD Στη σχολη να ειναι καλα οι καλες παρεες έμαθα το otakuness :3 Αλλα και παλι, θεωρουμαι pro φαντασου στη σχολη μου -.-. seriously... (2 ατομα γνωριζω μονο του επιπεδου σου rl ) Χαιρομαι που γνωρισα επιτελους κ αλλα στο anime.gr ^.^ Θα σας φτασω ρε, που θα παει! xDDD
Nov 10 2011 21:25