Community Status Updates
sakuJo → Shevliaskovic
μπα...ταξιδακι αναψυχης κανω^^σπουδαζω[ετσι ισχυριζομαι δηλαδη^^]αθηνα!!
Oct 30 2011 03:47
sakuJo → Shevliaskovic
ρε πλακα κανεις;το lsd ηταν ισως το καλυτερο...εμενα παντως μου αρεσε^^
τωρα ειμαι στας πατρας οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω
οσο για το αλλο live δεν παιζει να αντεξω τοσες ωρες σκα:Pαλλα αν πεισω φιλους μπορει και να ερθω...μεχρι τοτε βλεπουμε^^
η προωθηση ηδη ξεκινησε σε φιλους^^τωρα επεται και το εκπα^^
Oct 29 2011 04:38
Shevliaskovic → sakuJo
παίζει να είσαι απο τους λίγους που τους άρσεαε το LSD. Θενξ πάντως. Το δουλεύουμε λίγο ακόμη,γιατί δεν μας πολυάρεσε,και το έχουμε ψιλοαλλάξει.
Φυσικά! πρωώθησε όσο θες. Έχουμε και μερικά λάιβ τώρα πρόσφατα. (δεν ξέρω αν έχεις φεισμπουκ,αν ναι σου στέλνω λικ)
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=213755798693730[/url] (το σάββατο συναυλία του Schoolwave)
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=110876805690092[/url] (11/11/11 - τζαμπέ. Αυτή θα είναι μεγάλη σχετικά συναυλία. ψήσου και εσύ ναρθεις αν είναι =ρ)
Oct 27 2011 18:04
sakuJo → Shevliaskovic
βασικα ακριβως επειδη η κοπελα δεν ειναι φιλη μου δεν την πολυπροσεχω οταν μιλαει:Pοποτε δεν γνωριζω απο που σας ξερει...μονο το ονομα ειχα συγκρατησει γιατι μου εκανε εντυπωση:P
καλα το τραγουδι ειναι πολυ ωραιο...και εσυ[αν κρινω απο την αφανα]που χτυπιεσαι.....επικος^^
αλλα εχω να πω πως μου αρεσε περισσοτερο το lsd,αμα φυγεις και ο ανθρωπος διαστιμικη πατατα^^
μάρεσει γενικα η καηλα σας^^επιτρεπεις μια μικρη προωθηση σε αλλο φορουμ;χα;
Oct 27 2011 04:30
Shevliaskovic → sakuJo
και η φίλη σου που μας ηξερε? =D
πες εντυπώσεις.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=rYKP57wXv-I&feature=related[/url]
Oct 26 2011 16:42
sakuJo → Shevliaskovic
πραγματικα περιμενα κατι σε indie ή metal...
και ομως σας εχω ακουστα!!μια γνωστη μου τα ειχε πρηξει....αλλα δεν εχω κατσει να σας ακουσω!!τωρα παρακινηθηκα ομως!!μπραβο σας παντως βρε παιδια^^χαρας το κουραγιο σας^^
Oct 25 2011 23:56
Shevliaskovic → sakuJo
ντάξει,τότε θα είσαι κομπλέ =)
περίμενες τίποτα μεταλλιές ε? =ρ. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την διαφορά.
Πάντως παίξαμε στο φετινό Schoolwave. Barakiti λεγόμαστε αν έχεις ακούσει τπτ,που δεν πολυνομίζω =ρ
Oct 25 2011 22:49
sakuJo → Shevliaskovic
χαχα θα τις κυνηγαω με το ψαλιδι:P αλλα εχω ηδη βρει σε κομμωτηριο ενα ξανθο και αρκετα αλληθοφανες τουφακι!!και ειναι και πολυ μακρυ!!double win^^[αν και εχω μια υποψια οτι θα ειναι καπως παρατερο με το υπολοιπο μαλλι αλλα w/e..^^]
σκα ε;να πω την αληθεια δεν το περιμενα!!
μπα δεν ασχολουμε με schoolwave ιδιαιτερως...ασχοληθηκα γυρω στα 16 μου αλλα δεν πολυενθουσιαστικα>.>
Oct 25 2011 18:44
Shevliaskovic → sakuJo
αν βάλεις με εξτε,προσπάθησε να πείσεις καμια φίλη/μητέρα/αδερφή κλπ να σου δώσει αληθινό μαλλι,γτ εγώ εχω βάλει ψεύτικο γιατί ήθελα να είναι πιο μακρύ απο το μαλλί μου και είναι έτσι και τσι.
αλλά αν το κάνεις αυτό ρώτα πόσο μακρύ χρειάζεται κλπ κλπ
παίζουμε σκα. Ασχολήσε καθόλου με schoolwave?
Oct 25 2011 12:36
sakuJo → Shevliaskovic
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...συννενοηση!!να μην ακους κανεναν βρε....ζουλευουν για αυτο στην λενε!!
α και δεν εχω αφανα αλλα διαθετω ενα αρκετα φουντωτο μαλλακι^^
θα βαλω και τζιβακι[exte βεβαιως]^^
ρε ειπες οτι εισαι σε συγκροτημα...τι παιζεται;
Oct 25 2011 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed