Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stam → mono

Οφείλω να σε ευχαριστήσω που δεν έχω φάει spoiler στο GoT μέχρι στιγμής απο εδώ μέσα γιατί τα έχεις βάλει spoiler tag εγκαίρως! wow!
Jun 11 2014 00:15
  • mono's Photo
    mono
    Νιώθω την αλυσίδα με τη μεγάλη μπάλα στο ποδαράκι μου :P
    Jun 11 2014 09:07
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ρε σα δε ντρέπεσαι έχω ξεπατικωθεί δυό χρόνια τώρα να κρύβω πράματα και ένα ευχαριστώ δε λέτε. Ουστ.
    Jul 02 2014 09:27
Photo

Stam → Napster

Compedium πήρες/σκοπεύεις να πάρεις; Επίσης, στο solo rank πόσο είσαι; Εγώ στάσιμος 3500 :/ Έχω βάλει ως στόχο 4000!
May 10 2014 20:00
  • Napster's Photo
    Napster
    Ναι πήρα. Στο σόλο είμαι 3.5k και 'γω περίπου, είχα φτάσει στα 4k αλλά μετά ξαναπήγα στα 3.5k. Είχα 10-12 ήττες στη σειρά, όλα σε μια μέρα. Game is hard. Εδώ η Sheever έχει πάνω απο 4k, broken as hell. xD

Δε με ενδιαφέρει το mmr να σου πω την αλήθεια, άμα θες να έχεις μεγάλο mmr κάνε καινούργιο account και pickαρε συνέχεια Tinker και θα φτάσεις άνετα στα 5k. Mmr so good, I know lol.
    May 10 2014 20:09
  • Stam's Photo
    Stam
    Σήμερα έπεσα στο 3300 :DDDDDD sadfkjadhkhahd! Ούτε εμένα με νοιάζει απο εδώ και πέρα! :D
    May 13 2014 23:21
Photo

Stam → Six Winged Angel

Six Winged Angel, on 22 Jan 2014 - 16:47, said: Εδώ ο ίδιος ο kishimoto είχε δηλώσει σε παλιά συνέντευξή ότι ακόμα και ο ίδιος δεν ήξερε πως να τον σκοτώσει :P
Jan 22 2014 16:57
  • Stam's Photo
    Stam
    LOL μπορείς να μου δώσεις link? :P
    Jan 22 2014 16:58
  • Six Winged Angel's Photo
    Six Winged Angel
    Sure :P τσέκαρε εδώ: http://www.saiyanisland.com/2013/12/naruto-jump-festa-2014-panel/
    Jan 22 2014 22:36
  • Stam's Photo
    Stam
    "He responded that while he did make him really strong, Madara has to be defeated somehow otherwise the story won’t be able to progress. He continued by saying that he has to figure out how to defeat Madara and that he’ll have to think it over with his editor."
    HAHAHAHAHHA xD
    Jan 25 2014 14:37
Photo

zoro77 → Stam

αδερφε μου σορρυ κι εγω δεν το πηρα χαμπαρι οτι απαντησες(το συνειδητοποιησα πολυ πιο αργα απ'οτι εσυ :P ) O χαμος γινεται σε αυτο το arc και ουσιαστικα τωρα ξεκιναει η δραση. Πιστευω θα χουμε κι αλλες εμφανισεις πχ κανενας marco απο τους whitebeard pirates. Γενικα οσοι σχετιζονται με τον Ace γιατι να μην ερθουν? :P
Dec 28 2013 13:22
  • Stam's Photo
    Stam
    Άμα έρθουν και Marco και λειποί, εκεί θα είναι που θα γίνει πραγματικά της πουτάνας! ;)
    Dec 29 2013 21:31
Photo

zoro77 → Stam

''Σε περίπτωση που το λες σοβαρά, πάντα βγαίνουν spoilers ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να μην βγάλουν spoilers για τέτοιο λόγο -_-'' Σοβαρα το ελεγα.Ειχα διαβασει οτι τα spoilers θα μπορουσαν να βγαιναν απο την Δευτερα αλλα ο scanlator αποφασισε να μην τα βγαλει αμεσως. Μπορει να βγηκαν spoilers την τριτη αλλα ηταν κατευθειαν απο τις raw pics που τις βλεπουν ολοι. Αλλες φορες βγαινει πρωτα ενα summary spoiler και αργοτερα βγαινουν οι raw pics.
Dec 12 2013 04:28
  • Stam's Photo
    Stam
    Ουπς sorry δεν πρόσεξα την ειδοποίηση και τώρα το είδα το vm σου >_< Τέσπα πλέον δεν έχει σημασία :P
    Κάτι πιο πρόσφατο..γαμάτο το τελευταίο chapter ε?! :) :P
    Dec 13 2013 03:06
Photo

Anelis → Stam

Μπήκε spoiler tag στο post σου στο Game of Thrones thread.
May 19 2013 21:46
  • Stam's Photo
    Stam
    Βασικά μπορείς να το σβήσεις εκείνο το post γιατί αυτό που έψαχνα το βρήκα μόνος μου.
    + το οτι δεν βγάζει πολύ νόημα το συγκεκριμένο post και λέει για την 2η season ενώ τώρα πέφτει συζήτηση για την 3η!
    May 20 2013 22:40
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Δεν έχει σημασία το ότι μιλάς για τη 2η σεζόν, μην ανησυχείς.
    Posts για τέτοιους λόγους δε διαγράφουμε για να παραμείνει ίδια η ροή της συζήτησης. :)
    May 21 2013 07:25
Photo

Stam → didimakia

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Sep 27 2012 22:32
  • Stam's Photo
    Stam
    Στην κοινη λαικη
    Spoiler: 16+ <--- αχαχαχαχαχα
    Sep 27 2012 22:33
  • didimakia's Photo
    didimakia
    E μα!
    Δεν μου αρεσει και εμενα να βλεπω παραπονα σε αυτο το θεμα
    Sep 27 2012 22:39
Photo

Stam → RevengerGR

Είχες πεί οτι παρατάς το Fairy Tail! Άλλαξες γνώμη τελικά ε; :P
Sep 02 2012 13:17
  • RevengerGR's Photo
    RevengerGR
    Βασικα οταν βγηκε το chapter ειπα δεν γ@μιετε ας το διαβασω.Ε και τελικα το Hiro το εσωσε καπως , αν και ακομα θελω να του σπασω τη μουρη για το πως συμπεριφερθηκε στον Gajeel εν ωρα μαχης.
    Sep 02 2012 13:30
  • Stam's Photo
    Stam
    Χαχαχα! Κάπως έτσι ένιωθα και εγώ με την ήττα του Hades και με την νίκη της Erza στο προιγούμενο arc αλλα δεν βαριέσαι....
    Sep 02 2012 17:42
Photo

Stam → Animanga fan

Triple post! Τόσο πολύ σου άρεσε το σημερινό chapter; xD
Aug 22 2012 16:41
  • Animanga fan's Photo
    Animanga fan
    Ήταν ωραίο :O
    Aug 25 2012 11:17
Photo

SupG18 → Stam

σαν παιδι και εγω :D
Jun 10 2012 00:38
Photo

Stam → SupG18

Member Title Dota 2 QQ
Jun 10 2012 00:12
  • Stam's Photo
    Stam
    παιζεις dota 2 ????
    Jun 10 2012 00:13
Photo

Stam → Pirate King

ποιος σου μιλησε εσενα? XD
Jun 09 2012 23:46
Photo

Stam → Dio Brando

θα γραψω εδω για να μην σπαμαρουμε το thread. κριμα ειναι :P ξαναλεω.. γουστα ειναι αυτα. το οτι αρεσει σε εσενα κατι δεν σημαινει οτι πρεπει να αρεσει κ σε εμενα. οπως κ το αντιθετο. τωρα για το ποιος mangaka ειναι πιο μπροστα απο ποιον δεν με νοιαζει καθολου, εγω διαβαζω τα manga επειδη μου αρεσουν και δεν καθομαι να τα συγκρινω. παντως το συμπερασμα το οτι ο oda ειναι πιο μπροστα απο τους αλλους απο που το βγαζεις? μην μου πεις πωλησεις παντως XD παντως ναι ισως ειναι ο oda πιο μπροστα αλλα σου ειπα δεν με αφορα!
Jun 09 2012 23:44
  • Stam's Photo
    Stam
    φιλικα παντα :)
    Jun 09 2012 23:45
  • Dio Brando's Photo
    Dio Brando
    Καλα μην νομιζεις οτι θεωρω το OP το καλυτερο μανγκα.Ειναι το αγαπημενο μου αλλα οχι το καλυτερο.Απλα απο τα αυτα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στη κατηγορια των shonen ειναι ανωτερο.Και ποτε δεν σου ειπα οτι πρεπει να σου αρεσει περισσοτερο :P

And worry not,μια παρεα ειμαστε.
    Jun 10 2012 20:24
Photo

Stam → Vaizard

τι εννοεις εχεις σχηματισει μια αποψη κ για τα 3 shounen? (το γραφω εδω για να μην spammαρουμε με ασχετα το thread
Jun 08 2012 19:42
  • Stam's Photo
    Stam
    Ναι ρε, απλα ηθελα να ακουσω την αποψη σου! :)
    Jun 08 2012 20:29
  • Vaizard's Photo
    Vaizard
    Καλά έκανες και είπες να το διαγράψουν το post μου.Αν θες πες μου την άποψη σου!!
    Jun 08 2012 21:18
  • Stam's Photo
    Stam
    εννουσα να διαγραψουν το δικο μου post. ειχα κανει λαθος στο edit sorry :/ δεν ηθελα να σβηστει το δικο σου, βασικα δεν υπηρχε λογος να σβηστει το δικο σου >_< ενταξει οσον αφορα την δικια μου αποψη...και τα 3 παντα μου αρεζαν και συνεχιζουν να μου αρεσουν. το bleach συμφωνω οτι πρεπει να τελειωνει σιγα σιγα και ναι οντως αυτο γινεται. οσον αφορα το naruto θα στεναχωρηθω λιγακι που θα τελειωσει καθως ειναι στα τελευταια του αλλα οκ τα περισσοτερα που ειχε να δειξει τα εδειξε οπως ειπες κ εσυ. τελος, το one piece καλα κανει και κραταει για πολυ ακομα γιατι μπορει να μας δειξει πολλα πραγματα ακομη. το OP εξαρταται με το αν "κουραζεσαι" ευκολα ή γρηγορα.

sorry παλι που διαγραφτηκε το post σου... εκεινη την στιγμη ετοιμαζομουν να κανω reply στο post σου και ενω εγραφα αλλαξα γνωμη και ειπα να το ποσταρω στο προφιλ σου λογω spam αλλα ξεχασα να σβησω το quote και φαινοταν σαν να λεω να σβηστει το δικο σου comment >_<
    Jun 10 2012 00:11
Photo

Stam → Dio Brando

τι ειναι το CoO ?
May 09 2012 16:01
  • Dio Brando's Photo
    Dio Brando
    Το Haki που προβλεπει.
    Color of observation.
    May 09 2012 16:12