Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fwtis animelover → Kaidou

ειδα οτι σου αρεσει το one peice <3 και ειπα να σε κανω φιλο γτ και εγω το λατρευω ειναι το κατι αλλο :D
Οκτ 04 2011 19:45
Φωτογραφία

Kaidou → Fwtis animelover

Thnks για το friend request anime lover!!!
Οκτ 04 2011 19:41
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Fwtis animelover

Thanks για το request
Αύγ 25 2011 14:03
Φωτογραφία

Theodore :D → Fwtis animelover

Ω ναι, γίνεται, πήγαινε στο User CP, Edit Details. Εγώ κοιμάμαι ότι ώρα να 'ναι (συνήθως μεταξύ 3 και 5 τα ξημερώματα) και ξυπνάω στις δώδεκα~μία το μεσημέρι, καθώς δεν έχω κάτι να κάνω πρωινιάτικα, χεχε. Καλή σου νύχτα. :byejg9:
Αύγ 25 2011 01:59
Φωτογραφία

Fwtis animelover → Theodore :D

ξερω οτι το γράφει στο προφίλ σου αλλα ρώτησα γτ ρώτησες και εσύ αλλά δν ήξερα ότι στο δικό μου το έχει αποκρύψει, οκ πάντως ευχαριστό που μου το έιπες για να το διορθόσω άμα γίνεται. σε καληνυχτίζω τώρα γτ πρέπει αυριο να ξυπνίσω νωρίς και το έχω έιδη παρακάνει χάρικα που τα έιπαμε :)
Αύγ 25 2011 01:55
Φωτογραφία

Εμένα το γράφει στο προφίλ μου, στα Mini Statistics, δεξιά. Ρώτησα επειδή εσύ το έχεις αποκρύψει =D Ωραία.
Αύγ 25 2011 01:44
Φωτογραφία

χαχαχαχ α αυτό εννοείς ε λοιπόν έιμαι 15 χρονόν εσυ :)
Αύγ 25 2011 01:41
Φωτογραφία

Ναι, τι ηλικία δηλώνεις; Ποιά είναι η ηλικία σου; Πόσο χρονών είσαι; [I]How old are you? [/I] -> Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις απλές καθημερινές ερωτήσεις;
Αύγ 25 2011 01:39
Φωτογραφία

συγνώμη δν το έπιασα?? τη ηλικία να δηλώσω?
Αύγ 25 2011 01:30
Φωτογραφία

Χαχα ναι ναι, κάπως έτσι. Τι ηλικία δηλώνεις;
Αύγ 25 2011 01:26
Φωτογραφία

συμφωνώ με αυτό που έιπες και οχι μονο ο συνδυασμός προς την επιτυχία αλλα και το κλειδη για μια καλυτερη ζωη πιστευω(λεω εγω)
Αύγ 25 2011 01:25
Φωτογραφία

Το avatar μου εννοείς; Σίγουρα μου αρέσουν τα romance, το αγαπημένο μου ανιμέ είναι το Clannad, που είναι romance. Δράματα, slice of life, κοινωνικά και romance είναι ο συνδυασμός προς την επιτυχία (για μένα).
Αύγ 25 2011 00:47
Φωτογραφία

υποθέτω ότι απο την φωτογραφία που εχεις σου αρέσουνε τα romance σωστα??
Αύγ 25 2011 00:40
Φωτογραφία

2 χρόνων εμπειρία = μηδενικής σημασίας, δυστυχώς. Έχω δει 36 σειρές μόνο. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που βλέπουν από την [I]αρχή του κοσμού[/I] και έχουν στο ιστορικό τους πάνω από 500 σειρές. Οπότε... ^_^ Αλλά ξέρω πώς ό,τι έχω δει ήταν καλό, αλλιώς δεν θα το έβλεπα μέχρι το τέλος. Μου αρέσουν πολύ λίγα, έχω δύσκολο γούστο, για αυτό.
Αύγ 25 2011 00:27
Φωτογραφία

συγνώμη έπρεπε να συστυθώ την πρώτη φορά :( δηλαδή βλέπεις ανιμέ από το 2009?? πρέπει να έχεις πολύ εμπειρία :)
Αύγ 25 2011 00:22