Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jcenawl → Mike The Great
Αρχικά έλεγα μήπως το κάνεις εσύ, να γράψεις 5 λόγια που τους έχεις λιώσει και πιο πολύ, διαφορετικά ίσως κάνω εγώ κάτι άμα ξεβαρεθώ και ασχοληθώ λιγάκι πιο σοβαρά!
Απρ 01 2012 00:20
Jcenawl → Mike The Great
Ε δεν νομίζω! Παρα είναι μεγάλο φόρουμ για να συναντήσουμε τέτοια έλλειψη!! Άσε που μπορεί να παίξει και κανας hater και να γελάσουμε κιόλας ;p
Απρ 01 2012 00:14
Mike The Great → Jcenawl
Ναι εγω,δεν εχω προβλημα,αλλα μην γραφουμε μονο εμεις.Ελπιζω οτι τους ακουνε και αλλοι εδω μεσα
Απρ 01 2012 00:11
Jcenawl → Mike The Great
Πλάκα πλάκα πρέπει να κάνουμε ένα thread για Korn γιατί δεν υπάρχει :p
Απρ 01 2012 00:09
Jcenawl → iristella
Lulz. Έξτρα παροχές δηλαδή το anime.gr! Με κάθε εγγραφή, δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα ψυχολογικής αναισθησίας!!! Έχεις καταφέρει να το μεταφέρεις και στον γενικότερο περίγυρω σου αυτο? Γιατί αν ναι τότε θα αρχίσω να ποστάρω πιο συχνά μπας και πιάσω και εγώ απόλυτη νιρβάνα everywhere :P
Μάρ 31 2012 23:27
iristella → Jcenawl
Μάλλον διάλεξες λάθος άνθρωπο.. Εχω φτάσει τη Nirvana χρόνια τώρα σε αυτό το site. Ι can pretend though if you really want it. :3
Μάρ 31 2012 23:09
Jcenawl → iristella
[QUOTE]Jcenawl ηρέμησε, χαλάρωσε και μετά ξαναηρέμησε. :P[/QUOTE]
Χαχαχα, εγώ μια χαρά ήρεμος και χαλαρός ήμουν! Εσένα προσπάθησα να "τσιτώσω" αλλά φαίνεται δεν έπιασε :P
Μάρ 31 2012 22:58
Jcenawl → Mike The Great
Είμαι ακριβώς λίγο μετά το marineford που ξαναπάει στις αμαζόνες ο almost dead man ;p
edit : είδα και το disturbed group που είσα γραμμένος :head:
Οκτ 28 2011 13:51
Mike The Great → Jcenawl
Το καινουργιο το εχουν ονομασει Korn III και καλα εκαναν γιατι oi original Korn τελειωσαν στο Take a look in the Mirror.To untitled ειναι σε αλλο μοτιβο απο τα αλλα και το τελευταιο γυριζει καπως στο παλιο τους στυλ.
Καλα μην τρελαινεσαι.Ειχα παει,και τους περιμενα καλυτερους.Βεβαια ηταν η περιοδος που ειχαν φυγει οι 2(Head,kαι ο ντραμερ,δεν θυμαμαι το ονομα του)και ηταν ακομα καπως.γι'αυτο το λογο τους δικαιολογω.
Ειδα τι λιστα γι'αυτο.Εισαι καπου στο Marineford ή ποιο μπροστα?
Οκτ 28 2011 13:21
Jcenawl → Mike The Great
Το καινούργιο δεν το έχω ακούσει καθόλου! Βασικά μέχρι και το See you on the other side έχω ακούσει τραγούδια τους. Ωραίο πάντως αυτό που στειλες. Το 2005 πότε είχαν ερθει ακριβώς δεν θυμάμαι δυστυχώς δεν είχα πάει...Νομίζω πρέπει να το έμαθα λίγο καιρό μετα και τράβαγα τα μαλλιά μου :P
Στο one piece είμαι στο 491 εδώ και κάμποσο καιρό :P θα το ξαναπιάσω λογικά κάποια στιγμη...
Οκτ 28 2011 12:57
Mike The Great → Jcenawl
Αυτο το τραγουδι ειναι πολυ καλο,οπως ειναι πολυ καλο και το video clip.(και οι Korn ειναι οι αγαπημενοι μου)
Και αλλο ενα απο εμενα.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=x9iX-xz76mg[/url]
Btw,ειχες παει στη συναυλια οταν ειχαν ερθει?
Και κατι ασχετο στο one piece σε ποιο σημειο εισαι?
Οκτ 28 2011 12:40
Jcenawl → Mike The Great
Έλα nu metalά μου εσύ, πάρε εδώ καλό πράγμα, μαζί θα στηρίξουμε το είδος που αγαπάμε :P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ[/YOUTUBE]
Οκτ 28 2011 11:58
Jcenawl → Kai
Καλά γενικά ότι και να πούμε λίγο είναι...! Εγώ μια περιόδο το άκουγα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ :P Τρελό κόλλημα αλλά το άξιζε τέτοιο απίστευτο κομμάτι που είναι!
Οκτ 26 2011 18:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται