Community Status Updates
metalmusicmaniac → animestarling
Εμένα πλέον μου φαίνεται παράξενο μόνο να ακούς και να μην διμιουργείς. Έχω αλλάξει τρομερά τα τελευταία 2 χρόνια. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά να ξαναρχίσεις μουσική
Aug 18 2011 11:31
animestarling → metalmusicmaniac
Καλα εγω δεν ημουν και ταλεντο σε σημειο να συνθετω τραγουδια... Ασε που μου φαινεται υπερβολικα δυσκολο... Τι να πεις.. At least I am a good listener.... Θα το ξαναρχισω ομως..
Aug 18 2011 11:24
Όντως τώρα θα πάω λύκειο αλλά την μουσική δεν πρόκεται να την αφήσω [B]ΠΟΤΕ[/B], αν δεν αφήσεις τη μουσική δεν θα σε αφήσει ποτέ και αυτή. Εξάλλου είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω να ξεδίνεις από τα νεύρα σου(παίζοντας ντραμς στην περίπτωσή μου) και να εκφράζεις τις απόψεις και τις ανησυχίες σου μέσα από τους στίχους
Aug 18 2011 11:15
Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι;;; 14!!! Αποκλειεται..!!!! xαxαxα..;)
Νομιζω οτι απαντησες σοφα... Τωρα δεν θα πας Λυκειο;; Εχεις καιρο ακομα... Αλλα μην το αφησεις.. Εγω το μετανιωσα που αφησα το πιανο γιατι οπως καταλαβαινεις με αφησε και αυτο...
Aug 18 2011 11:08
Δύσκολη ερώτηση! Για την ώρα παίζουμε για την πλάκα μας ,για τους φίλους μας κλπ αλλά πιστεύω οτι αργά ή γρήγορα καθώς μεγαλώνουμε θα το σκεφτούμε και αυτό. Πάντως δεν είναι και από τις πιο αξιόπιστες πηγές χρημάτων που θα σου εξασφαλίσουν το μέλλον σου
Aug 18 2011 11:00
Κατι ξερει και η ερμη η μανα..!!! Οποτε εχεις και καλη φωνη... Βασικα ισως εισαι μικρος ακομα για να σε ρωταω αλλα το βλεπεις επαγγελματικα...;;;
Aug 18 2011 10:55
Μην φανταστείς πολλά, πριν 2 χρόνια ήμουν άσχετος από μουσική και μέσα σε μια βδομάδα βρέθηκα να τραγουδάω σε μια μπάντα γνωστών με τους οποίους δεν είχα φιλικές σχέσεις πριν τους γνωρίσω μέσα από την μουσική τους. Μέτα όλα κύλισαν ρολόι, αρχίσαμε τις συναυλίες και τελικα κατέληξα να σχηματίζω δεύτερη μπάντα. Πάντα μου το έλεγε η μάνα μου οτι αν μπλέξω με τη ροκ σκηνή δε θα σταματάω
Aug 18 2011 10:52
Α! Καταλαβα... Καθε συκροτημα που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει δικα του τραγουδια... Το μπασο ειναι το αγαπημενο μου οργανο αλλα ξεκινησα με πιανο οπως ολα τα καλα κοριτσια.... Παντως μπραβο σου.. Η αληθεια ειναι οτι εισαι πολυ νεος για να εισαι τοσο συνειδητοποιημενος με τη μουσικη...
Aug 18 2011 10:44
Η αρχή κάθε τραγουδιού ροκ είναι ή η κιθάρα ή το μπάσο οπότε πρέπει να ξέρεις ένα από αυτά για να συνθέσεις δικό σου κομμάτι. Όσο για τους διαγωνισμούς, λαμβάνεις μέρος ότι όργανο και να παίζεις ακόμη και λαούτο
Aug 18 2011 10:39
Ok δεν λες τιποτα..!!!:) thanx again :P
Τι οργανο παιζεις...;;
Aug 18 2011 10:13
Thanx για το friend request... Πως και ετσι..;;;:)
Aug 17 2011 17:57
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Πλάκα κάνεις! Άνω Τούμπα ε? Πω πω αναμνήσεις...χαχα, ΟΚ θα δω αν μπορώ...
Aug 17 2011 12:51
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
3 Σεπτεμβρίου παίζουμε LIVE στο 100ο δημοτικό σχολείο στην Άνω Τουμπα. Αν θες παίρνα καμια βόλτα
Aug 17 2011 12:48
metalmusicmaniac → Jiraiya
Παίζεις μπάσο? Ένας φίλος μου ψάχνει μπασίστα για γκρουπάκι. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεσαι?
Γαμάτο μπάσο τα τραγούδια του K-on :thumbup:
Aug 17 2011 11:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed