Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Kαλό...! Σωστά, τι να βάλεις την τιμή στην είσοδο του σχολείου? xD
Aug 22 2011 12:27
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Δεν μετράμε άτομα, μετράμε μπύρες. Όσο για είσοδο είναι free. Εξάλλου παίζουμε σε ανοιχτό χόρο
Aug 22 2011 12:16
Ναι υπάρχει...γιατί? Μετράτε άτομα? Αλήθεια, έχει είσοδο και τέτοια? Ξέχασα να ρωτήσω...
Aug 22 2011 11:12
Κυρίως με προσκλήσεις ε; μάλιστα. Να σε ρωτήσω, υπάρχει τελικά περίπτωση να έρθεις στο Live το άλλο Σάββατο?
Aug 22 2011 10:56
E, stalkers club είναι άρα πρέπει να περνάει απαρατήρητο, και είναι τόσο ninja που δεν το παρατηρείς/ξέρεις εκτός κι αν σε προσκαλέσει ένα μέλος ή αν είσαι ο δημιουργός του. Έτσι ξεκίνησαν όλα ένα κρύο βράδυ του Δεκέμβρη κι από πρόσκληση σε πρόσκληση τώρα είσαι κι εσύ ένα μέλος της αλυσίδας...*insert lazy evil laugh here*
Aug 22 2011 10:51
Πως και δεν το'χα πάρει χαμπάρι. Another Stalker is added. Thanks
Aug 22 2011 10:45
Όχι ίσα ίσα, λέω ότι η φωνή του Jafaaaaar μου άρεσε πολύ -φυσικά- και κάπως του Σουλτάνου αλλά οι άλλες μου την έσπασαν. Καλά το τζίνι ήταν νορμάλ αλλά η Γιασμίν κι ο Αλαντίν ήταν χάλια στ'Αγγλικό!
Παρεπιμτόντως, τσέκαρε αυτό και γίνε μέλος μαζί μας:[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=182[/url] :D
Aug 22 2011 10:39
Τι ακριβώς σου τη σπάει στη φωνή του Τζαφάρ, είναι φωνή που πάει σε έναν κακό μάγο-σύμβουλο
Του σουλτάνου μου τη δίνει και εμένα
Aug 22 2011 10:26
metalmusicmaniac → zennith666
Ναι σωστά πρέπει να'χεις καταλάβει, μπύρες, μουσική και η βλακεία πάει σύννεφο
Aug 22 2011 02:50
metalmusicmaniac → zennith666
Είναι που είμαι με την παρέα μου και είμαστε σε μια φάση οτι να'ναι! Δεν τα γράφω όλα εγώ, γράφει και ένας φίλος
Aug 22 2011 02:47
zennith666 → metalmusicmaniac
ρε τι γλίστριδα έχεις φάει απόψε δεν προλαβαίνς να διαβάσω το ένα post σου πετάγεται το άλλο!!!!!!!! :P :) :D
Aug 22 2011 02:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed