Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Συγχαρητήρια για τη Γεωλογία Θεσσαλονίκης και άκου και το καλύτερο! Τη μάνα μου την έπιασε η τρέλα της και κάνει μεταπτυχιακό στη σχολή σου! LOL
Αύγ 29 2011 11:05
metalmusicmaniac → WhiteAngel
Εγώ ποτέ δε σταμάτησα να τα ακούω αλλά είχα όντως πολύ καιρό να τα ακούσω γιατί τώρα τελευταία άκουγα μόνο τα κομμάτια που θα παίξουμε στο live (για καλύτερη εμπέδωση) και είχα παραμελήσει οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής
Αύγ 28 2011 00:13
WhiteAngel → metalmusicmaniac
Euxaristw kai esy na'sai kala!Mou eixan leipsei ta tragoudia tou K-ON!!Vasika kai otan teleiwsa to K-ON!! eksakolouthousa na akouw ta tragoudia tou alla apo tote exei perasei ena xroniko diastima ...!!!
Αύγ 28 2011 00:07
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Περίπου ένα χρόνο αλλά εγώ παίζω περισσότερο για την πλάκα μου. Στην πραγματικότητα ασχολούμαι με φωνητικά! Παρ'όλα αυτά το επίπεδό μου στα ντραμς μου επιτρέπει και εμένα να παίζω τα αγαπημένα μου κομμάτια! Με το συγκρότημά τι είδος παίζετε?
Αύγ 27 2011 23:14
melancholyguardian → metalmusicmaniac
hi!lol xairome!^^ ee dn paizo poli kairo alla to exo pari poli sovara : ) matheno mono enamisi xrono alla paizo polla tragoudia pou mu aresoun,exo mpei kai se ena sigrotima (dn einai gnosto akoma:p) kai eimai poli xaroumeni gia afto!esu?poso kairo paizeis drums?
Αύγ 27 2011 23:02
metalmusicmaniac → Serperoth
Είδες τα δοκιμαστικά στο Σπα? Χαμός έγινε! Δες και το ποστ μου στο αντίστιχο θρεντ
Αύγ 27 2011 17:32
Να σε καλά! Μου ξαναθύμησες όλα τα τραγούδια του Κ-ΟΝ! Είχα να τα ακούσω κάνα μήνα και με το που άκουσα τυχαία το Don't say lazy σε ένα βιντεάκι στο YouTube σε συνδυασμό με αυτή τη συζήτηση με έπιασε μια νοσταλγία άλλο πράμα!
Αύγ 27 2011 16:09
Άρα σου αρέσουν όλα! Πάντως με κορυφαία τα ending Don't say lazy & No thank you ακούω και τα τραγούδια από Deathdevil που τα βρήκα στο ίδιο τόρεντ με τα υπόλοιπα. Σαν καλός μεταλάς θα μου άρεζε πιο πολύ το στυλ της δασκάλας. Α κάτι άλλο,:knock-knock: όταν γράφεις στα φόρουμ ελπίζω να χρησιμοποιείς ελληνικά!! Εδώ δεν πειράζει...:thatsit:
Αύγ 27 2011 15:27
WhiteAngel → metalmusicmaniac
Kai emena mou aresoun auta pou tragoudaei i Mio!Kai i Yui!^ ^
Αύγ 27 2011 15:21
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Παίζεις ντράμς!!!? Παρομοίως! Έχει καιρό που παίζεις??
Αύγ 27 2011 14:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται