Community Status Updates
GhostPrince → metalmusicmaniac
χαχα, καλα ναι το OP, εχουμε φαει ολοι κολημα νομιζω :hihi2: αλλα νταξει και το Bleach να σου πω κιεγω 2ρο το χα, μετα το ΟP, αλλα τωρα πιαα δννν...εχω την εντυπωση οτι αρχιζει και κανει κυλια xD whatevah :P απο games μια απτα ιδια ειμαι κιεγω πια...και ακομα καιυτα τα "clasic games του net" εχω καιρω να παιξω, μονο στο λυκιο που πηγαιναμε και παιζαμε οπως ειπες κιεσυ xDD (μονο κν Final Fantasy παιζω...αλλα στη συγκεκριμενη φαση, περιμενωωωω..Guess the great era of games, is lost in the darkness we call "past" :P) τουλαχιστον, δν ειναι πια οπως ηταν παλια...που 8υμαμαι ακομα τις μερες που καιγομασταν στα games :hihi2:
απο ανιμε μια απτα ιδια κιεγω, οχι τοσο τα music αλλα απτα αλλα που πες ναι, το χω κιεγω το κολημα XDD music δν εχω δει και πολλα βεβαια, κν..2-3 (K-on, DMC, Beck) :P
Nov 03 2011 21:08
metalmusicmaniac → GhostPrince
Καλά εγώ πάντα έλεγα ότι από τα well-known anime το bleach θα είναι το αγαπημένο μου, έλα που όμως ένας φίλος μου μου κόλλησε άγρια το one piece και πλέον έχουν ισορροπήσει κάπως τα πράγματα.
Πάντως μη φανταστείς ότι καίγομαι με κάποιο παιχνίδι, counter και call of duty παίζω όποτε βρεθώ με φίλους στο τοπικό internet cafe και lol όποτε μου καπνίσει(δηλαδή μπορεί να είναι 10 games την ημέρα αλλά και 10 games το μήνα) :P
Από anime/manga μου αρέσουν τα music (πάνω απ'όλα), horror, splatter, vampire, religion, satanism (μεταλάς, τι περιμένεις :P),mystery, drama, angels, demons κλπ αλλά και φυσικά τα σε όλους μας αγαπημένα comedy, romance, ecchi, harem κλπ :lovulovu::awww::blush2:
Nov 03 2011 16:35
To bleach εγω εχω χασει χασει κα8ε ενδιαφερον για το ανιμε(το ιδιο πα κ με το naruto) διαβαζω τα μανγκα ομως, [SPOILER]αν κ το bleach εχω την αισ8ηση οτι 8α πρεπει να χε τελιωσει προπολου... μετα τις ακιροτητες του Αιζεν δλδ, τι το τραβανε τωρα...8α8ελα να'ξερα XDD αλλα νταξει εχει κ μια φαση :P[/SPOILER] Το Βακεμονογκαταρι ειναι απτα αγαπημενα μου :D as for da games...Ολος o κοσμος μ'αυτα εχει κολησει...what to say...xDD εγω εχω καιρο να παιξω κτ απαυτα απτην αλη...(εκτος του lol που δν ετυχε να παιξω ποτε) xD τι αλο? γενικα τι ανιμε/μαγκα σ'αρεσουνε?
Nov 02 2011 23:57
Βλέπω bleach, bakemonogatari και one piece και παίζω lol, call of duty και counter :)
Nov 01 2011 22:18
Yoroshiku, Chris-san :P
τι βλεπεις/παιζεις αυτο το καιρο? :hot:
Nov 01 2011 21:50
metalmusicmaniac → laiste
Μπα δεν παίζει να ντυθούμε εκεί, οπότε ας τρομάξουμε μερικά μέχρι να έρθουμε :P
Nov 01 2011 14:58
laiste → metalmusicmaniac
Ektos an mporeite na ntu8ute sto photoshooting :3
Alliws nai, 8a eiste panw sto lewf me to cosplay
Nov 01 2011 14:50
metalmusicmaniac → laiste
Ερώτηση: Την ημέρα του πάρτι που θα γίνει photoshooting στην Χ.Α.Ν.Θ. σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να ανέβουμε ντυμένοι στο λεωφορείο για να έρθουμε ως εκεί, έτσι?
Nov 01 2011 14:33
metalmusicmaniac → Theodore :D
Εμ μπερδεύτηκα και εγώ με τόσους να πηγαίνουν Γιάννενα, θεώρησα και εσένα μέσα σε αυτούς :P
Nov 01 2011 13:54
Από anime προοδεύουμε, τα manga δεν τα βρίσκουμε και από games καίγομαι όλη μέρα :P
Christos-san, hajimemashite :)
Nov 01 2011 13:53
woot! (και sorry για late reply...was too busy) xDD
καλα να μαστε :P τι νεα? πως παμε απο ανιμε/μανγκα/games? :3
και για να γνωριζομαστε, John to omoimasu ^^ anata wa? xDD
Nov 01 2011 00:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed