Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → GhostPrince

Χρόνια πολλά μαν :)
Feb 20 2012 16:15
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Κοίτα,έχω να μπω στο φόρουμ εδώ και καρό,οπότε πάλι καλά που το είδα λίγες ημέρες μετά το μήνυμα..Ευχαριστώ..Θα περιμένω με υπομονή..Στείλε οπωδήποτε,να έχω να δείχνω σε συμμαθήτριες τα καμάρια της Θεσσαλονίκης..Άλλα νέα??/πμ μι[/COLOR]
Feb 20 2012 15:09
Photo

Kalamaris → metalmusicmaniac

Μην ξυνεις πληγες >__> Μου το κοψαν γιατι ηταν λεει σποιλερ.Αααα θα βαλω κανενα με τη lust.
Feb 19 2012 13:31
Photo

metalmusicmaniac → Kalamaris

Και μετά από όλα αυτά άλλαξες και ava :P
Feb 19 2012 00:55
Photo

Kalamaris → metalmusicmaniac

Εμαα ακου 2 και 3!(παντως αφου εχει περαση λεω να το δοκιμασω.Μονιμο ban απο το φορουμ και πινακιδα απαγορευσης εισοδου σε οποιοδηποτε σαιτ του κοσμου here i coome:hero:)
Feb 18 2012 22:42
Photo

metalmusicmaniac → Kalamaris

[QUOTE]Ναι αλλα 2 και3?Αυτα δεν τα δινουμε ουτε σε σετ με σκατα η τεμαχισμενες παρθενες :hahaha:[/QUOTE] Sorry αλλά δεν άντεξα :hihi2: Epic!
Feb 18 2012 20:06
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ela re θα βγουμε αυριο?? εχω πηξει τοσες μερες μεσα..
Feb 09 2012 21:24
Photo

satisfaction → metalmusicmaniac

Έτσι ρε! Satisfaction! :P
Feb 07 2012 14:15
Photo

metalmusicmaniac → melancholyguardian

Ε και εγώ περιμένω βαθμούς μες στη βδομάδα όποτε και μπόλικο κράξιμο :uhh: Άλλα από πρόβες και λοιπά είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίξαμε 2 live μες στα χριστούγεννα και εκτός από φράγκα από τα μπαράκια που παίξαμε μαζέψαμε και μερικούς fans στο myspace και προχωράμε ακάθεκετοι :hero:
Feb 05 2012 14:27
Photo

melancholyguardian → metalmusicmaniac

Γεια :D!Ναι ειχα πολυ καιρο να μπω...Βλεπεις εχω πολυ διαβασμα και τον πιο ηλιθιο μαθηματικο που υπαρχει :unlucky:...εριξε την φοβερη ατακα ''εβαλα σε ολους κατω απο την βαση στο τετραμηνο''χτες:terror2:!ουτε drums προλαβαινω να παιξω!εχω να κανω προβα με το συγκροτημα βδομαδες!enough με εμενα!εσυ τι νεα?
Feb 04 2012 16:49
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

γιατι να βγω σημερα??
Feb 04 2012 16:22
Photo

metalmusicmaniac → melancholyguardian

Επ καιρό έχεις να μπεις... πως παν τα κέφια? :)
Feb 04 2012 15:47
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

o.o έχεις ξεσκιστεί στο διάβασμα βλέπω. Θα βγεις ρε ρεμάλι σήμερα?
Feb 04 2012 14:40
Photo

Tenshi → metalmusicmaniac

Θα έρθω μιας και δουλεύει και ο αδερφός μου σήμερα. Αν και βλέπω από τώρα τα αποτελέσματα. Όποιος είναι με το Στέλιο θα νικήσει!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Κατά τι ώρα θα πάτε?
Feb 03 2012 15:18
Photo

metalmusicmaniac → Adventurer

Γιάννη θα πάμε για tichu σήμερα (τι πρωτότυπο), ψήνεσαι να έρθεις?
Feb 03 2012 15:11