Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Για λέγε ρε συ τώρα, ποιόν θα ρωτήσουμε για το thread? Επίσης βρήκες την αδερφή ψυχή σου [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=16542[/url] :hahaha:
Δεκ 29 2011 12:43
Φωτογραφία

Καμμένε :P Τέσπα, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
Δεκ 29 2011 00:40
Φωτογραφία

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

επαιζα λολ ολη μερα και το ξεχασα..
Δεκ 29 2011 00:37
Φωτογραφία

Τι έγινα τελικά? Μίλησες με κάναν mod? Εγώ τώρα μπήκα γιατί είχαμε κόσμο στο σπίτι.
Δεκ 29 2011 00:23
Φωτογραφία

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]what s Harley darling??Πού??..Α!ΝΑΙ τώρα αντιλήφθηκα ότι δεν είπαμε Χρόνια Πολλά..Με υγεία ρε και Πάντα επιτυχία με το γκρουπ σου..Εξηγησε μου αναλυτικότερα για την συναυλία με πμ αν θες[/COLOR]
Δεκ 28 2011 18:19
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Hooray! Merry Christmas! Έχω ευχάριστα, μόλις κλείσαμε live στο harley για την επόμενη εβδομάδα. Τι λες, θα μπορέσεις να έρθεις?
Δεκ 28 2011 17:10
Φωτογραφία

Βασικά όχι το Γιάννη (lol) αυτός είναι ADN. Κάποιον που να μας πει που μπορούμε να κάνουμε thread. Κάποιον mod ίσως.
Δεκ 28 2011 16:15
Φωτογραφία

:hihi2: LOL! Πρέπει να σε δω οπωσδήποτε :P Μπορούμε να γράψουμε κάτι σαν ''Ένα thread για τους Tichu fans του φορουμ μας'' ''Ανοιχτή συζήτηση για ότι αφορά το παιχνίδι'' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Θα ρωτήσω και το Γιάννη.
Δεκ 28 2011 16:12
Φωτογραφία

σχετικα με το κουρεμα ενα θα σου πω. ειμαι σαν skinhead.. τωρα για το tichu πετα και συ καμια ιδεα τι να γραψουμε στο thread??
Δεκ 28 2011 16:08
Φωτογραφία

ΟΚ! Αν δεν είμαι μέσα πάρε την πρωτοβουλία και κάνε εσύ thread. Tichu master is back :hero: New haicut! I must see it immediately :himitsu:
Δεκ 28 2011 15:51
Φωτογραφία

τρομερη ιδεα, θα το συζητησουμε λιγο πιο πολυ το απογευμα, εντωμεταξυ κουρευτικα χθες πρεπει να με δεις..
Δεκ 28 2011 12:21
Φωτογραφία

Ρε συ, έχει ξεχωριστό thread για τους majong players [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7850[/url] Δεν κάνουμε και εμείς κανένα για το tichu να μπαίνουμε, να λέμε τις βλακείες μας και να κράζουμε τον Μιχάλη ομαδικώς? :P
Δεκ 28 2011 11:44
Φωτογραφία

jimop24 → metalmusicmaniac

Thank you :D Οκ πάω να βάλω
Δεκ 28 2011 09:25
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → jimop24

Nice ava and sig! Loved it <3 Α και, βάζεις για το Εδώ ψεύδεσαι.
Δεκ 27 2011 23:51
Φωτογραφία

hmoyn me parea, alla nai to eloiwsa AN 8es mallon aurio..
Δεκ 26 2011 21:24