Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

sas → gexion

οκ! εβαλα! ευχαριστώ που μου το ειπες!λολ!
Ιούλ 12 2008 12:19
Φωτογραφία

gexion → sas

[B]heyo,ξέχασες να αφήσεις γράμματα για τον επόμενο παίχτη στο game...go and EDIT plzzzz [/B]
Ιούλ 12 2008 12:03
Φωτογραφία

sas → Neuro

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιούλ 11 2008 12:02
Φωτογραφία

Neuro → sas

Καλα παω...βρικα raw που ειναι πολυ ποιο ευκολα να καθαριζω αλλα με αυτα θα ασχολιθο οταν παρω το digitizer τωρα θα σινεχισω τα αγγλικα. Οταν παρω ατο που σου λεω μεχρι το τελος του μινα θα εχω τελιοσι τον προτο τομο ^_^ (ελπιζω δηλαδη)
Ιούλ 11 2008 11:57
Φωτογραφία

sas → Neuro

γεια! τι γίνεται με το edit? εμείς με την μετάφραση πάμε αργά γιατί εγώ έχω τρεχάματα με το μηχανογραφικο!!
Ιούλ 11 2008 10:09
Φωτογραφία

sas → papadevil

ευχαριστώ για το friend request!!!!!!!^^
Ιούλ 09 2008 18:54
Φωτογραφία

Animesuki → sas

Δεν κανει τιποτα να εισαι καλα!!!
Ιούλ 07 2008 13:24
Φωτογραφία

sas → Animesuki

ευχαριστώ για το friend request!!!!!!^^
Ιούλ 07 2008 13:20
Φωτογραφία

amaya3 → sas

nice nice!^^i can't wait να το δω στα ελληνικα:)τελικα ποιο ειναι το ονομα του group σας;
Ιούλ 03 2008 09:59
Φωτογραφία

sas → amaya3

first post!yeah! ευχαριστουμε για τις ευχες σου!!! δυστυχως όμως συμφωνησαμε να το μεταφρασουμε βρικολακες...και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε γιατι ηδη εχουμε μεταφρασει το πρωτο τευχος...και παμε για το δευτερο...δεν το εχουμε ανεβασει ακομα, αλλα σε λιγες μερες θα σας το δωσουμε να το διαβασετε!!! ευχαριστουμε και παλι!
Ιούν 21 2008 21:14
Φωτογραφία

amaya3 → sas

μολις ειδα για το vampire knight στα ελληνικα!!bravo guys!το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να μεταφρασω οποτε i cant help!my best wishes^_^γνωμη μου παντως ειναι να αφησετε το vampires ως vampires(μου ακουγεται πολυ πιο ωραια απο το βρυκολακες ή το βαμπιρ)well,gamabatte ne!:)
Ιούν 21 2008 16:48
Φωτογραφία

sas → ANM

Γεια!!Είμαι και η πρώτη που σου κανει comment!!Ευχαριστώ για τις ευχες σου...όσο για το vk δεν ξερω τελικα αν θα χρειαστούμαι δεύτερο editor ή όχι, θα ρωτησω και τον neuro...τωρα δεν ξέρω αν θες να κανεις proofreading μαζί με την liberty...
Ιούν 20 2008 20:44
Φωτογραφία

ANM → sas

Hi!Τι κάνεις? Όλα καλά? Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα από τις εξετάσεις.. Σχετικά με τη μετάφραση του vk έχετε με υπ'όψιν για οτιδήποτε χρειαστείτε..
Ιούν 20 2008 17:01
Φωτογραφία

sas → Neuro

σε έβαλα εγώ!!απλά περιμένουμε επιβεβαίωση από εσενα!!^__-
Ιούν 15 2008 18:21
Φωτογραφία

Neuro → sas

Οκ...λες να μου την φανε?:oo::oo::oo: Απαπααα θα πρεπι μετα να παλεβω με τα κοριτσια...:emptyonexg1:
Ιούν 15 2008 18:17